Puolan keskuspankin johtaja: Donald Tuskille luvattu EU-presidentin paikka, mikäli hän saa eurovaluutan Puolaan

Tapaus on absurdi esimerkki siitä, miten Euroopan unionia eivät todellisuudessa johda Brysselissä istuvat MEPit, vaan pankkiirit, jotka korruptoivat ja kiristävät valtioita.

Ulkomaat

Puolan keskuspankin johtaja Adam Glapiński kertoo medialle, että Eurooppa-neuvoston entinen puheenjohtaja (2014−2019) Donald Tusk olisi saamassa virkaansa takaisin, mikäli hän onnistuu saamaan Puolaan eurovaluutan maan kansallisen valuutan sijaan. Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan virka tunnetaan myös EU:n ”presidenttinä”. Presidenttiä ei valita demokraattisilla vaaleilla, vaan se päätetään suljetummassa äänestyksessä.

Tuskille, joka on Puolan tunnetuin Laki ja Oikeus ‑puoluetta vastustava poliitikko, on annettu EU:ssa tehtäväksi saada maahan EU-uskollinen hallitus sekä vaihtaa maan valuutta, kertoo Glapiński. Suunnitelmaan kuuluu myös Glapińskin vaihtaminen toiseen, EU-uskollisempaan, keskuspankin johtajaan.

Glapińskin mukaan asiasta on keskusteltu Sveitsissä, jossa Euroopan keskuspankkien johtajat kokoontuvat joka toinen kuukausi ”keskustelemaan taloudesta”, mikä tässä tilanteessa on tarkoittanut myös keskustelua toisen valtion hallituksen kaatamisesta.

Lähde: RMX

Euro Euroopan unioni Korruptio Laki ja oikeus -puolue Pankit Poliittiset viholliset Puola Talous Ulkomaat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • JonesHenry

  Vastaa

  Ei koske Suomea…mutta…jokseenkin saman jutun ne teki meillä…ne vaan varsin onnistuneesti romahduttivat Suomen talouden ennen sitä.

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/08/image-167.png

  Juu…ja kyllä todisteita tästä löytyy…siitä ei vaan haluta puhua…koska suoraan sanoen se olisi kansallinen häpeä.

  https://www.youtube.com/watch?v=dYXZeR3TtAk

 • otto suni

  Vastaa

  Puolan presidentin Dudan tilanne on hyvin vakava sillä ulkoministeri on koulutuksensa ja etnisen taustansa puolesta juuri niiden kansainvälisten pankkiirien asialla joiden ”mestarinäyte” on tyhjä Euro.

  Euroo siirtyminen tuhoaa Puolan talouden ja siksi Donald Tusk halutaan EU:n presidentiksi! Samalla Puola voidaan täyttää kuuluisilla Saharan eteläisiltä alueilta tulevilla ”avaruusinsinööreilla ja aivokirurgeilla” kuten Ruotsi ja Suomi!

 • Leino kimmo

  Vastaa

  Suomen johtaminen tapahtuu vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta. Iltalehti 19.2.2013 miljoonien rahavirrat puolueille. Rikosilmoituksia jätetty paljon vuosien varrella poliisi mukana rikollisorganisaation suojelussa.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Joopa joo, jo 1500- luvulla elänyt filosofi Niccolo Machiavelli kirjoitti että politiikka on ensisijassa taistelua vallasta, no siinä asiassa ei ole tapahtunut mitään kehitystä 500 vuoteen, enkä usko että tulee koskaan tapahtumaankaan. Sitä minä en vaan ymmärrä että miksi Suomen päättäjiltä ei ole viimeisen 30 vuoden aikana löytynyt yhtään taistelutahtoa puolustaa Suomen ja suomalaisten etua, vaan aina on taivuttu ulkopuolisen painostuksen alla!

  • TT

   Vastaa

   Tappuraiset ovat jo kehittäneet tyylin, jossa haarat avataan levälleen jo ennen varsinaista painostusta. Ollaan siis jo ennakoivasti EU-tyrannian ja sanelun puolella ennen kuin kukaan ehtii sanomaan mitään. Tätä ilmentää tappuraisen kuuluisa lausahdus, jonka mukaan ’Suomi ensin’ ‑ajattelu on vahingollista. Vahingollista siis omalle urakehitykselle.

 • Fixit!

  Vastaa

  Nyt se Euroopan unioni murskaksi ja heti!

 • Nimetön

  Vastaa

  Hölmölän poliitikot myös lahjottu, halvalla meni veikkaisin.

 • juha II

  Vastaa

  Näinhän näitä asioita junaillaan. Isompia ja pienempiä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi