Juutalaisjärjestö yrittää painostaa somepalvelu Gabia juridisin keinoin

ADL on tuohtunut, koska Gab ei suostu sensuroimaan ihmisten laillisia mielipiteitä alustaltaan.

Sionismi

Gab lisäsi tämän kuvan Twitter-sivulleen.

Juutalaisjärjestö Anti-Defamation League (ADL) kertoo lähestyneensä (lue: painostaneensa) oikeusministeriötä sekä FBI:tä selvittääkseen, rikkoivatko Gab-palvelu ja sen toimitusjohtaja Andrew Torba lakeja sen käyttäjien palveluun kirjoittamien kommenttien vuoksi.

ADL:n mukaan palvelussa koordinoitiin tiettyjen ryhmien liikkeitä Capitol Hillin levottomuuksien aikana. Käytännössä palvelulla ei ole mahdollista edes sensuroida kaikkea kirjoitettua reaaliaikaisesti, mutta tämä ei tietenkään sananvapauden kaventamista vaativaa juutalaisjärjestöä haittaa.

Gab itse kertoo poistavansa palvelustaan laittoman sisällön (Twitterin kaltaisten palveluiden poistaessa laillista sisältöä mielivaltaisin perustein) ja tarvittaessa antavansa lakeja rikkovien käyttäjien tiedot viranomaisille.

”Lakatkaa yrittämästä kriminalisoida sellaisten mielipiteiden ilmaisu, joista ette pidä. ADL ei omaa valtaa Gabia kohtaan, minkä vuoksi he vihaavat meitä. Se on niin yksinkertaista. Ei ole mitään, mitä he voisivat sanoa tai tehdä saadakseen meidät sensuroimaan mielipiteitä, joista he eivät pidä”, kirjoitti Gab virallisella Twitter-sivullaan.

Lähde: Anti-Defamation League 

Anti-Defamation League Internet Juutalaisjärjestöt Korruptio Lobbaus Poliittiset viholliset Sananvapaus Sensuuri Sionismi Sosiaalinen media Teknologia Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Bidenin ”voitto” johti tähän kiivaaseen sensuuriaaltoon, eikä se lopu etenkään Bidenin toimesta.

  Haluavat kieltää ja poistaa näkyviltä kaiken mistä eivät pidä, olipa se laillista ati laitonta. heille kai laitonta on se, mistä he eivät pidä.

  Nämä samaiset selittävät toimivansa demokratian suojelemiseksi, vaikka käytännössä toimivat juurikin demokratian vastaisesti, vieläpä kiivaasti. Tuossakin on sitä kulttuurimarxilaista käsitteiden kääntämistä nurinpäin, jotta saataisiin kaunis kuorrutus valhellisuudelle.

  Mielenkiintoisia näkemyksiä Romaniasta peräisin olevan pastorin esittelemänä:
  https://www.theepochtimes.com/video-america-is-following-a-path-to-marxism-warns-pastor-cristian-ionescu_3657560.html
  tai kuuklaillen ”America Is Following a Path to Marxism, Warns Pastor Cristian Ionescu”.

 • Comandante Che Kaivanto

  Vastaa

  Youtubessa tämä kesti kokonaisen vuoden. On syytä epäillä, että sen maalitti sieltä pois eräs ahkera turkulainen somesoturi. Ristiriitaista ja tekopyhää on, että Youtube Musicista tai mistään muustakaan palvelusta ei itse musiikkiteosta ole sensuroitu. Video ja sen oheen liitetty vastuuvapauslauseke nimenomaan lieventää sanoitusta ja liittää sen kontekstiin Youtuben käyttöehtojen mukaisesti.

  https://www.bitchute.com/video/9KOHMsufPuwR/

 • White noise

  Vastaa

  Tottakai ADL:ää vituttaa kun eivät pysty jossakin nettipalvelussa hallitsemaan mielipiteitä.

 • A Man from Savonia

  Vastaa

  Kannattaa kuunnella (tai lukea) William Piercen ”American Dissident Voices”-radiolähetykset. Hänellä on mielenkiintoista kerrottavaa Amerikan juutalaisista ja ADL:sta.

  https://archive.org/details/william-pierce-audio-archive
  https://1lib.eu/book/3601191/639716

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi