Myanmarin uusi hallitus alkanut pidättää Sorosin lakeijoita ja jäädyttää pankkitilejä

OSF:n pankkitilit on siirretty hallituksen haltuun, koska niistä on syyttäjän mukaan maksettu palkkioita levottomuuksia lietsoneille aktivisteille.

Sionismi

Juutalainen George Soros.

Myanmarissa helmikuussa valtaan noussut hallitus on päättänyt kitkeä juutalaisen finanssielitisti George Sorosin agentit poliittisesta maaperästään. Hallitus on ryhtynyt pidättämään Sorosin rahoittamia toimijoita sekä jäädyttämään Sorosin Open Society Foundations ‑lobbausjärjestön (OSF) pankkitilejä.

OSF on omien sanojensa mukaan maailman suurin yksityisesti rahoitettu poliittinen aktivistijärjestö, vaikka länsimainen valtamedia usein väittää, että puheet Sorosin rahoittamasta politikoinnista ovat vain ”antisemitistisiä salaliittoteorioita”.

Koska Soros on kymmenien vuosien ajan korruptoinut valtioita lähes kaikilla mantereilla, on hän kartuttanut urallaan itselleen suuren vihollisjoukon Pohjois-Euroopasta aina Aasian ja Afrikan eteläisiin osiin.

Diktaattorin rikas ystävä

Myanmarin OSF:n osasto perustettiin sen jälkeen, kun Soros tutustui läheisesti edellisellä vuosikymmenellä maan silloiseen johtajaan Aung San Suu Kyihin, jota syytetään nyt vakavista ihmisoikeusrikkomuksista. Aung San menetti valtansa vuoden 2021 alussa ja samalla hänet pidätettiin.

Myanmarin uusi hallitus syyttää Sorosia siitä, että hän on rahoittanut kapinallisryhmiä tavoitteenaan vallankaappaus. Soros on tukenut lukuisia sisällissotiin ja valtiojärjestysten tuhoamisiin tähtääviä hankkeita silloin, kun jonkin maan johtoon ovat nousseet hänelle epämieluisat henkilöt.

Hallitus on julkistanut nyt pidätysmääräykset yli kymmenestä OSF:n paikallisesta työntekijästä. Lisäksi hallitus aikoo viedä OSF:n oikeuteen syytettynä lukuisista rikoksista. Kaikki OSF:n pankkitilit on siirretty hallituksen haltuun, koska niistä on syyttäjän mukaan maksettu palkkioita levottomuuksia lietsoneille aktivisteille.

Talousjohtaja pidätettynä

OSF on tapauksesta raivoissaan. Se on vaatinut pidätetyn Myanmarin-osastonsa talousjohtajan, Phyu Pa Pa Thaw’n, välitöntä vapauttamista. Talousjohtajaa on kuulusteltu viime viikosta lähtien liittyen hallitusta vastustavien aktivistien saamiin rahalahjoituksiin.

OSF:n epäillään lisäksi rikkoneen valuutanvaihtolakeja. Sen uskotaan salakuljettaneen Myanmariin jopa 1,4 miljoonan dollarin edestä varoja rikollisin keinoin.

Lähteet: Reuters, Irrawaddy

Aung San Suu Kyi Burma Eliitti Finanssikeinottelu George Soros Juutalaisjärjestöt Korruptio Levottomuudet Lobbaus Myanmar Open Society Foundations Poliittiset viholliset Politiikka Raha Rahanpesu Rikos Sionismi Talous Ulkomaat Vallankaappaus Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Totuus tulee aina esiin

  Vastaa

  Ai hitto. Nyt on päivän paras uutinen esillä. Mutta täytyy sanoa että tämä Sorosin rahoittama kampanja on todella tehokas. Tähän asti minäkin luuli että tuo Kyy ajaa kansan asiaa, eikä rahan valtaa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Kyy on nimensä veroinen, käytännössä oli diktaattori joka esitettiin maailmalle pyhimyksenä ja ihmisoikeussoturina vaikka todellisuudessa oli juuri kaikkea muuta kuin sitä, samaan tapaan kuin Nelson+Winnie Mandela, kaikilla näillä jono ruumiita takanaan, mutta vaivihkaa kuten näillä vaarallisimmilla aina. Nyt kun Myanmarissa on vallan ottanut korruptioon ja rikollisuuteen kyllästynyt taho, niin maailman eliitti tulee sen tuhoamaan samaan tapaan yhteistuummin kuin tuhottiin eräskin maailmanpankkeja vastaan noussut pensseliviiksinen setä.

   • Ei sama

    Vastaa

    On erttäin harhaanjohtavaa verratta tätä sotilasjunttaa milllään tasolla Hitleriin. Tämä armeijan aika on normikansalaisten mielestä hirmuvaltaa toisin kuin Hitlerin jolla oli parhaillaan joku 99% kannatus. Tällä juntalla on ehkä muutaman prosentin kannatus ja armeija on syyllistynyt muslimi vähemmistöjen polttamiseen ja raiskauksiin ja muuhun vainoamiseen jota saksalaiset eivät koskaan tehneet.

    • Hylsy

     Vastaa

     Aung San Suu Kyi itse syyllistyi kyseisiin rikoksiin, ei tosin suoranaisesti, mutta antoi tukensa.

     Eläköön Min Aung Hlaing!

    • Jallulah

     Vastaa

     Alkaa näyttää yhä enemmän siltä, että juntta nimenomaan pyrkii poistamaan kaiken korruption ja palauttamaan itsenäisen valtion suvereniteetin. Tämän uutisen toimenpiteet ainakin kertoisivat sen puolesta.

 • juha.

  Vastaa

  Geoge Soros ja Bill Gates. Siinäpä pari poikia!!!

 • Niin ja näin

  Vastaa

  Noille rupuisille kehitysmaille ulkomaiset investoinnit ovat ainoa tie vaurauteen kun eivät itse kykene luomaan mitään, toisin kuin ns. länsimaat. Näin ollen kumpikin tie on heille aika surkea. Sotilasjuntta on taantumuksen ja tyrannian tie kun taas Kyyn tie olisi joutuminen ylikansallisten ”demokraattisten”voimien alaisuuteen, josta toisaalta voisi seurata ainakin jonkinlainen materiaalinen vaurastuminen keskiluokalle, mutta oman kulttuurin ja luonnonvarojen näivettymisen ja velkaantumisen kustannuksella. Helppo ymmärtää miksi monet normikansalaiset haluavat jälkimmäistä. Eivät ehkä tajua Soroksen juttujen motiiveita. Joskus reilu 10 vuotta sitten vielä yksi sim kortti maksoi siellä kai 1000 usd. Nyt sen saa samaan mitättömään hintaan kuin missä tahansa muuallakin, kuten Thaimaassa.

 • Irmgard

  Vastaa

  Loistavaa toimintaa Myanmar. Kaikkien maailman valtioiden pitäisi ottaa mallia Myanmarista ja lakkauttaa kaikenlainen jollaintapaa Sorosiin liittyvä toiminta maaperällään. Äärimmäisen ankarat (kuoleman) rangaistukset kaikille Soroslaisille toimijoille sekä myötäjuoksijoille.

 • Sami

  Vastaa

  Niin idioottimaisia kommentteja etten tiedä pitäisikö niille itkeä vai nauraa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi