Juutalaisyhteisöltä tuki Ruotsin muslimimellakoille

Ei-valkoiset massat alkoivat tuhota Rosengårdia, koska kaupungissa oli poltettu Koraani.

Sionismi

Ruotsin juutalaisten nuorisojärjestö osoittaa julkisesti tukea muslimimaahanmuuttajien väkivaltaisille mellakoille, jotka leimahtivat viikonvaihteessa. Ei-valkoiset massat alkoivat tuhota Rosengårdia, koska kaupungissa oli poltettu Koraani.

Juutalaisjärjestön mukaan maahantunkeutujilla oli oikeus tuhota veronmaksajien kustantamaa infrastruktuuria sekä pahoinpidellä poliiseja. Ryhmä kokee, että mellakoiden todellisia syyllisiä ovat näet valkoiset ruotsalaiset.

”Olemme liikuttuneita ja iloisia siitä, että Malmön muslimiyhteisö on saanut valtavasti tukea Koraanin polttamisen jälkeen. Koraanin polttaminen ei ole sananvapautta vaan puhdasta islamofobiaa. Juutalainen nuorisojärjestö tuomitsee kaikki suvaitsemattomuuden ja rasismin muodot”, järjestön kannanotossa luki.

Valkoiset ”todellisia” syyllisiä

Kulttuurimarxistit ovat toisin sanoen osoittaneet hyväksyntänsä väkivallalle yhtäältä pidättymällä tuomitsemasta mellakoita ja toisaalta syyttämällä ”rasisteja” muslimien riehumisesta. Juutalaisten ohella myös valkoiset liberaalit ovat puolustelleet maahantunkeutujia samalla retoriikalla.

Iltalehti haastatteli Helsingin yliopistonlehtoria ja poliittisen ekstremismin ja populismin tutkijaa, kulttuurimarxisti Emilia Palosta, jonka mukaan mellakat johtuvat tunkeutujien kokemasta ”toivottomuudesta”. ”Toivottomuuden” aiheuttaa ruotsalainen yhteiskunta, joka ei ole ilmeisesti tarjonnut siirtolaisille tarpeeksi ilmaista rahaa ja huvituksia.

”Eihän kukaan sano vain vihaavansa pinaattilettujakaan, vaan kyllä siinä taustalla on aina jokin syy. Onko se tässä tapauksessa lopulta muu kuin valkoisen ylivallan kannattaminen, se pitäisi tässä tapauksessa selvittää”, ekstremismitutkija analysoi tilannetta ja lisäsi, että Ruotsin rasistinen hallitus on ”marginalisoinut” muslimit ”kakkosluokan kansalaisiksi”.

Lähteet: Iltalehti, Judiska Ungdomsförbundet

Emilia Palonen Koraani Maahanmuutto Malmö Mellakka Muslimit Pohjoismaat Rikos Rotu Sionismi Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juhani A

  Vastaa

  Nämä Ruotsin “tukitoimet” ovat osa maailmanlaajuista tuen osoittamisien kampanjaa. Ruotsissa arpa osui tällä kertaa Rosengårdin kohdalle.

  https://www.jns.org/600-plus-jewish-groups-sign-full-page-ad-supporting-black-lives-matter/

  Arvelisin, että perimmäinen tarkoitus on ohjailla rahavirtoja.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Jonkun pitäisi polttaa sekä Koraani että Raamattu.

 • Jones

  Vastaa

  Jotenkin outoa että samalla muslimit huutavat juutalaisten tuhoa. Ehkä vain sekarotuiset juutalaiset pitää heidän mielestään tappaa, ja tietenkin valkolaiset.
  https://pt-media.org/muslimien-malmo-mellakassa-huudettiin-juutalaisille-tappouhkauksia/

  Samalla juutalaisten pakolaisjärjestö HIAS rahoittaa muslimien maahanmuuttoa. Ehkä suomalaiseten rahoilla, jos valtio antaa verorahoja HIAS:kselle.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

  Aika kummaa toimintaa.

 • Juutalainen korona huora

  Vastaa

  Samapa tuo goyim pelkää liikaa totuutta! Käpertyy koronaa piiloo sängyn alle ja puhelin äänettömällä lukee iltalehteä ja pöllö uutisia! Vaikka kaupungit ovat sisällissodassa ja palavat niin kansainvälinen juutalainen haukkuu sinut holokaustin kieltäjäksi ja antisemiitiksi ja näin aivopestyt massat piiloutuvat takaisin mukavuus alueelleen katsomaan jääkiekko ja salkkareita niin NYKYAJAN ROHKEA PERHEENISÄ TAI ÄITI TEKEE! Ruuan on loputtava kaupasta ja veden tulo hanasta ennenkuin tämä orja kansa uskaltaa edes tuntia perehtyä holokausti valheeseen, ”salajärjestöihin jonka kautta kansainvälinen juutalaisuus kiristää maailman päättäjiä ja Suomen! Toki eihän nuo järjestöt ikinä kovin salaisia ole olleet heille jotka viitsii edes vähän katsoa esim KAIKEN vähääkään valtamedian omistuksia ja jos vaihtoehto media nousee esim liian suosituksi niin se otetaan/kaapataan kontrolliin joe rogan ym monet muut!

  Paavo tajukangas pistää vihaksi ehkä eniten tällä hetkellä mikä vitun maksettu pelle tuo mies oikein on vai esittääkö hän noin tyhmää ettei tajua että Juutalaiset ovat kaikkien mellakoiden rahoittajina muurareiden kanssa??

 • Eero Tillanen

  Vastaa

  Kasaarisionistit ovat tämän monikulttuurisuuden irvikuvan todelliset takapirut ja kyseessä on kalergisuunnitelman toteuttaminen: Valkoisen rodun korvaaminen ”uudella, uljaalla paneurooppalaisella rodulla, jota viisaiden juutalaisten on helpompi hallita”. Nämä ovat Rikhard Nikolaus von Koudenhove-Kalergin ideoita ja tietenkin valkoista rotua vihaavat ja sen tuhoa haluavat kasaarisionistit ajavat tätä suunnitelmaa. Ruotsissa sitä ajaa Barbara Lerner Spectre Paideia-järjestönsä kautta, täällä esim. Karmela Liebkind, joka on vastuussa myös Suomen PISA-tulosten romahtamisesta. Pari linkkiä, ensin Spectre:

  https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24

  Sitten Liebkind:

  https://researchportal.helsinki.fi/fi/publications/the-future-means-cultural-diversity

  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/10/13/ysari-suomi-totutteli-monikulttuurisuuteen

 • Nimetön

  Vastaa

  Kun hulluus vallan saapi ja tyhmyys paisuupi, vai miten se virsi meni?

 • Hyperborean

  Vastaa

  Kaikki uhoaa että pitää polttaa koraani, ja raamattu. Talmud tässä pitää polttaa. Samalla nähdään uhriutumisen määrän ulottuvan paljon pidemmälle kuin ”loukkaantuneisiin” muslimeihin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi