”Asiantuntija” väittää tiettyjä sanoja käyttävien olevan vaarallisia extremistejä

'Triggered,' 'based,' tai 'cucked' -sanoja käyttävät ovat potentiaalisia uhkia yhteiskunnalle "asiantuntijan" mukaan.

Ulkomaat

”Incel” ‑yhteisöön, eli tahdonvastaisessa selibaatissa elävien miesten keskuuteen internetissä soluttautunut journalisti Laura Bates sanoo tiettyjä sanoja käyttävien miesten olevan useimmiten äärioikeistolaisia inceleitä.

”Ihmisistä puhuminen ’normoina,’ tai ’triggeröityinenä normoina’ on sana mitä incelit käyttävät yhteisönsä ulkopuolisista. Kaikki, jotka käyttävät sanoja, kuten ’triggered,’ ’based,’ tai ’cucked’ ovat potentiaalisia vaaroja yhteiskunnalle. Samoin myös ihmiset, jotka kuvailevat itseään ’redpilled’ tai ’blackpilled’ ‑sanoilla,” Bates kuvaili.

Bates kutsuttiin televisioon kertomaan näkemyksistään seurauksena Englannin Plymouthissa viime kuussa tapahtuneen joukkoammuskelun takia, jonka tekijä väitetysti kirjoitteli incel-foorumeille. Tämä herätti huolta, että maassa voisi olla useampia nukkuvia incel-soluja valmiina tekemään veritekoja.

Miehiä toisin sanoen siis leimataan potentiaalisiksi terroristeiksi sillä perusteella, että he eivät harrasta seksiä ja käyttävät tiettyjä ”kiellettyjä” sanoja. Sen sijaan jos taas esimerkiksi tiettyyn uskontoon kuuluvien vihjaa olevan potentiaalisia terroristeja, niin tästä tyypillisesti seuraa rikossyytteitä ja mahdollisesti ehdotonta vankeutta.

Lähde: RT

Englanti Filosofia Hyvinvointi Kulttuuri Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Terrorismi Tutkiva journalismi Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • TT

    Vastaa

    Vihervasemmiston hyödyllisiä idiootteja käytetään hyväksi kun keskuspankkiirit suojaavat valtarakennettaan. Olkiukkojen rakentaminen ja viime kädessä potentiaalisiksi terroristeiksi leimaaminen on eräs työkalu tässä. Kaikki globalistihallituksia faktaperustaisesti arvostelevat voi leimata näin ja saattaa some-alustojen, maksupalvelufirmojen, viranomaisten ja oikeuslaitoksen häirinnän kohteiksi.

  • seuraaja

    Vastaa

    Se on niin muotia keksiä aina vaan uusia älyttömyyksiä jotta saadaan huomiota. Alkuaikojen internet, missä välitettiin tietoa nopeasti ja saatiin yhteyksiä vanhoihin tuttuihin on muuttunut mielipuolien temmellyskentäksi

  • matti mainio

    Vastaa

    Jos joku käyttää sanoja allah akbar, niin onko sellainen vaarallinen ympäristölle. Vai sanooko asiantuntija että ei ole, ja valtamedia lisää vielä ja painottaa ettei vaaraa sivullisille.

  • Ukki Väinämöinen

    Vastaa

    Voi vinetto jos tuommoisen kotkan kanssa ei tee mieli namustella pahimmassa painajaisessakaan niin ylläri pylläri olet uhkatekijä nro 1. yhteiskunnalle.

  • Tomppa

    Vastaa

    Tästä ”asiantuntijasta” tulee mieleen se Pentti Linkolan piirtämä ihmiskuva: mölisevä suu.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Eli känselöidään incelit ja tämän varmasti suvakit osaavat!

  • N. N.

    Vastaa

    He he, en tiedä enkä väittää tietää niiden sanojen merkityksen, mutta ihminen täytyy keksiä itselleen tekemistä että tuntee olevansa merkityksellinen.

  • N. N.

    Vastaa

    Korjaan, välittää

  • Tulitikkutyttö

    Vastaa

    Tällaisten asiantuntijoiden tunnistaminen ei vaadi tekoälyä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi