Juutalaisten maailmankongressi raivoissaan nuorelle espanjalaiselle nationalistinaiselle

Peralta totesi puheessaan, että juutalaiset tulevat aina olemaan Euroopan pääasiallinen vihollinen, vaikka nämä voivatkin vaihtaa naamiotaan.

Sionismi

Isabel Medina Peralta.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön tärkein lobbausjärjestö Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC) on raivoissaan Espanjan Madridissa järjestetystä kansallismielisten mielenosoituksesta. Erityisesti WJC vaikuttaa pelkäävän nuorta naista, joka puhui suorin sanoin juutalaisten suhteettoman suuresta poliittisesta vallasta.

WJC:n johtaja Ronald Lauder tuomitsi tapahtuman El Pais ‑lehdessä. Lauderin mukaan maahanmuuttovastaiset espanjalaisnationalistit ovat ”vihan apostoleita”, joiden toiminnan estäminen on ”kaikkien Espanjan kansalaisten” yhteinen tehtävä.

Mielenosoitus järjestettiin Neuvostoliittoa vastaan toisessa maailmansodassa taistelleen Espanjan División Azulin veteraanien kunniaksi. Mielenosoittajat tekivät myös niin sanottuja roomalaisia tervehdyksiä, joita useat 1900-luvun alun eurooppalaiset nationalistiliikkeet Suomea myöten käyttivät.

Juutalainen etnonationalisti vastustaa eurooppalaisnationalismia

Lauder itse on militantti sionisti, joka on toistuvasti osoittanut tukensa palestiinalaisvastaisille etnisille puhdistuksille Israelissa. Lauder kuitenkin vastustaa etnonationalismia Euroopassa, sillä hän pelkää nationalismin rapauttavan juutalaisten taloudellista ja poliittista valtaa mantereella.

Juutalaisjohtaja oli erityisen vihainen mielenosoituksessa puhuneelle nuorelle naispuoliselle kansallismieliselle Isabel Medina Peraltalle, jota hän maalitti El Pais ‑artikkelissaan. Lauder mainitsi Peraltan nimen useaan otteeseen ja rinnasti tämän muun muassa pahamaineiseen Espanjan inkvisitioon.

Myös Espanjan juutalaisyhteisöjen federaatio FCJE säikähti Peraltan pitämää puhetta. FCJE on vaatinut valtakunnansyyttäjää hyökkäämään Peraltan kimppuun. Kokemukset muista Euroopan maista osoittavat, että juutalaisten käskiessä ”oikeusjärjestelmää” ottamaan kansallismielisen aktivistin silmätikuksi, ”oikeusjärjestelmä” syyttäjistä aina tuomariin asti yleensä tekeevät työtä käskettyä.

”Juutalaisia ei saa syyttää mistään”

Peralta totesi puheessaan, että juutalaiset tulevat aina olemaan Euroopan pääasiallinen vihollinen, vaikka nämä voivatkin vaihtaa naamiotaan. Hän muistutti, että esimerkiksi División Azulin vihollinen oli Neuvostoliitto, joka sekin oli juutalaisten (Marx, Trotski, Lenin ja niin edelleen) luomus. Peraltan mukaan kommunismi oli ”juutalainen keksintö, jolla työläiset usutettiin taistelemaan toisiaan vastaan”.

Juutalaislobbaajat painottivat, että Espanja otti viime kesänä käyttöön International Holocaust Remembrance Alliance ‑nimisen sionistisen lobbausjärjestön antisemitismimääritelmän, jossa todetaan, että antisemitismiä ovat ”kaikki väitteet, joiden mukaan juutalaiset olisivat mihinkään syyllisiä”. Toisin sanoen Espanjan hallituksen mukaan juutalaisia ei saa syyttää kirjaimellisesti mistään.

Sen sijaan valkoisia voi ja tulee syyttää esimerkiksi kolonialismista, orjuudesta, ”rakenteellisesta rasismista”, kapitalismista ja ympäristötuhosta. Juutalaiset ovat puolestaan pyhä kansa, joka puolustaa ihmisoikeuksia jopa silloin, kun he hallinnoivat Neuvostoliiton tai Israelin kaltaisia kansanmurhia suorittavia hirmuvaltoja.

Eliittipankkiiri Jacob Rothschild (vas.) ja Juutalaisten maailmankongressin johtaja Ronald Lauder.

WJC painostaa hallituksia joka puolella Eurooppaa

Lauder muistutti kirjoituksessaan, että WJC on aiemmin menestyksekkäästi painostanut muun muassa Bulgariaa hyökkäämään kansallismielisten marsseja vastaan. Esimerkkejä on kuitenkin myös monia muita.

Kirjoitimme Lauderista sekä hänen järjestöstään laajasti artikkelissamme ”Juutalaisjärjestö Euroopan nationalisteihin kohdistuvan vainon takana”. WJC:n mukaan Euroopassa kaikki rajojen sulkemista vaativat puolueet ovat ”uusnatsiliikkeitä”, joiden toiminta on kiellettävä ja johtajat vangittava ”demokratian itsepuolustuksen” nimissä.

WJC on painostanut myös muun muassa Kreikan, Slovakian, Saksan ja Ruotsin hallituksia kieltämään valkoisen nationalismin sekä vangitsemaan nationalistiaktivisteja. WJC:n mukaan ainut hyväksytty etnonationalismin muoto on sionismi.

Lähde: El Pais (1, 2)

Espanja Espanjan juutalaisyhteisö Israel Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Juutalaisten maailmankongressi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kommunismi Korruptio Lobbaus Marxismi Neuvostoliitto Politiikka Ronald Lauder Rotu Sionismi Toinen maailmansota Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Kyllä tuo tervehdys on ennemminkin Iranin-arjalaisten ja juutalaisetkin ovat sitä harjoittaneet. Kuuluivathan juutalaiset Persiaan aikoinaan ja persialaiset auttoivat heitä.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
  ‑Persialaiset käyttivät samantyylistä tervehdystä jo lähes 2 500 vuotta sitten Akemenidien valtakunnassa. Tervehdystapa on aikanaan tallennettu Persepoliin raunioiden kiviseinien korkokuviin.

  Oikeastaan juutalaiset itsekkin ovat arjalaisia. Amerikkalainen kiihkouskovainen Bellamy otti samankaltaisen tervehdyksen ennen Hitleriä amerikkalaisille, juutalaisilta. Tästä ollaan vain kuoliaasi vaiettu.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Bellamyn_tervehdys

  Minulle espanjalaiset ovat samoja välimeren ihmisiä kuin juutalaiset. En näe heissä mitään eroa. EU:n avulla kyykyttävät ja rahastavat pohjoisen kansoja. Eivät he meidän ystäviämme ole. Eivät taida olla lainkaan eurooppalaisiakaan, vaan ennemminkin aasialaisia.

  • valheita

   Vastaa

   Valheita. Eivät juutalaiset ole tuota tervehdystä käyttäneet. Muinaiset isrealiitit ehkä, jotka olivat sukua Persian ja Intian Arjalaisille. 

   Juutalaiset ovat kanaanilais-edomilais-kasaareja Babylonian harhaopeilla höystettynä.

   https://teknatoutheou.home.blog/

 • Vapahtaja

  Vastaa

  Aika hauskaa että ne vertaa nationalisteja ”vihan apostoleihin”. Kukas se Jeesuksen tappoi? Juutalaiset. Mitäs ne sitten on? Saatanan kätyreitä?

  • Mother of Christ

   Vastaa

   Eikös Jeesus ollut itsekin juutalainen. Ja Jeesushan sanoi, että hänen kuolemassaan toteutuu Jumalan tahto, joten pettikö kukaan oikeasti Jeesusta ja oliko kuolema vain Jumalan tahdon toteutumista tavalla tai toisella. Ennen kristinuskoa Euroopassa vallitsi monijumala virityksiä esim. Kreikka ja Rooma. Monijumaluudessa hyvä puoli on se, että kukaan ei voi väittää palvovansa oikeaa Jumalaa. Kun kristinuskon leviäminen toi juutalaisten yksijumalaisuuden ainoaksi vaihtoehdoksi, niin uskonnon nimissä tehdyt hirmuteot alkoivat ja joku keksi jonkun Islaminkin, joka jatkaa tätä samaa vanhaa ”tapetaan kaikki vääräuskoiset” ‑paskaa.

   • Jesus was not a jew

    Vastaa

    Roskaa. Jeesus ei ollut ”juutalainen” vaan galilealainen isrealiitti juudaan sukulinjasta. ”juutalaisuus” sen sijaan tarkoittaa kanaanilais-edomilaista farisealais-saddukealaisuutta jollainen Jeesus ei ollut. Ja monoteismi on Arjalainen juttu. Ajatus Absoluuttisesta Totuudesta kuuluu muinaiseen Vedaan myös. Ne ovat siltä osin siis samaa traditiota josta juutalaisuus ja osin Islam ovat perversiota. Pakanuus ja juutalaisuus ja ns. ”satanismi” kumpuavat babylonian suhteellisuutta eli relativismia korostavasta mysteerikultista joka on määritelmällisesti poikkeama absoluuttisesta totuudesta, eli Jumalasta.

    http://eurofolkradio.com/2015/10/24/jesus-was-not-a-jew/

    Tässä Srila Prabhupadan näkemys: https://www.dailymotion.com/video/x3hl4r7

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Koukkunokat tietää, että herääminen on alkanut…ja tällä kertaa ne uuninluukut voi vaikka oikeasti kolista… Siksi hysteria

 • Nationalisti

  Vastaa

  Isabel on rohkea nainen.
  Sionistien älämölö osoittaa, että kyllä noissa puheissa on perää, eiväthän he muuten haluaisi kieltää tiettyjen asioiden lähempää tarkastelua.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ettei vain kävisi mossadin järjestämä ”onnettomuus” niin kuin Jörg Haiderille, ja sitten päälle vielä jokin seksuaalivähemmistöön kuuluva sönköttämään tarinoita kuolleesta niin että henkilökulttia ei pysty syntymään konservatiivisissa piireissä.

 • juha.

  Vastaa

  ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.”
  Jeesus juutalaisille.

  Huikea ja rohkea tyttö, joka on maailman paras! Hän piti puheen, joka jää historiaan, eikä sitä voi koskaan poispyyhkiä sen enempää kuin muitakaan maailmanhistoriaan elämään jääneitä monoliitteja. Kun hän kohtaa suuren sorron ja vaientamisyritykset. Sitä kovempaa ja pidemmälle hänen äänensä kuuluu, sillä aivan kuin maa tulee kovemmaksi ja tivistyy joka juntan lyönnillä. Sitä kovemmaksi kasvaa eurooppalaisten vastarinta ja puolustustaistelu suostumatta uhrilampaiksi valkoisen ja espanjalaisen rodun kansanmurhaan, jota viekkaudella ja kavaluudella valmistellaan kieroutuneiden omien pettureiden ja vieraiden voimien toimesta ”ajaen kuin käärmettä pyssyyn”!

 • Schlageter

  Vastaa

  Rohkea nuori nainen!
  JewTubesta on vaikea löytää tapahtumasta muuta kuin espanjalaisen roskaväen – jota riittää! – postituksia.
  Tämä kannattaa jokaisen espanjaa ymmärtävän katsoa ennen kuin poistetaan: https://www.youtube.com/watch?v=xt0plYNEOnc
  Espanjan ”oikeusjärjestelmä” tulee tuhoamaan tytön elämän, ja hän tietää sen. Juuri siksi hänen rohkeutensa onkin äärettömän kunnioitettavaa.
  iArriba España!

  • Plääh

   Vastaa

   Saisiko suomalaiset tekstit?

 • Arriba

  Vastaa

  Onko Espanjan kansa vai EU-liittovaltiodiktatuuri syypää velanottoon?Espanjalaisia ei ole heitetty yhdestäkään maasta koronkiskonnan ja rosvoamisen takia pois. Espanjalaisia ei ole megapankkien ja muiden kansainvälisten syöpä pesäkkeiden johdossa. Espanjalaiset eivät ole lobanneet yhteenkään maahan LGBTQ-ideologiaa. Espanjalaiset eivät nyhdä Saksan kansalta yhtäkään penniä ”holokaustin” takia. Juutalaiset ovat sen sijaan tehneet kaiken edellämainitun joten ihmeellinen tuo sinun ajattelutapasi.

 • Plääh

  Vastaa

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/06/ensimmainen-holokausti-vai-kuinka-mones/

  ”Hälyttäviä olivat myös tiedot ”Maailman oikeudesta”, joita American Jewish Committee puuhasi eri maihin tuolloin ”juutalaisten vainoajien” rankaisemista varten. Ilmeisesti vahvat voimat jo tuolloin puuhasivat täydellistä New World Orderia. Saksalaisten ja antisemiittien tuomisteminen jäi kuitenkin tuolloin vielä suunnitelmaksi. II maailmansodan jälkeenhän pidettiin todellakin lukuisia näytösoikeudenkäyntejä, kuuluisimmat niistä Nürnbergin pääsotarikosoikeudenkäynnit. Spingolan mukaan ne olivat ensimmäinen versio uudesta juutalaisten ”maailman oikeudesta”, jota ollaan puuhaamassa nyt 2000-luvun alusta lähtien toden teolla. Ilmeisesti juutalaisvapaamuurarit ovat lähellä päämaaliaan. Tuolloin kuitenkin rajoituttiin ”sotarikollisten” tuomitsemiseen. Vastaavia näytösoikeudenkäyntejä on ollut lisää tietysti koko ajan. Yhtä stalinistisia nekin… Kuten aiemmin linkittämistäni videoista ja israelilaisista lakihankkeista tiedämme, juutalaiseen ”oikeusistuimeen” joutuvat pian kaikki ”vihapuhujat”, yleensä kuka hyvänsä, jonka juutalaiset mahtitahot saavat päähänsä syyttää. Kyseessä on juutalainen mielivalta tietysti eikä mikään oikeus.”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi