Muslimi hakkasi transumiehen kuoliaaksi Saksassa

Tšetšeenimiestä ei karkoteta takaisen Venäjälle Ukrainan sodasta johtuen.

Ulkomaat

Niin varmaan.

Nuori tšetšeenimies oli pilkannut pride-marssilla kulkeneita naisia ”lesbohuoriksi,” jolloin paikalla ollut transumies oli tullut väliin rauhoittelemaan muslimimiestä. Maan nuorten nyrkkeilymestaruuden vuonna 2017 voittanut muslimi oli lyönyt transua, jolloin tämä kaatui ja iski päänsä asfalttiin niin lujaa, että hän kuoli myöhemmin sairaalassa vammoihinsa.

Poliisi otti tšetšeenin myöhemmin kiinni käyttäen apunaan erään silminnäkijän ottamaa kuvaa miehestä. 20-vuotias muslimi on asunut Saksassa jo 8 vuotta ja tullut sinä aikana useamman kerran pidätetyksi huumerikosepäilyistä, joista ei kuitenkaan koskaan nostettu syytteitä. Mies ei kuitenkaan voi saada karkotuspäätöstä transun kuoleman tuottamisen seurauksena, koska karkotukset Venäjälle on toistaiseksi kielletty Ukrainan sodan takia.

Lähde: Free West Media

Kulttuurimarxismi LGBT Maahanmuutto Monikulttuurinen väkivalta Pride Rappiokulttuuri Rikos Rotu Saksa Saksan muslimiyhteisö Transut Tšetšeenit Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Mr.AG

    Vastaa

    Miksi kukaan muu ei mennyt auttamaan?

    Hakkaamisessa.

  • otto suni

    Vastaa

    Tsetseeni teki aivan oikein, sillä transu ei ole mies eikä nainen, joten Muhammed ei kelpuuta häntä Paratiisiin!

  • Transui on liikaa

    Vastaa

    Mitäpä nyt yhdestä transusta.

  • Pekka Janatuinen

    Vastaa

    Mr.AG heitti päivän parhaan. Kiitos. Tosin juhlamokat purskahti näppäimistölle,mutta kaikella on hintansa.

  • Ylläh

    Vastaa

    Jaa… Pitäisköhän tuollaisia tarroja teippailla ja katsella miten uus-suomalaiset kilahtelee? Sillä jos kilahtelee niin eivät kunnioita monimuotoisuutta tai maan demokratiaa jonka ovat valinneet.

  • Odin

    Vastaa

    Mielenkiintoista, että kommenteissa osa on maahantunkeutuja muslimin puolella ennemmin, kuin tämän transun. Kumpi on pahempaa, prosentuaalisesti valtavasti pienempi määrä transuja, sekä ylipäätään näitä heikäläisten vähemmistöjä, kuin pitkin Eurooppaa tapahtuva muslimi invaasio? Minusta jälkimmäinen, joka on konkreettinen uhka kaikelle yhteiskunta järjestykselle, sekä arvoille sivistyneissä Euroopan maissa. Siinä ei varmaan pitäisi olla mitään epäselvyyttä. Toki seksuaalivähemmistö villitys ja sen hypetys on myöskin yhteiskunta mädätystä, mutta ennemmin olen huolissani näiden Allahi kiihkoilijiiden puuhista, kuin pride jengistä.…

    • HenkkaR

      Vastaa

      Pääpointti onkin että epäpyhien allianssien rivit alkavat rakoilla, toimipa sille kimmokkeena mikä tahansa julkisuuteen päätyessään nolo sattumus.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi