Video: Elokapina sai maistaa omaa lääkettään – pilailijat häiriköivät Ilmastokommunistien pitoja

Elokapinan tapahtuman tiloihin vapautettiin vinkuvia raiskaushälyttimiä heliumpallojen varassa.

Ulkomaat

Tavallisten kansalaisten päivän pilaamisesta tunnetun Elokapinan alahaara Britanniassa, öljyn käytön vastustamiseen perustuva Just Stop Oil, sai maistaa omaa lääkettään vasta-aktivistien pilattua näiden ”100% kasvipohjaiset” ruokakestit. Pilailijat vapauttivat korkeakattoisessa rakennuksessa järjestettyihin kesteihin vinkuvia raiskaushälyttimiä heliumpallojen varassa.

”On mielestäni reilua häiriköidä Just Stop Oilia samalla tavalla kuin he häiriköivät meitä,” yksi tempaukseen osallistuneista kommentoi. Pilailijat olivat soluttautujan avulla saaneet pääsyn ilmastokommunistien viestittelyryhmään ja kutsun kautta saaneet kestien ajan ja paikan selville. He myös kertoivat hiilidioksidipäästöjen vastustajien kahvittelevan samoissa tiloissa juoden Perusta asti tuotua kahvia kertakäyttömukeista.

Just Stop Oil yritti tapauksesta Twitterissä tiedottaessaan kääntää tapahtuneen omaksi voitokseen sanoen ”Me kutsuimme heidät syömään kanssamme mutta heidän vapauttamansa hälyttimet kesteihimme olivatkin täydellinen vertauskuva ilmastokriisin kiireellisyydelle.”

Lähde: Daily Mail

Just stop oil Poliittiset viholliset Ulkomaat

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • KKK-demokrats

  Vastaa

  Suomalaisen lapuanliikkeen sekä Saksan fasismin rahoittajina toimi suurpääoma. Erkki Salomaa on tutkimuksessaan Suuri raha ja Isänmaa Co osoittanut, miten lapuanliikkeen taustavaikuttajina ja taloudellisina tukijoina olivat sen ajan suuryritykset. Vastalahjaksi ne saivat ennennäkemättömän nopean palkkatason laskun. Palkat laskivat työaloista riippuen 25–40 %, eräissä tapauksissa jopa 70%.
  Miten työväenliikkeen murskaaminen toteutettiin Saksassa?
  Suomessa ilmestyi jo vuonna 1933 kustannusosakeyhtiö Kansanvallan kustantamana Englannin parlamentin jäsenen loordi Marleyn toimittama Ruskea kirja, jossa selostetaan yksityiskohtaisesti Hitlerin valtaantulon ensi kuukausia.
  Kun Hindernburg nimitti Hitlerin valtakunnankansleriksi tammikuun 30. päivänä 1933, lähestyivät fasismin ratkaisevat hetket. Hitler tarvitsi suurisuuntaisen provokaation tuhotakseen työväenliikkeen. Sellaiseksi suunniteltiin valtiopäivätalon tuhopoltto, joka lavastettiin kommunistien syyksi.
  Valtiopäivätalo paloi helmikuun 27. päivän iltana. Ennen kuin ainoatakaan tutkimusta palon syistä oli ehditty aloittaa, samana yönä kun liekit loimusivat valtiopäivätalolla, kiellettiin kaikki sosialidemokraattiset ja kommunistiset sanomalehdet.

  Tämäkö on NSDAP(demarit) liikkeen päämäärä? Laskea palkkoja ollen eliitin käsikassara ja demokratian tukahduttaminen koska KOMMUNISMIN pelko jäytää pientä poikaa.

  • Työläisen etu

   Vastaa

   Miksi uskoa mitään Englannin parlamentin taholta tulevaa näissä asioissa? Ei tekijällä ole voinut olla kovin hyviä tietoja vieraan maan asioista ylipäätään, että olisi voinut mitään seikkaperäistä selontekoa antaa. Totuus kun on, että NSDAP:n aikana työläisillä oli asiat sata kertaa paremmin kuin missään kommunistimaassa. Marxilaisuus on pohjimmiltaan seksuaalista vapautusta ja sielun tuhoa, ei mitään muuta. Siinä naamioidutaan vain työläisen edun taakse.

 • TT

  Vastaa

  Kas, ilmastohihhulit ovat päässeet oikein kirkkoon hihhuloimaan.

 • Totuus

  Vastaa

  Hyvä kommunisti on kuollut kommunisti © Fundamentaalinen totuus №1

 • Väinämöinen

  Vastaa

  Toi elokapina vaikuttaa ”astroturf”-operaatiolta. Jos ne olis oikeita ympäristöaktiiveja, niin jutskumedia kutsuis niitä natseiksi tai terroristeiksi tai mustamaalais niitä muuten. Nää elokapinan tyypit nauttii juutalaismedian tukea ihan niinku Greta Thunbergin.

  Nordstreamin räjäytyksessä pääsi ilmakehään niin paljon kasvihuonekaasuja että autojen pakokaasu päästöt ja lomamatkojen aiheuttamat päästöt on niiden sen rinnalla ihan yhtä tyhjän kanssa. Mutta, ei media tuo tätä esiin ne syyllistää elokapinan tapaan tavallisia kuluttajia ja veronmaksajia koska ne haluaa että me ei tulevaisuudessa omisteta mitään ja että me ollaan siitä huolimatta onnellisia koska meidät on pelkopornon avulla aivopesty elokapinan kaltaisiksi juutalaisoligarkkien hyödyllisiksi pikku-idiooteiksi jotka julistaa twitterissä rakastavansa toukkaruokavaliota.

 • Salomon

  Vastaa

  Tikkaitten räpälääminen tuossa lopussa kruunasi kaiken

 • GLGL

  Vastaa

  Ruotsalaiset lopettivat viherhumpan kerrasta. Kumma kyllä siitä ei uutisoida.
  https://www.technocracy.news/sweden-dumps-climate-agenda-scraps-green-energy-targets/

  Kumpaako uskoisi, koulupudokasta, vaiko Nobel-palkinnon voittajaa?
  ”They’ll ask high-school dropouts about climate change on prime-time TV before they interview Nobel Prize winners.”
  https://dailysceptic.org/2023/07/23/cancellations-start-for-john-clauser-after-nobel-physics-laureate-speaks-out-about-corruption-of-climate-science/

 • Metsälainen

  Vastaa

  Meilläkin pitää varautua elokapinan katuistuntoihin saksalaisten lailla. Naapurimaamme kulinaristinen herkku hapansilakka suoraan kadulle tarjottuna on oiva keino muuttaa mielenosoitus paljon iloisempaan suuntaan. Mielenosoitus siirtyy keskustelemaan pienryhmiin sivummalle naapurimaamme herkun aromikkaasta gourmet elämyksestä.

 • Kanisteri

  Vastaa

  Pitää muistaa, että ympäristönsuojelu on liikkeellemme yhtä tärkeä päämäärä kuin rotumme suojelu. On rikos esi-isiämme vastaan tuhota luontoa lyhytnäköisen hedonismin nimissä. Tavoitteemme on siis viime kädessä lähempänä Just Stop Oilin kaltaisten ryhmien tavoitteita kuin kansakuntien rajoista piittaamattoman pääoman tavoitteita. Ei silti pidä unohtaa, että vain hyvin pieni osa vasemmistolaisesta ympäristöliikkeestä on ”eheytettävissä” näkemään totuus.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi