Juutalaispankkiirit kavalsivat isoäitinsä säästöt, JPMorgan mukana rikosvyyhdissä

Suuret Yhdysvalloista kantautuvat rahakiistat ovat juoneltaan ja henkilögallerialtaan usein kuin israelilaisia saippuasarjoja.

Sionismi

Avi, Beverly ja Evan Schottenstein.

Bloomberg uutisoi paljon puhuvasta oikeudenkäynnistä, joka on ravisuttanut Yhdysvaltojen pankkiiri- ja juutalaisyhteisöä. Kaksi JPMorgan-globalistipankin juutalaista pankkiiria liittoutuivat työnantajansa kanssa kavaltaakseen miljoonia dollareita oman isoäitinsä varoja.

Kavalluksen kohde, 93-vuotias Beverly Schottenstein kertoi Bloombergille, että hänen lapsenlapsensa Evan ja Avi Schottenstein lypsivät häneltä rahaa useiden vuosien ajan kulissien takana. Evan ja Avi Schottenstein saivat apua JPMorganilta, jonka johtaja Jamie Dimon on naimisissa juutalaisen Judith Kentin kanssa ja jonka kansainvälisiä operaatioita johtaa Israelin keskuspankin entinen päällikkö, juutalainen Jacob A. Frenkel.

Suuret Yhdysvalloista kantautuvat rahakiistat ovat juoneltaan ja henkilögallerialtaan usein kuin israelilaisia saippuasarjoja. Schottensteinien tapaus ei ole poikkeus. Evan ja Avi olivat päässeet käsiksi isoäitinsä rahoihin ryhtymällä hänen yli 80 miljoonan dollarin varallisuutensa hallinnoijiksi. Juutalaissuku oli ehtinyt kartuttaa yhteensä miljardien dollareiden omaisuuden kaupan alalla, mikä mahdollisti järjestelmällisen kuormasta syömisen.

JPMorgan mukana juonessa

Juutalainen pankkiirikaksikko toteutti kavallukset muun muassa väärentämällä isoäitinsä nimikirjoituksia, tuhoamalla asiakirjoja, tekemällä perusteettomia käteisnostoja, perimällä häneltä laittomia palvelumaksuja sekä piilottamalla hänen varoillaan käydyn arvopaperikaupan tuottoja. Lisäksi he jopa varastivat isoäitinsä timantteja tämän turvalokerosta, joka sijaitsi toisessa pankissa.

JPMorgan hyötyi suoraan kaksikon rikoksista. Pankki antoi rikosvyyhdin kasvaa, sillä monet Evan ja Avi Schottensteinin toimeksiannoista tuottivat mittavia tuloja myös JPMorganille.

Pankkiirien kujanjuoksu alkoi, kun isoäiti palkkasi joukon lakimiehiä tutkimaan tiliotteitaan. Lopulta JPMorgan sekä juutalaiskaksikko tuomittiin pitkästä listasta erilaisia rikoksia. He joutuvat maksamaan isoäidille 19 miljoonaa dollaria erilaisia vahingon- ja kulukorvauksia.

Lähde: Bloomberg

Beverly Schottenstein Investointipankit Israel Jacob Frenkel Jamie Dimon JPMorgan Juutalainen rikollisuus Juutalaisomisteiset pankit Kavallus Keskuspankit Koronkiskonta Pankit Petos Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Taloudellinen riisto Talous Ulkomaat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Hmmm… Tästä kuultaisiin perin taajaan kotoisen YLE:mme taholta, jos kyseiseen ”varainsiirtopon” olisivat syypäitä ”ääärrrioikeistolaiset” tai muutoin liikaa pää pystyssä kulkevat valkoihoiset lihaa syövät heteromiehet, jotka eivät heittäydy maahan kuin pesäpallossa jok´ikisen rikollisen eteen, joka vastaan tulee.
  Eivät sitten jaksaneet odottaa testamentin lukuun saakka kun tunnetusti ”aika on rahaa!” Vanhassa Testamentissakin tunnetaan samantyylisiä petoksia mm. mm. esikois siunauksen huijauksen muodossa wanhalta jo sokealta isältä nuoremmalle veljelle esikoiselta. Ihan hauska tarina sinällään, mutta se ei ole kovinkaan tunnettu ”sattumus” syystä, jonka Herra yksin tietää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi