Israelin pääministeri vaatii kosher- ja halal-teurastusten sallimista Euroopassa

Juutalainen valtiomies kokee seemiläisuskontojen edustajien barbaaristen tapojen olevan uhattuna.

Sionismi

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu lähetti tammikuun lopussa kirjeen Euroopan johtajille, jotta nämä eivät kieltäisi maissaan uskonnollista kidutusteurastusta. Juutalainen vetosi kirjeessään ”uskonnonvapauteen” perustellessaan raakojen ja kivuliaiden kosher- sekä halal-teurastusten sallimista.

”Olisin hyvin kiitollinen, jos julistatte, että vähemmistöjen uskonnonvapaus tulee jatkossakin olemaan turvattu, ja että uskonnollinen teurastus tulee jatkossakin olemaan sallittua. Keskeisenä johtajana äänenne tulee lähettämään vahvan viestin ympäri Eurooppaa”, Netanjahu kirjoitti.

Myös Suomi sai ukaasin

Kirje lähetettiin Euroopan komission ja Euroopan neuvoston presidenttien ohella joidenkin Euroopan maiden johtajille. Myös Suomeen lähetettiin tämä kirje, ilmeisesti pääministeri Sanna ”pankkiirien piika” Marinille.

Netanjahu lähetti kirjeensä noin kuusi viikkoa sen jälkeen, kun Euroopan unionin tuomioistuin salli Belgian kieltää uskonnolliset teurastukset. Juutalaiset ja muslimit pelkäävät tämän johtavan kosher- ja halal-teurastusten kieltämiseen muissakin EU-maissa.

Lähde: The Jerusalem Post

Benjamin Netanjahu Eläinoikeudet Eläinten rääkkääminen Euroopan komissio Euroopan unioni Halal Islam Israel Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Kosher Rappiokulttuuri Rikos Rituaaliteurastus Sanna Marin Sionismi

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja se on perkele jos täälläkin nöyrrytään ELÄINRÄÄKKÄYKSEEN, ni tällä kaverilla menee kuppi lopullisesti nurin. Teurastamolla työskenneltyäni tiedän, että jo meidän edes semi-humaanit teurastustavat on jo itsessään aika kovia (etenkin sikojen ”tainnutuksen” osalta), mutta nämä tavat on sentään nopeita. Piruparkojen rääkkääminen halal-teurastuksilla on saastaista toimintaa, jota en missään nimessä tule hyväksymään, vaan alan kapinoimaan kunnolla.

  Tätä te muukalaiset ette tule voittamaan.

 • Minä

  Vastaa

  Pitäisikö uskonnonvapauden nimissä saada tehdä mitä vaan?

  Pitäisi tuolle Netanjahulle kertoa, että ei käy kosherit, eikä jatkossa käy poikien silpominenkaan. Uskonnon nimissä ei saa vahingoittaa toisia ihmisiä, eikä eläimiäkään.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Tuon kirjeen voi jättää huomiotta. Onhan tuollainen aika röyhkeää, että puututaan toisten maiden sisäisiin asioihin. Yhtä hyvin Suomi voisi vaatia eläinrääkkäyksen kieltämistä Israelissa. Mutta parasta on sivuuttaa koko juttu. Mutapainiin ei kannata lähteä.

 • Lars

  Vastaa

  Kosher ja halal-teurastukset edustavat äärimmäistä julmuutta, sekä absoluuttista pahuutta.
  Nämä teurastukset pitää kieltää kaikkialla Euroopassa, ja niiden suorittajat on tuomittava vankeuteen koko loppuelämäkseen ilman armahdusmahdollisuutta. Barbarismille ei ole sijaa Euroopassa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Noh noh, pysykää lihapäät housuissanne. Nuo rituaaliteurastukset eivät eläinoikeuksien näkökulmasta juurikaan eroa siitä julmuudesta, jota suomalaiset tuotantoeläimet kohtaavat teurastamoissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi