Israel sylki Amerikan kasvoille – Netanjahu juhli vaarallisen vakoojan pakoa

Jonathan Pollard irvaili Yhdysvalloille painottamalla, ettei hän aio palata suorittamaan tuomiotaan loppuun.

Sionismi

Benjamin Netanjahu ja Jonathan Pollard.

Juutalaisvaltio Israel on jälleen osoittanut amerikkalaisille, millaisesta ”liittolaisuudesta” maiden välisessä suhteessa on kyse. Israel auttoi elinkautiseen Yhdysvalloissa tuomittua juutalaista vakoojaa pakenemaan lain kouraa.

Karkulainen on nimeltään Jonathan Pollard ja häntä pidetään yleisesti Amerikan historian vaarallisimpana vakoojana. Työskennellessään analyytikkona Yhdysvaltojen merivoimissa Pollard myi valtionsalaisuuksia Israelille, sillä juutalaisena hän piti sitä todellisena isänmaanaan Amerikan sijaan.

Sotasalaisuuksien paljastaminen voi vaarantaa aina lukemattomien siviilien ja sotilaiden henget. Kun Pollard otettiin 35 vuotta sitten kiinni, sai hän ankaran rangaistuksen – elinkautisen vankeustuomion.

Juutalaiset vaativat Pollardin vapautusta

Niin sanotun goyimin säätämiä lakeja halveksuva Amerikan juutalaislobby alkoi kuitenkin välittömästi kampanjoida Pollardin vapauttamisen puolesta. Valtiopetos tulisi painaa aina villaisella, mikäli se suoritetaan sionistien hyväksi, juutalaislobby perusteli kantaansa.

Lopulta Amerikan korruptoituneeseen ”oikeuslaitokseen” kohdistettu painostus kantoi hedelmää, ja Pollard pääsi ehdonalaiseen 2015. Tänä syksynä hänen matkustusrajoituksiaan purettiin. Amerikan vaarallisin vakooja ei jäänyt makaamaan tuleen vaan hyödynsi tilanteen ja pakeni maasta, jottei hänen tarvitsisi suorittaa rangaistustaan loppuun.

Osoittaakseen täydellistä epäkunnioitusta amerikkalaisia palvelijoitaan kohtaan sionistilobby järjesti pakolennon Sheldon Adelsonin avulla. Adelson on juutalainen miljardööri, joka on rahoittanut avokätisesti presidentti Donald Trumpia. Amerikan presidentin juutalainen rahoittaja auttoi siis juutalaista rikollista pakenemaan Amerikan oikeusjärjestelmää.

Irvailua amerikkalaisille

Kun Pollardin pakolentokone laskeutui Israelin maaperälle, vastaanottokomiteaa johti pääministeri Benjamin Netanjahu. Myös tämä osa vaarallisen rikollisen pakospektaakkelia oli suuri keskisormi Yhdysvalloille, sillä Netanjahu on aiemmin esiintynyt julkisuudessa Trumpin sekä tulevan presidentin Joe Bidenin läheisimpänä ystävänä.

Kun Pollard nousi lentokoneesta, suuteli hän juutalaisvaltion maaperää ja lausui juutalaisia rukouksia pääministerin kanssa. Netanjahun mukaan juutalainen rikollinen oli ”viimein päässyt kotiin”.

Pollard puolestaan kertoi olevansa äärimmäisen ylpeä Israelista sekä juutalaisen kansan tulevaisuudesta. Hän myös irvaili Yhdysvalloille painottamalla, ettei hän aio palata suorittamaan tuomiotaan loppuun.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Benjamin Netanjahu Donald Trump Israel Joe Biden Jonathan Pollard Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Korruptio Lobbaus Oikeuden korruptio Rikos Rotu Sheldon Adelson Sionismi Tiedustelu Tiedustelupalvelut Ulkomaat Vakoilu Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jonoon vaan

  Vastaa

  Ei tässä ole mitään muuta ihmeellistä kuin se että miksei sille langetettu kuolematuomiota heti alkuun.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Kunpa kaikki suomalaisetkin pitäisivät Suomea isänmaanaan – tai edes kotimaanaan – ja osoittaisivat edes jonkinasteista lojaalisuutta – jos ei isänmaalleen, niin ainakin maanmiehilleen ja jos ei muusta syystä, niin ainakin kiitollisuudesta kaikesta saamastaan.

  Mutta tämähän ei käy, pitää olla maanpettureita ja loisia ja ottaa käskyt äänekkäimmin möykkävältä: se on globalismia ja se on muotia ja se on vihervasemmiston aatemaailma.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Oli jutku oppinut linnassa sentään rehelliseksi, ei se ennen ollut. Nyt vilauttelee persettä Amerikalle ja tuomiolleen ihan avoimesti.

  Israel voisi tehdä tuosta diplomaatin, Navetanhajuna jatkovittuilisin juuri tuolla tavalla rahoittajalleni. Ne voivat korkeintaan julistaa epätoivotuksi henkilöksi ja lähettää takaisin, kai. Kentälle voisi kutsua kaikki mediat ja häpäistä livenä Amerikan lipun aivan kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Eikä Amerikka voi muuta kuin jatkaa maksamistaan.

  Luulot pois vaan. Ehkä se raja tulee jossain kohtaa vastaan, mutta maanpetturuutta ei tarvitse pahoitella mitenkään, joten ei se ihan heti löydy. Ydinisku ehkä, mutta voihan senkin kostaa Iranille. Väittää ohjuksen ammutun sieltä, taas Israel nauraa kihariin pulisonkeihinsa.

 • juha.

  Vastaa

  Kristityt! Muistakaa rukoilla Israelin puolesta!!!

  • tutkiva lukija

   Vastaa

   Päivi Räsänen on aktiivi rukoilija.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Huono diili juutalaisillekin. Olisi kannattanut pitää matalaa profiilia.

 • vierestä seurannut

  Vastaa

  Mä muistan kun marokkolainen (suomalainen) ja jude (suomalainen)keskustelivat Helsingin Hakaniemessä WTO:n iskuista kännissä. Marokkolainen haukkui judea ja jude marokkolaista. Jude joi konjakkia ja marokolainen kossua. Kumpikin olivat päissään ja mä selvin päin. Marokkolainen sanoi, että ”miksi aina Ameriikka olla juutalaisten puolella?” Jude vastasi, että kun me omistamme Ameriikan.

 • Timo soini

  Vastaa

  Hyvä juutalainen tuhotkaa Amerikka! Paska jutku maa! Oli vielä 1960 luvulla 95% valkoinen nykyään romahduksen partaalla oleva juutalaisten luoma monikulttuuri helvetti!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ottaen huomioon usan ja jutikkalan vaikuttajatahot on yleensä ihmeteltävää, että suoritti mitään ”rangaistusta”.
  Logiikkahan on usa:ssa ollut pitkään viulunsoittaja-logiikkaa. Itketään holohohoaivastuksia, mutta samaan aikaan pommitettiin Saksa pimeään keskiaikaan kirkkoja siviilikohteita myöden (=sotarikos) miljoonien kuollessa terroripommituksissa + Japanin siviilikohteisiin kohdistetut ydinpommit.
  Sama jakomielisyys Ryssäsuhteissa.
  Katsokaa mikä Ryssän vs USA:n kauppatase?
  Kazaarien (entinen turkkilaismuslimivaltio) uskonnonvaihto on ollut tuottoisa homma, kazaarijutikkakipalla on kaikki mahdollista, toimia sekä putinin, että usan ulkoasiainhallinnon taustalla.
  Morgenthau suunnitelmasta annetaan ymmärtää että jäi suunnitelman asteelle, vaan mitä se muuta oli kun yli 13 Saksasta leikattiin pois ja puhutaan itä-saksasta kun tarkoitetaan keski-Saksaa, 13.5 miljoonaa saksalaista karkoitetaan kotiseuduiltaan ja siinä yhteydessä jo rauhan tultua raiskataan, murhataan vielä miljoona jos toinenkin ”natsina”. ”Komuille” ja jutikoille sellainen kohtalo olisi ollut ”kansanmurha”.
  Muistetaan vielä saksalaisten sotilaiden murhauttaminen uudelleen elvytetyn Ranskan siirtomaaimperiumin sodissa Indokiinassa, koska vaihtoehtoja ei sakuille annettu.
  Japanin ehdottoman antautumisen seurauksena sotavankeuteen kuolleita taisi tulla 3 miljoonaa Ryssälän hyväksi ilman mitään huomioita ja seuraamuksia sovjetille.
  Suomen kohtalo menetykset talvi- ja jatkosodassa näisen juutalaisvaltio usa, sovjet kourissa tiedetään?

  Seppo Lehto

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi