Epsteiniä ja sionistipankkia tutkineen tuomarin perheenjäsen murhattiin raa’asti

On todennäköistä, että iskun takana ovat juutalaisvaltion agentit, jotka pelkäsivät tuomarin löytävän kiusallisia tietoja tutkiessaan Jeffrey Epsteiniä ja Deutsche Bankia.

Sionismi

Tuomari Esther Salas on asetettu tutkimaan Epsteinin yhteyttä Deutsche Bankkiin. Kuvituskuva.

Pedofiilijohtaja Jeffrey Epsteinin ja sionistipankki Deutsche Bankin yhteisiä rikoksia hiljattain tutkineen liittovaltion tuomarin poika ammuttiin teloitustyyliin vain neljä päivää tutkinnan aloittamisen jälkeen. Ampuja oli naamioitunut FedEx-lähettipalvelun työntekijäksi.

Teurastus alkoi, kun tuntematon ampuja soitti tuomari Esther Salasin kodin ovikelloa. Kun Salasin 20-vuotias poika avasi oven, tätä ammuttiin välittömästi sydämeen tappavin seurauksin.

Tämän jälkeen hyökkääjä ampui useita kertoja tuomarin aviomiestä, joka on nyt sairaalassa kriittisessä tilassa. Tuomari itse säilyi hengissä, koska hän oli kellarissa. Ampuja pakeni nopeasti paikalta välttääkseen kiinni jäämisen.

Tutkinnan taustalla rahanpesu pedofiilin hyväksi

Salas oli ehtinyt juuri alkaa tutkia kannetta, jonka sijoittajat olivat nostaneet Deutsche Bankia vastaan Epstein-skandaalin vuoksi. Sijoittajien mukaan Deutsche syyllistyi heitä kohtaan petokseen salatessaan yhteistyönsä juutalaispedofiili Epsteinin kanssa. Deutsche pesi vuosien ajan juutalaisparittajan rahoja, jotka olivat peräisin lapsiprostituutiosta.

Kun pankin ja pedofiilin yhteistyö paljastui, sijoittajat menettivät huomattavia summia. Pankille määrättiin tänä vuonna 150 miljoonan dollarin sakot Epsteinin tukemisesta.

Saksan juutalaispankkiirien perustama ja sittemmin myös Yhdysvaltoihin laajentunut Deutsche Bank auttoi Epsteiniä ylläpitämään finanssi-imperiumiaan tämän rikoksista huolimatta. Pankki värväsi hänet tietoisesti asiakkaakseen ensimmäisen pedofiilituomion jälkeen, perusti hänelle anonyymeja rahastoja sekä auttoi häntä aktiivisesti suorittamaan kansainvälisiä maksuja prostituutioliigoille.

Yhteyksiä Mossadiin

Epstein hallinnoi globaalia pedofiiliverkostoa, jonka uskotaan olleen tiiviissä yhteistyössä Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa. Epstein järjesti lapsihuoria länsimaiden vaikutusvaltaisimmille liikemiehille, poliitikoille, kuninkaallisille ja mediavaikuttajille. Hän myös kuvasi orgioita ilmeisesti hankkiakseen materiaalia, jota sionistinen tiedustelupalvelu voisi hyödyntää poliitikkojen kiristämisessä.

Mossad on tunnettu ulkomailla suorittamistaan salamurhista. Onkin todennäköistä, että myös Salasin perheeseen kohdistuneen iskun takana ovat juutalaisvaltion agentit, jotka pelkäsivät tuomarin löytävän kiusallisia tietoja tutkiessaan Epsteiniä ja Deutschea.

Vuosi sitten Epstein otettiin kiinni uusien rikosepäilyjen vuoksi. Hän teki tutkintavankeudessa kuitenkin ”itsemurhan”, minkä vuoksi useimmat hänen salaisuuksistaan eivät koskaan selviä. Koska vankilan valvontakamerat ”sattuivat” olemaan epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikaan, eliitin uskotaan todellisuudessa murhauttaneen hänet.

Avainhenkilöt kuolevat aina

Epsteinin toimista voidaan saada lähitulevaisuudessa uutta tietoa, sillä hänen tärkein rikoskumppaninsa Ghislaine Maxwell pidätettiin hiljattain. Maxwell on syntynyt pahamaineiseen vakoojasukuun ja hän on Epsteinin tavoin juutalainen.

Maxwellin tehtävä oli kontrolloida Epsteinin haaremin tyttöjä sekä houkutella uusia lapsia uhreiksi. Merkittävin este totuuden paljastumiselle on kuitenkin se, että kaikki osapuolet vaikuttavat kuolevan mystisissä olosuhteissa ennen kuin pääoikeudenkäynnin valmistelut ovat päässeet kunnolla edes alkuun.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

Globalistipankille 150 miljoonan dollarin sakot pedofiili Epsteinin tukemisesta

CIA Deutsche Bank Ghislaine Maxwell Jeffrey Epstein Mossad Pankit Rikos Sionismi Talous Tiedustelupalvelut Ulkomaat

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rohmar

  Vastaa

  Ghislaine Maxwellin kuolleen naisen kytkin ei todennäköisesti toimi. Ideahan on se, että jos hän tekee ”itsemurhan”, raskauttavaa sisältö päätyy julkisuuteen.

  Ongelma tässä on se, että valtamedia hallitsee täydellisesti kriittisen osan mieliä, ja he voivat kääntää minkä tahansa miksi tahansa. Mm. Wikileaks ”Vault” vuodot paljastivat Hillary Clintonista, että tältä akalta saattoi ostaa lahjuksilla vaikkapa sodan. Kukaan ei kiistänyt materiaalin aitoutta, mutta aineiston perkaamisen sijaan keskityttiin Venäjään liittyviin salaliittoteorioihin. Tahtoo siis sanoa, että totuudella ei ole mitään merkitystä totuuden jälkeisessä maailmassa.

 • Martti Korpiranta

  Vastaa

  Meneeköhän Suomenkin (Marinin) nyt hyväksymät EU-tukimiljardit mahdollisesti Deutsche-Bankin hämärille sisäpiiriläisille..???

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi