Juutalainen muusikko vaatii ”rasistien” paljastamista ja heidän elämänsä pilaamista

Ahneudestaan tunnettu juutalaismuusikko sanoo "rasistien" olevan "torakoita, jotka on paljastettava".

Sionismi

Juutalainen Simmons Israelissa.

Kiss-yhtyeestään tunnettu israelilaistaustainen rock-muusikko Gene Simmons toteaa, että ”rasistit” pitäisi julkisesti häpäistä ja heidät tulisi erottaa töistään.

”Se [rasismi] on kohdattava. Valo täytyy kohdistaa torakoihin ja on jahdattava heitä sekä selvitettävä, missä he asuvat, tunnistettava heidät. Heidän elämästään pitää tehdä surkeaa”, juutalainen julisti.

”Jos joku heittelee kännissä rodullisia loukkauksia, ottakaa hänestä kuvia. Paljastakaa hänen nimensä jne. ja kuinka hän esimerkiksi asuu Manchesterissa sekä työskentelee tässä autokorjaamossa. Mitä se korjaamo tulee tekemään? Tietenkin antamaan hänelle potkut, koska he eivät halua sitä huomiota, mitä vihanlevittäjän palkkaamisesta seuraa”, juutalainen jatkoi.

”Ei-juutalaiset ovat hanttihommia varten”

Simmons teki julkilausuman hiljattain hänen liityttyään monien muiden julkisuuden henkilöiden tavoin Black-Jewish Enternainment Allianceen, joka on mustien ja juutalaisten viihdealan työläisten liitto ”rasismia ja antisemitismiä vastaan”.

Juutalainen Simmons kuitenkin puolustelee jatkuvasti Israelin palestiinalaisvastaisia sortotoimenpiteitä ja halveksuu kaikkia, jotka vastustavat sionistien sotarikoksia. Toisin sanoen hän vaatii valkoisilta suvaitsevaisuutta ja juutalaisilta militanttia etnonationalismia.

Hänen mielipiteensä ei-juutalaisista ovat tulleet aikoinaan esille ”Gene Simmonsin sukukalleudet” ‑nimisessä tv-ohjelmassa, jossa hän kehotti poikaansa olemaan yrittämättä itse autonsa korjaamista, ”koska ei-juutalaiset ovat sitä varten”.

Lähde: Daily Mail

Gene Simmons Israel Juutalainen rasismi Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • J.K.

  Vastaa

  Mä kuuntelin ala-asteella Kissiä kuten moni muukin teki. Yläasteella hevarihomma muuttui rockabilly-sceneen. Mä silloin pyörin löyhässä skiniporukassa kaa ja ne sanoi että se on jutku. Mä en pidä jutkuista. En oo ikinä pitänyt. Siihen loppui Kissin kuuntelu ja Levikset poltettiin. No tällästa vain mainitakseni.

 • Patriot

  Vastaa

  Eipä tarvi enää kuunnella tätä orkesteria…

 • Plääh

  Vastaa

  Juutalainen rasismi on siis paljastettava ja siitä kerrottava totuus.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”Valo täytyy kohdistaa torakoihin ja on jahdattava heitä sekä selvitettävä, missä he asuvat, tunnistettava heidät. Heidän elämästään pitää tehdä surkeaa”

  Kun joku ryhmä menettelee noin, muutkin keksivät saman. Sitten julkaistaan puolin ja toisin listoja väärään ryhmään kuuluvista ihmisistä, heidän työpaikoistaan ja heidän yrityksistään. Julkaistaan osoitteita, kuvia ajoneuvoista ja henkilöstö itsestään. Netin ansiosta tästä tulee hyvin tehokasta. 

  Homma siis lähtee lapasesta ja alkaa tuhoon johtava kierre. Kannattaisi keksiä rakentavampia tapoja toimia.

 • juha.

  Vastaa

  Todellinen juutalaisuuden ”perusjätkä”! Siis hänen ”kielikukkasillaan” ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa! Ellei nyt vielä kukaan ”jauhonaama” ymmärrä µitä tästä vielä seuraa, niin sanottakoot se nyt: Valkoisten kansanmurha höystettynä asemoinnilla ali-ihmisiksi, joilla ei ole mitään inhimillisiä oikeuksia, vaan Talmudin ohjeistamana olemme eläimeen verrattavissa oleva tyhjänpäiväisyys.

 • Aivan sama

  Vastaa

  ”Kaikki ei-juutalaiset ovat antisemitistejä, riippumatta siitä mitä sanovat tai tekevät”

  -Juutalaista suvaitsevaisutta

  Tässä nähdään, kuinka paljon jutikoiden nuoleskelusta on hyötyä ei-juutalaiselle.

 • Lars

  Vastaa

  Sinä Gene ja muut kaltaisesi, te olette niitä torakoita jotka pitäisi pyyhkiä pois maankamaralta.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Niin…ainoa asia, joka allekirjoittanutta ”holokaustissa” hatuttaa on se, ettei sitä tapahtunut

 • Et sillee

  Vastaa

  Suurin osa ”juutalaisista” on khasaareja, toteavat useat lähteet. Varsinaiset juutalaiset ovatkin sitten pääosin teillä tietymättömillä.

  https://worldtruthvideos.org/watch/the-khazars-also-known-as-jews-must-watch_WXTpr2fHfRIMakQ.html

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Paljastakaa juutalaiset, ajakaa heidät kodeistaan, viekää heidän työpaikkansa.. täh? Sanoinko jotain väärin, vai saako vain juutalainen vainota kunnon ihmisiä?

  Noistakaan ennen ollut mitään mieltä, nyt kun niiden juttuja lukee, niin ei mitenkään positiivinen fiilis ole tullut. En yleistä, ehkä joku juutalainen on ihminen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi