Juutalaiset toivovat Trumpista presidenttiä

Niin sanottu Alt-right asettaa edelleen uskonsa Donald Trumpiin, vaikka Trumpia on leikkimielisesti kutsuttu Amerikan ensimmäiseksi juutalaiseksi presidentiksi.

Sionismi

Mielipidemittauksen mukaan 63,3 prosenttia israelilaisista on sitä mieltä, että Trump olisi Israelin kannalta parempi vaihtoehto presidentiksi kuin Joe Biden. Vain 18,8 prosenttia asettui Bidenin puolelle, 10,4 kertoi kummankin olevan yhtä hyviä, 4,4 kertoi ettei osaa sanoa ja 3,1 ei valitsisi kumpaakaan.

Lisäksi 53,2 prosenttia uskoi Israelin oikeiston vahingoittuvan, mikäli Trumpia ei valita uudelleen presidentiksi.

Suurin osa ortodoksijuutalaisista äänestää Trumpia

Amerikassa vastikään suoritetun toisen mielipidemittauksen mukaan 83 prosenttia maan ortodoksijuutalaisista aikoo äänestää Trumpia presidentinvaaleissa, kun taas vain 13 prosenttia aikoi äänestää Bideniä. 4 prosenttia valitsisi jonkun muun tai eivät olleet päättäneet ehdokastaan.

Donald Trumpin Ivanka-tytär on juutalaiskäännynnäinen ja hänen aviomiehensä ja presidentin vanhempana neuvonantajana toimiva Jared Kushner etninen juutalainen.

Lähde: JNS

Donald Trump Israel Ivanka Trump Jared Kushner Joe Biden Juutalaisjärjestöt Politiikka Presidentinvaalit Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Satyricon

  Vastaa

  Eiköhän kumpi vain vaihtoehto ole keskiverto goyimille melkoisen epäedullinen.

 • Übersturm

  Vastaa

  Trump on businessmies ja tietenkin rahamiehenä toimii yhteen pitkänokkaisten kalottilakkien kanssa niin, että rahamaailmassa säilyy samat ”pelurit”, jotka sitä ovat aina pyörittäneet. 30-luvulla Saksassa väki kyllästyi ainaiseen kusetukseen. Mitta tuli täyteen ja asioille laitettiin uusi järjestys. Nyt rahamaailmaa ja yrityksiä pyörittävät edelleen saksalaiset.

  Suomessakin (ranta-)hurrit ovat kusettaneet kansaa jo tuhat vuotta. Propaganda on niin täydellistä, että soumalaiset maksavat valtaosan tuloistaa näille svedulle, jotka edelleen pyörittävät Suomen yritys- ja pankkimaailmaa.

  • Ruplapete

   Vastaa

   ”Suomessakin (ranta-)hurrit ovat kusettaneet kansaa jo tuhat vuotta. Propaganda on niin täydellistä, että soumalaiset maksavat valtaosan tuloistaa näille svedulle, jotka edelleen pyörittävät Suomen yritys- ja pankkimaailmaa.”

   Nomenklatura on hyvinkin ruotsinkielinen, mutta se on maksimissaan prosentti ruotsinkielisistä Suomessa. Suurin osa ruotsinkielisistä Suomessa, ei ymmärrä näistä asioista yhtikäs mitään ja ovat samanlaisia orjia kuin kaikki muutkin.

  • Robin

   Vastaa

   Vähän pakko toimia kun juutalaiset pelasti Trumpin konkurssilta 90-luvulla.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Toki ”Alt-Right” kategoriaan mielletyissä on Trump-kriittisyyttäkin. Mm. ”Alt-Right” liikehdinnän johtavaksi hahmoksi usein määritelty Richard Spencer on hyvin selväsanaisesti Trump-kriittinen. Myös Groyper-johtohahmoksi katsottu Nick Fuentes, joka toki kannattaa Trumpin valintaa, silti suhtautuu avoimen paheksuvasti Trumpin ja juutalaisten läheisiin väleihin.

 • sotatila

  Vastaa

  Täytyy olla erittäin taitava ja olla hyvä pelisilmä että pärjää raskaimmassa sarjassa. Suomesta ja koko maailmasta ei taida löytyä juuri ketään jolla on voimia pitää 3–5 suurta vaalitilaisuutta samana päivänä. Ja suuri ja armoton media kimpussa joka päivä.

  Mielestäni sellainen joka äänestää dementoitunutta ja rikollista Bidenia täytyy olla itse myös vähän mielisairas.

  New York on käytännössä juutalaisten valtakeskus. Jos siellä haluaa tehdä suurta bisnestä ei taida onnistua ilman oikeita kontakteja ja suhteita.

  Trump tietää että poliittinen liikkumavara on rajoitettu. Toivottavasti hänet valitaan uudelleen presidentiksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi