Israelin palkitsema juutalaisjohtaja kiinni pedofiliasta ja raiskauksista

Juutalainen ei ole harrastanut ikäsyrjintää, vaan hänen uhreihinsa lukeutuu pikkulapsia, teinejä ja nuoria aikuisia.

Sionismi

Yehuda Meshi-Zahav.

Israelin valtion korkeimman siviilipalkinnon saanut juutalaisaktivisti Yehuda Meshi-Zahav on jäänyt kiinni sarjapedofiliasta ja ‑raiskauksista. Meshi-Zahav tunnetaan Zaka-nimisen ”pelastuspalvelun” perustajana.

Mediatietojen mukaan juutalaisaktivisti on vuosikymmenten ajan raiskannut lapsia ja naisia ilman, että viranomaiset ovat puuttuneet hänen rikoksiinsa. Israel tunnetaan maana, johon monet länsimaissa pedofiliasta kiinni jääneet juutalaiset ovat matkustaneet poliisia pakoon.

Juutalainen ei ole harrastanut ikäsyrjintää, vaan hänen uhreihinsa lukeutuu pikkulapsia, teinejä ja nuoria aikuisia. Suurin osa nyt tutkittavista rikoksista on ehtinyt vanhentua, sillä Israelin poliisi ei puuttunut niihin tuoreeltaan.

Sarjapedofiilin perustamaa Zakaa kutsutaan ”pelastusjärjestöksi”, mutta todellisuudessa se on juutalainen rasistiorganisaatio. Zaka on keskittynyt juutalaisten ihmisten pelastamiseen kriisialueilla.

Lähde: BBC

Israel Israel-palkinto Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Sionismi Ulkomaat Zaka

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Himo jyllää

  Vastaa

  No, eihän tuola saa kunnia ja mirhamia jollei syyllisty rikoksiin. Katsokaa nyt maan aikaisempia johtajia. Kaikki kiertävät vankilan kautta kun jättävät virkansa. Se näyttää kuuluvan ko. rodun toimintatapaan. Meinaan raiskaukset ja pedofilia. Ainakin kun lueskelee uutisia.

  Se ei tunnu riittävän että maa kidnappaa ihmisiä prostituutio orjuuteen ja sulkee silmänsä siltä. Pitää vielä kanssaveljiä ja kanssasisaria alistaa ja käyttää hyväksi. Millainen yhteiskunta tekee niin? Turvallinen ja empaattinen eivät ole ensimmäisiä sanoja jotka tulevat mieleen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi