Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin: Tanskan tiukka perheenyhdistämislaki laiton

Lain mukaan perheenyhdistämistä voi hakea kolmen vuoden odotusajan jälkeen. EIT:n mukaan kyseessä on liian tiukka laki, sillä Eurooppa tulee täyttää mahdollisimman nopeasti maahanmuuttajilla

Ulkomaat

Turvapaikkaturistit pelkäävät, etteivät he tulevaisuudessa pääse lypsämään tanskalaisia veronmaksajia.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on linjannut, että Tanskan perheenyhdistämislaki on laiton. Lain mukaan perheenyhdistämistä voi hakea kolmen vuoden odotusajan jälkeen. EIT:n mukaan kyseessä on liian tiukka laki, sillä Eurooppa tulee täyttää mahdollisimman nopeasti maahanmuuttajilla.

Tanska on Euroopan Unionin jäsen, joten se on alisteinen EIT:n päätöksille. Toisin sanoen EU:n jäsenvaltioilla ei ole päätöksen myötä oikeutta päättää maahanmuuttopolitiikkansa rajoista, vaan määräykset annetaan Brysselistä käsin.

Lähde: Iltalehti

Bryssel Euroopan ihmisoikeustuomioistuin Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Tanska Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kokonaisedullisinta

  Vastaa

  Eikös sen perheen voisi yhdistää ”kokonaisedullisinta ratkaisua” käyttäen? Siis jos lähtömaassa on kolme vaimoa sekä kaksitoista lasta niin tulee kokonaisedullisemmaksi lähettää se yksi henneri lähtömaahansa kuin tuottaa se vähemmistösirkus tänne.

 • Jupi

  Vastaa

  Vieläkö kansan vaihto tai menetetty itsenäisyys on foliohattujen salaliittoharhoja?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tätä itsekin kyselen ihmisiltä, koska jokainen voi tilastoista katsoa kehityssuunnan. Tilastokeskuksen sivuilta näkee suoraan sen karun datan tämän maan suunnasta viimeisten vuosikymmenien ajanjaksolta. Katsokaa esimerkiksi 1990-luvun alkupuoliskoa vieraskielisen väestön osalta ja verratkaa sitä lukemaa tähän päivään.
   Myöskin aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n raportti kannattaa lukea.
   Tässä ote raportista:
   ” Ennusteen mukaan väestö siis kasvaa, mutta se perustuu vain vieraskielisen väestön kasvuun vuosien 2020–2040 aikana. Kotimaisia kieliä puhuvien määrä alenee noin 450 000 henkilöllä ja vieraskielisten kasvaa noin 490 000 henkilöllä vuoteen 2040 mennessä.”
   Tämä on puhdasta väestönvaihtoa, jota poliitikot oikein pyrkivät kiihdyttämään.
   Luulisi hyväuskoisimmankin suomalaisen näkevän tämän kehityksen jo ihan vain pk-seudun katukuvaa katselemalla.

   Muutosta tähän kehityskulkuun voi hakea täyttämällä Sinimustan Liikkeen kannatuskortin ja auttaa heitä pääsemään puolueeksi.
   Vielä ei ole liian myöhäistä toimia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuohon kuvassa olevan kyltin kysymykseen vastaus on tässä: Tanskalaisilla!

 • Nimetön

  Vastaa

  IL-jutun valaisevin osa:

  ”Ihmisoikeustuomioistuimen vaakakupissa painoivat kaksi eri asiaa. Toisaalta Tanskan oikeus hallita maahanmuuttoaan suojellakseen maan taloudellista hyvinvointia, tehokasta integraatiota ja säilyttää yhteiskunnan sosiaalinen koheesio. Toisaalta Euroopan ihmisoikeussopimuksen yksilöille takaama oikeus yksityisyyteen ja perhe-elämään.”

  Meille nationalisteille ensimmäinen asia, eli maahanmuuton pitäminen ei-invasiivisella tasolla, on ykkösprioriteetti, jonka yli perheenyhdistäminen ei voi koskaan kävellä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Ja mitähän se EIT meinasi tehdä, ellei muslimeja aiota ottaa. Pidättävät tanskalaiset ja laittavat linnaan?

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Etelästä tulleilla tummahipiäisillä ei yksinkertaisesti ole samoja moraalikäsityksiä kuin pohjoisen vaalealla kantaväestöllä. Henkiset lahjat, jos niitä ylipäätänsä on, ovat suuntautuneet toisin kuin pohjoismaalaisilla. Tietenkin yksilötasolla on hyviä poikkeuksia, mutta massamaahanmuutossa tilastollinen keskiarvo ratkaisee. Kansojen sekoittaminen on suurimuotoista rikollisuutta, joka ennen vanhaan ymmärrettiin torjua. Esimerkiksi Raamattu tuomitsee sen täysin. Silti meille myydään suvaitsevaisuutta ja sekoittamista jopa kristinuskon avulla. Sopiva määrä toisrotuisia kansakunnassa on 5–10%. 15% on ehdoton maksimi, minkä jälkeen sekoitusvaikutus on peruuttamaton.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi