Iranin Vallankumouskaarti kertoo pommittavansa Tel Avivin maan tasalle, mikäli sota syttyy

Vallankumouskaarti on Iranin sotilaallinen eliittijoukko.

Sionismi

Iranin Vallankumouskaarti kertoo pommittavansa Tel Avivin maan tasalle, mikäli Iranin ja sionistien välille syttyy sota. Sionistit ovat viime aikoina pyrkineet provosoimaan konfliktia tavallista ahkerammin.

Vallankumouskaartin ilmavoimien komentaja Ali Hajizadeh kertoi kostavansa aggressiot maataan kohtaan ohjuksilla, joita löytyy niin Palestiinasta, Syyriasta kuin Libanonista – kaikki Israelin rajanaapureita. Iran on tukenut ja kouluttanut etenkin Hamasin ja Hizbollahin väkeä sotilaallisesti sekä tarjonnut teknistä osaamistaan näille.

Hajizadehin mukaan Iran on opettanut palestiinalaisia vastarintataistelijoita valmistamaan omia ohjuksiaan sen sijaan, että ne salakuljetettaisiin Iranista. ”Nykyisin Palestiinalaiset ampuvat ohjuksia sen sijaan että heittelisivät kiviä”, hän toteaa.

Israelin suurkaupungit voidaan tuhota

Ajatollah Ali Khamenei [Iranin korkea-arvoisin johtaja] on antanut meille yleiskäskyn jyrätä [Israelin] Haifa ja Tel Aviv maan tasalle, mikäli Iraniin kohdistuu mitään aggressiota, ja olemme työskennelleet viime vuodet ollaksemme kykeneviä tekemään niin”, Hajizadeh jatkoi.

Tällä hän tarkoittaa Israelin raja-alueille sijoitettuja ohjuksia sekä Israelia vastustavia vastarintaryhmiä, joilta löytyy valtavaa sotilaallista kapasiteettia sekä kokemusta esimerkiksi Israelin tukeman ISIS-järjestön tuhoamisesta.

Vallankumouskaarti on Iranin sotilaallinen eliittijoukko, johon kuuluu satoja tuhansia sotilaita. Sen johtaja Qasem Soleimani murhattiin viime vuoden tammikuussa Donald Trumpin hyväksymällä ohjusiskulla, mikä herätti valtavaa raivoa Lähi-idässä ja johti vastarintaryhmien kasvuun alueella. Soleimani oli hyvin tunnettu sotilas alueella, jossa sionistien aggressio on arkinen ongelma.

Lähde: Al-Masdra News

Donald Trump Hamas Hizbollah Iran Israel Libanon Palestiina Politiikka Sionismi Sota Syyria Ulkomaat Vallankumouskaarti Yhdysvallat

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Mitä saatana noiden arabimurjaanien hulluutta julistamaan! Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten, sanoo sananlasku!

 • ShariaPoliisi

  Vastaa

  Se hetki kun Iran saa ydinaseen valmiiksi ja sille sopivan toimitusmekanismin tärähtää melko monella vetelät. Siksipä siksi yrittävät kaikin tavoin listiä iranilaiset tiedejihadistit hengiltä. Onko se sitten oikein tai ei, jätän muiden päätettäväksi.
  Joka tapauksessa, USA haluaa Iranin kaatuvan koska ÖLJY.

 • Tulta munille

  Vastaa

  Tämä näissä lähi-idän uutisissa on aina sekavaa, että johdossa olevan valtiomuodon virallinen armeija voi olla nimeltään Vallankumouskaarti. Se sekoittaa armeijat, kaartit ja terroristit toisistaan kun ei tiedä mikä on hallintomallin armeijan nimi ja mikä on sen porukan nimi joka koittaa kaataa hallituksen.

  Mutta viesti oli täysin selvä. Jos jostain käydään kimppuun niin naapurivaltion kaupungit pistetään sileiksi. Sinänsä vakava uhkaus kun tiedetään ettei Iran ole hyäkännyt 350 vuoteen naapurivaltioihinsa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   No, armeijat, kaartit ja terroristit ovat menneet noilla nurkilla niiltä itseltäänkin iloisesti sekaisin viimeiset n. 1400 vuotta.

 • En sympatisoi Irania yhtään sen enempää

  Vastaa

  Paras jos kumpikin tuhoaisi toisensa.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Saas kattoo, mitä tämänkertaisesta uhosta seuraa ja seuraako mitään. Kannattaa aina muistuttaa toisen tukeneen terroristeja ja kehua tukeneensa itse sellaisia parempia terroristeja.

 • Sei-Sei Jaervilehtoe

  Vastaa

  Lähi-idän ‚Turkista itään Pakistaniin saakka, voi muuttaa hiekka-aavikoksi. Parasta, jos tekisivät sen itse.

  Tuon seurauksena maailma ei menettäisi kuin vähän öljyä, jota parhaillaan korvataan muilla energialähteillä. 

  Saavutettavana olisi kuitenkin rauhallisempi maailma.

 • DuPont

  Vastaa

  Teidän kannattaa muistaa, että sionismi on sitä samaa kansallisvaltioajattelua, mitä itsekin ajatte. Sionismi tarkoittaa kansallisvaltioaatetta juutalaisille. Se on samaa ajatusmallia, mitä 1800- luvun Eurooppa tarkoitti kansallisvaltioilla, sionismiksi vaan kutsutaan sitä aatetta, joka haki juutalaisille samaa kansallisvaltiota, mitä monille Euroopan kansoillekin.

  Theodor Herzl ei teoksessaan ”Judenstaat” ajanut mitään juutalaisten etuoikeuksia tai ylivaltaa, vaan tasaveroisuutta toisten kansojen suhteen.

  On älyllisesti hieman tekopyhää pitää sionismia negatiivisena aatteena, jos samalla puolustetaan suomalaisten tai muiden kansojen kansallisaatetta. Sionismi-termi on vääristynyt siten, että ajatusta pidetään juutalaisten valtapyrkimysaatteena, vaikka kyse on lopulta vain siitä samasta kansallisajatuksesta, mistä Suomikin syntyi.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Antaa jutkujen pitää maansa. Ählyt kyllä keksivät tekosyyn päästä toistensa kimppuun, vaikka Israel hävitettäisiin. Mikään ei ratkeaisi sillä suunnalla. Tuhannen vuoden päästä ne tekevät ihan sitä samaa, mitä tänäänkin. Eikä tästä nyt ollut kysymys, ihmettelen vaan, miksei noiden anneta olla siellä omiensa parissa keskenään, sinne vaan kaikki.

   Ne rakentavat itse oman aitauksensa, ei se välttämättä pahasta ole. Niin suomalaistenkin tulisi toimia, kun tämä maa-alue nyt kuitenkin meille kuuluu.

  • Ged Ouda'hia

   Vastaa

   Too late, way too late. Siihen Herzliin rapustukseen se ajatus sitten loppuikin. Mene vain saarnaamaan tuo menneille ja nykyisille siionisteiksi itsensä mieltäville ja heidän kanssaan bisnestäville siionisteille jotka kaikki innokkaina yhdessä tukevat ylikansallista (sota-)rakennelmaansa, neofeodaalia väkivaltakoneistoansa.

  • erkki

   Vastaa

   Juutalaisilla on jo oma valtio, joka on perustettu ennen Israelia. Mihin he tarvitsevat Israelia, joka sijaitsee selvästi vaaravyöhykkeellä?

   Lisää tietoa alueesta esim tästä: https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Juutalaisten_autonominen_alue

   Toisekseen kansallisvaltioaate ei sisällä automaattisesti esimerkiksi muiden alistamista/heikentämistä, kun sionismi taas sisältää. Lisäksi Israel on miehitetyllä alueella ja pysyy sielä ainoastaan USA:n ja muiden sionistivaltioiden tuen ansiosta, ei siksi että Israelin omat asevoimat sun muut olisi niin mahtavat.

  • Plääh

   Vastaa

   Herzl ja sionistit vain huijasivat naamioitumalla normikansallismielisiksi. Goyimit olivat haltioissaan. Tosiasiassa koko maailmanjuutalaisuus oli alusta lähtien tuossa juonimassa

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Jerusalem lienee turvallisin paikka.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Miksi? Taas niin tietämätöntä kommentointia. Iranin Vallankumouskaarti, Syyrian Al-Assadin joukot, Hizbollah, Hamas ja vastarintaliikkeet taistelevat juutalaisia ja USA:n imperialistisia miehittäjiä vastaan! He tuhosivat myös terroristivaltio Israelin ja USA:n tukeman sunnimuslimien ISIS terroristijärjestön. Sanonkin näille: Eläköön Voitto! Tuhotkaa terroristivaltio Israel ja sionismi! Toivon näkeväni myös USA:n liekeissä ja Donald Trumpin pään seipään nokassa!

  • Anonyymi

   Vastaa

   Vastauksena nimim. ”En sympatisoisi Irania yhtään sen enempää”

 • DuPont

  Vastaa

  Herzlin juutalaisvaltion idea on sama kuin meillä suomalaisissa kansallisvaltioajattelussamme. Ei se ole uhka naapureille, vaan tasavertainen muiden kansallisvaltioiden kanssa. Juutalaisten kansallisvaltio on tasan sama idealtaan, kuin suomalaisten kansallisvaltio. Hyvä malli toteuttaa omaa yhteiskuntaa ja ajaa sen hyvinvointia.

 • DuPont

  Vastaa

  Ymmärtäkää se, mitä sionismi kansallisajatuksena esittää. Erottakaa siitä se, mitä juutalais-vihaajat esittävät sionismin olevan. Sionismivihastahan on tullut eufemismi juutalaisvihalle, mikä on hieman absurdia. Koska sionismihan on sitä 1800-luvulla syntynyttä kansallisaatetta, ei enempää tai vähempää. Myöhemmin sionismia on väärintulkittu tarkoittaen jotakin juutalaisten ylivaltapyrkimyksiä.

 • DuPont

  Vastaa

  Ettekö sitten julkaisseet omaa vastinettani?
  Mitä sionismi teidän mielestänne sitten on, jos ei kansallismielisyyttä ja kansallisaatetta? Ei tuota asiaa voida väheksyä, jos kyseessä ovat juutalaiset, koska kansallisvaltio on kaikkien oikeus, ei vain valikoitujen ryhmien.
  Sionismi tarkoittaa juuri kansallisvaltioaatetta. Se syntyi 1800-luvulla kansallisvaltio- ajatuksen kautta. Siksi kansallisvaltiota ajattelevien tulisi tukea tuota ajatusta, koska juutalaisten maa on sama asia kuin Suomi meille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi