Antirasistinen teknologiapomo puukotettiin kuoliaaksi San Franciscossa

Puukottajan rotu ei ole vielä selvinnyt, mutta todennäköisesti mies kuoli kannattamansa monikulttuurisuusideologian uhrina.

Ulkomaat

Cash App ‑sovelluksen perustaja Bob Lee kuoli puukotuksen uhrina Amerikassa Kalifornian osavaltion San Franciscon kaupungissa.

Lee oli oletettavasti joutunut satunnaisen ryöstön kohteeksi kävellessään kahdelta aamuyöllä kaupungin ”hyvällä alueella” ja tullut useamman kerran puukotetuksi. Verta vuotava Lee oli laahustanut kadulla ja huudellut apua vain tullakseen sivustaseuraajien ja ohi ajaneiden huomiotta jättämäksi. Mies soitti itse poliisille, joka saapuikin paikalle vain kuudessa minuutissa löytääkseen Leen tajuttomana. Hän kuoli myöhemmin sairaalassa vammoihinsa.

Bob Lee on Twitter-kirjoituksensa perusteella omistautunut antirasisti, joka on antanut sosiaalisessa mediassa tällaisen lausunnon: ”Jos tuttusi sanoo tai tekee jotain rasistista ja et ojenna heitä, olet syyllinen rasismiin kanssa liittoutumiseen, mikä on aivan yhtä paha asia tai jopa pahempi, koska tiedät sen olevan väärin. Mitä tulee rasismiin, niin jos et ole osa ratkaisua, olet osa ongelmaa.”

San Francisco on väestöltään vain 44 prosenttisesti valkoinen kaupunki, jolla on Amerikankin tasolla poikkeuksellisen korkeat rikostilastot. Puukottajan rotu ei ole vielä selvinnyt, mutta todennäköisesti Lee kuoli kannattamansa monikulttuurisuusideologian uhrina.

Lähde: Breitbart

Antirasismi Rikos Rotu Teknologia Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Kauhea rasisti ukko kun ei suosiolla antanut omaisuuttansa.
  San fransisco on myös tunnettu seksuaalipervertikkojen kaupunkina, kovasti viimeaikoina julkisuudessa olevat transut on siellä yleinen näky.
  Varsinkin ”monikulttuuriset”transut päivystää joka kadunkulmalla myymässä itseään.

 • GLGL

  Vastaa

  Joku täällä jossakin toisen uutisen yhteydessä kommentoi osuvasti, että on oma vika, että asuu sellaisella alueella. Jos olet teknologiapomo ja oletettavasti hyvin tuohta taskussa, ei ole mitään syytä asua kehitysmaa-alueella, kuten san fransisco. Muuta maahan, jossa on toimiva ja turvallinen yhteiskunta, idiootti, ja varmista, että se pysyy sellaisena myös muuttosi jälkeen.

  • Erkki

   Vastaa

   Tuo idiootti löytyy joka maasta.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Uhri oli itsesiassa jo kauhistunut San Franciscon kehitystä ja muuttanut Floridaan levittämään aivopierujaan Lyhyellä työmatkallaan hän huomasi, että terve annos syrjintää olisi auttanut häntä paitsi selviämään tilanteesta, myös säilymään hengissä. Floridassa onkin jo herännyt ruohonjuuritason kansanliike vastustamaan varakkaita tulokkaita Demareiden pilaamista kaupungeista, elleivät he jätä kotikaupunkinsa tuhonneita ideologioita muuttaessaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Onko Helsingissä sama tilanne, https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009509391.html. Toisaalta HS kipuile taas Benin pahoinpitelijän poliittisen suuntauksen kanssa https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009509110.html

  • pöh

   Vastaa

   Vaalit meni jo, Ben voi lopettaa sen poseerauksen 😀
   Kyllä joo vasemistolainen kusipöksyhörhö tönäisi Beniä, Ben päätti uhriutua kun vaalit juuri tulossa.
   Meni sitten makoilemaan vaalimainosten kanssa, ilmeisesti kannatti?

 • Musta Haikala

  Vastaa

  Musta puukko vilahti
  antirasisti ulisi
  verta kadulla virtaa
  neekeri karkuun kirmaa Ja huutaa

  ”vitun valkoiset, BeeÄlÄm täällä rulettaa”

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Miten se nyt menikään, SITÄ SAA MITÄ.….….….

 • Snif

  Vastaa

  Eipä tullut vahinkoa. Toivon että noiden oletettujen mokkien ainoat kohteet tästä eteenpäin, on ainostaan suvakot.

 • Sai mitä ansaitsikin

  Vastaa

  Voi kauheeta.

 • TT

  Vastaa

  Paras suvakki on kuollut suvakki.

 • Timppis

  Vastaa

  omat koirat purivat

 • Mike Smith

  Vastaa

  ”todennäköisesti Lee kuoli kannattamansa monikulttuurisuusideologian uhrina”. Rasistit taas liikkeellä oikein faktatietojen perusteella. Tehkää palvelus ja menkää töihin, niin Internetin sisältö on edes hieman laadukkaampaa.

 • Näin on

  Vastaa

  Hei Mike Smith, tässä sinulle hieman laadukkaampaa internetin sisältöä:

  Joo, ei ollut murhaaja keeneri, niin kuin jotkut spekuloivat, mutta selvä monikulttuuritapaus kuitenkin. Murhasta epäilty on nimeltään Nima Momeni, joka puhuu englannin lisäksi farsia ja on uskonnoltaan zarathustralainen. 

  Ja murhan motiivina on ilmeisesti ollut se, että Bob Leellä oli ollut liian läheinen suhde Momenin siskon kanssa. Siis kunniaväkivaltaa.

  Kirsikkana kakun päällä vielä se, että kyseinen Nima Momeni väitti LinkedInissä opiskelleensa Berkeleyn yliopistossa, mutta yliopistolla ei ole mitään tietoja tämän nimisestä opiskelijasta.

  Siis selvästi kulttuurinrikastuttaja, moniosaaja ja kultamuna! KVG!

 • Julius Streicher

  Vastaa

  Amerikan homojen ja transujen pääkaupunki. San Transsissyco.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi