Valko-Venäjän presidentti: juutalaiset ovat saaneet maailman polvistumaan edessään

Lukashenko kiisti holokaustin rivien välissä.

Ulkomaat

Valko-Venäjän presidentti Alexander Lukashenko sanoi lauantaina jotain sellaista, mitä ei yleensä kuule valtioiden päämiehiltä. Lukashenkon mukaan juutalaiset ovat onnistuneet saamaan koko maailman polvistumaan edessään.

”Kukaan maailmassa ei uskalla korottaa ääntään ja kiistää holokaustia, koska juutalaiset ovat saaneet maailman polvistumaan edessään”, Lukashenko sanoi itsenäisyyspäivän puheessaan. Hän siis rivien välissä kiisti holokaustin.

Kommentit tuskin parantavat Valko-Venäjän välejä länsimaihin, jotka ovat viime aikoina pyrkineet vaikuttamaan maan sisäpolitiikkaan sanktioilla. Samaan aikaan Valko-Venäjä kiristää Eurooppaa pakolaisaallolla, joka lennätetään maahan ja päästetään siitä kulkeutumaan muualle Eurooppaan.

Lähde: Haaretz

https://www.haaretz.com/amp/world-news/europe/.premium-jews-managed-to-make-world-bow-to-them-belarus-lukashenko-says‑1.9973534

Holokausti Juutalainen lobby Lukashenko pakolaisaalto Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Valko-Venäjä

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ilmankos länsimaiset poliitikot ja valtamedia vihaavat niin paljon Lukashenkoa, totuus sattuu.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Olen jo pitkän aikaa sympatiseerannut Lukashenkoa ja arvostan myös Putinia monien hyvien lausuntojen vuoksi. Lännen villiksi yltynyt globalismi ja kulttuurirappio vaatii vastapainoa.
  Kuitenkin aina ilmaantuu persuja tai muita, joiden mielestä hyvien asioiden näkeminen idässä on putinismia ja ruplasalkkumeininkiä. Suomalaisen tulisi vannoa uskollisuutta lännen blokille tai jopa EU:lle. Omasta mielestäni Suomen ei tulisi kumarrella tai pyllistellä mihinkään suuntaan. On hankala asetelma se, että länsifanaatikot pyrkivät leimaaman kaiken länsikritiikin tai hyvän näkemisen idässä putinismiksi. Tarkoituksena on vain tukkia suut ja lopettaa keskustelu.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Putinin ymmärtäjänä varmaan ymmärrät että Ahvenanmaa, Tampere, Hanko, Helsinki kuten muukin silvottu tynkä-Suomi ovat osaa Stary Finlandijaa, mikä pitää saada takaisin novi rossijaksi.
   Putinin lausunnot ovat järjestään kusetusta, kuten puheet kansanäänestyksestä Krimillä.
   Sevastopolin tunnuksettomat tukikohdan desantit valtasivat maan vastoin kansainvälisiä sotilastunnuksien näkymistä. Samoin on edetty itäisessä Ukrainassa.
   Alueen alkuperäväestön tataarien edustajia tapettu nuorimmasta päästä pilvin pimein kuten Tsetseniassa, Georgiassakin.
   Selkosuomella putinistit voi verrata desantteihin eli maanpettureihin.
   Georgian, Armenian, Ukrainan alueriistot kun hyväksyt niin ei ole ulisemista Suomenkaan loppualueiden viennille

   • Simo Hollanpää

    Vastaa

    Ja nyt tämä puolimustalainen Lukashenko rahtaa ählämeitä Eurooppaan. Toihan on yhtä haitallinen kuin tuhojutku Soros.

 • Full Name

  Vastaa

  Vaikuttaa aika varmalta, selittämättömän yllättävän, ”itsemurhan” paikalta Lukashenkolle. Rotat eivät jätä kostamatta niitä julkisesti vastustaville.

  • TT

   Vastaa

   Tietääkseni Lukashenko on jo kerran ”yrittänyt itsemurhaa”. Avustetusti tietenkin, kuten kuvioon kuuluu. Milloin Suomi-lampaat heräävät käynnissä olevaan kovaan peliin? Valtamedia vie kansaamme kuin litran mittaa.

 • Aivot omistava

  Vastaa

  Ehkäpä noin,
  Mutta tuo sanoja on helvetin terroristi itse, täyttää suomenkin islamipaskoilla kuten koko euroopan.

  • Zero Tolerance

   Vastaa

   Partisaani on jo puolensa valinnut. Vihaavat arjalaisia (etenkin arjalaisia juutalaisia) ja aitoja esoteriaa ymmärtäviä kansallissosialisteja niin paljon, että kumartavat Valko-Venäjän ja Venäjän mafia edessä. Kun tietää, mistä suunnasta myös MV lehteä johdetaan niin ei yllätä. Älkää menkö näiden disinformaation levittäjien ja maanpettureiden retkuun.

   • Nimetön

    Vastaa

    Lukeeko uutisessa siis jonkinlainen pro-Lukashenko-kannanotto?

   • Nationalisti

    Vastaa

    Sinulla se näyttää olevan pakkomielle pelata Venäjä-korttia joka paikkaan. Tajuatko edes itse kuinka tyhmältä kuulostat ja vaikutat?
    Kun lukee tuota kommenttiasi, niin siinä ei ole minkäänlaista järkeä, en tiedä minkälainen ajatusmaailma pitää olla, että tuollaista tekstiä saa tuotettua.

    • Zero Tolerance

     Vastaa

     Ja sinulle näyttää olevan pakkomielle uskoa länsivastaiseen informaatiovaikuttamiseen, jota Turtiaisten, Bäckmanien ja Söyrinkien klaani suoltaa tuutin täydeltä. Hyödyllinä idiootteina toimivat rokotevastaiset, new age hörhöt, äärioikeisto, salaliittoteoreetikot, äärikristityt, putinistit ja trumpistit.

     Se, ettei luota lännen uutisointiin ja propagandaan ei tarkoita, että luottaa valheelliseen vaihtoehtouutisointiin. Kaikella uutistuotannolla kontrolloidaan ihmisiä. Väite, että Suomi pärjäisi Venäjän kyljessä täysin puolueettomana maana on täysin irti todellisuudesta. Separatismin luominen Euroopan sisälle on Venäjän johtamaa toimintaa. Tämä on FAKTA. 

     Venäjä haluaa helposti horjutettavia, yksinäisiä valtioita rajanaapureikseen. Juuri siihen sen vuosikymmeniä jatkunut disinformaatiovaikuttaminen perustuukin. 

     Vuoden 2015 siirtolaiskriisi oli Turkin järjestämä ja Syyriassa huseeranneen Venäjän organisoima hybridi-isku Eurooppaa vastaan. 

     Opettele sinäkin ajattelemaan itsenäisesti äläkä syyttele niitä, jotka suurvaltapolitiikan raadollisuudesta oikeasti jotain ymmärtävät.

  • Aika entinen ei koskaan enää palaa

   Vastaa

   Noooo… se on ihan suomalaisista itsestä kiinni paljonko tänne noita värivirheeellisiä tulee. Jos kansa päättää ettei tule niin niitä ei tule. Mutta toistaiseksi kansa on vain kasa lampaita jotka määkii.

   Meillä ei ole ollut selkärankaa omaavaa valtionpäämiestä sitten Kekkosen. Kekkosen aikoihin ei olisi tullut kuuloonkaan että kansainvälisiä sopimuksia rikottaisiin maleksimalla Suomeen asti. Kaikki jotka olisivat tulleet euroopasta olisi käännytetty takaisin. Ja silloinen Neuvostoliitto olisi kyllä hoitanut omat sisäpoliittiset ongelmansa.

   Uutisten lukeminen on nykyään kuin lukisi ”Eläinten vallankumousta”. Juutalaiset on ne siat.

 • Jones

  Vastaa

  Mutta lopullinen totuus taitaa olla se, että juutalaiset itse tekivät holokaustinsa, polttamalla sekarotuiset pois, koska eivät huolineet sekarotuisia Israeliin. Juutalaisten uskonnon mukaan kukaan sekarotuinen ei voi olla juutalainen. Eikä juutalaisuus periydy äidiltä, vaikka meille näin valehdellaan.
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Korjaan: Ryssän näkökulmasta Stary Finlandija on miehitetty Suomi kuten 1811 ja novy Finlandija on tämä liki nykyinen Suomi

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Jahas kritiikki putinismin ihailijoita kohtaan kielletty
  Desanteista on kyse

 • Hemoluka

  Vastaa

  Milloin tuo tajuaa ettei se o kenenkään pressa. Ees itsensä.

 • Esko

  Vastaa

  Heti kun Bidenin porukka kaappas vallan jenkeissä, niin alkoi taas tämä kähinä Venäjän rajalla. Jos jenkit pysyis kotonaan (niinkuin Trump ohjeisti), maailma olis paljon rauhallisempi paikka. Meilläkin näitä natoagentteja riittää. Joka mediassa.

 • EV

  Vastaa

  Mistä lyödään vetoa, että seuraava Valko-Venäjän presidentti vallankumouksen jälkeen tulee olemaan juutalainen?

 • elu

  Vastaa

  hän sanoo että juutalaiset hallitsevat maailmaa, mutta se ei tarkoita että hän kiistää holokaustin .. rivien välistä voi kuvitella lukevansa mitä vaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi