Saksassa koronaturvallinen terrori-isku – kolme kuoli, viisi loukkaantui

Saksassa tapahtui perjantai-iltapäivänä terrori-isku Würzburgin keskustassa.

Ulkomaat

Koronaturvallinen terrori-isku - vuoden lehtikuva?

Saksassa tapahtui perjantai-iltapäivänä terrori-isku, jossa somalialainen terroristi onnistui puukon avulla tappamaan kolme ja haavoittamaan viittä. Tekijä huusi puukottaessaan Allahu Akbaria, mikä antanee viitteitä iskun syistä.

Isku tapahtui Würzburgin keskustassa. Luultavasti useita ihmishenkiä pelastui, kun paikalliset liittoutuivat ja ryhtyivät jahtaamaan tekijää. Lopulta poliisikin saapui paikalle, ampui terroristia ja otti tämän kiinni.

Terroristi oli kuitenkin vastuullinen terroristi, eikä levittänyt koronaa, sillä hänellä kasvomaski. Hullut ajat ovat tehneet myös terroristeista huomaavaisia yksilöitä. Koronaturvallisuuden lisäksi hän huomioi nykypäivän logiikan tasa-arvoisesta kohtelusta ja puukotti ainoastaan naisia.

Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Saksakin vajoaa vuosi vuodelta yhä syvemmälle… Milloinkohan saksalaiset kyllästyvät tähän kaikkeen pakkomonikulttuurisuuteen ja alkavat palauttaa takaisin niitä vanhoja hyviä aikoja, ennen kuin on ihan oikeasti liian myöhäistä?
  Euroopan poliittiset päättäjät tekevät todella kovaa yhteistyötä sen eteen, että viimeisetkin perinteiset eurooppalaiset arvot saadaan tuhottua, kulttuuri hävitettyä ja väestö vaihdettua, tätä on jatkunut todella pitkään ja tahti on viime vuosina vain kiihtynyt, sekä muuttunut entistä avoimemmaksi. Euroopan tulisi nyt herätä ja ajatella pidemmälle tulevaisuuteen, tämä nykymeno ei johda mihinkään hyvään ja kauniiseen.

 • Nimetön

  Vastaa

  ”Koronaturvallisuuden lisäksi hän huomioi nykypäivän logiikan tasa-arvoisesta kohtelusta ja puukotti ainoastaan naisia.” Ei perkele, nyt meinas mennä iltakahvit väärään kurkkuun. 😀

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  No miehiä varmasti toistaseksi vielä naurattaa, kun naisia puukotetaan systemaattisesti. Ehdotan ‚että myös tulevassa miekkarissanne Turun puukottajan tapauksessa pidätte puheen, jossa kerrotte, että miten tasa-arvoisen hauskaa se on, kun Turussakin kuolleet olivat naisia. Hah hah. Tulen paikalle kuulemaan puheeenne ja pyyhin sitten Hesarin otsikoilla sievän perseeni. (Jos ette ole herrasmiehiä, eli ette seiso sanojenne takana nyt ja aina, kirjaan tapauksenne ylös blogiin). Meanwhile, here in Kaukametsä.…suunnittelen asetta, jota voin huomaamatta kantaa mukanani, ja joka kerran kun kuulen seksuaalissävytteisen solvauksen, suuntaan sädepyssyni solvaajaan. Minun kauppamatkaltani tulee jonossa ruumiita. Kas, siinä saavat kytät sitten ihmetellä ‚että kylläpäs oli tänään sydärin saaneita paljon. :DDDDDD

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei tainnut nyt Palosaaren Anu ymmärtää vitsiä tuossa uutisen tasa-arvo-heitossa.

   Esim Suomen hallituspuolueita on sanottu maailman tasa-arvoisimmaksi, koska kaikki ovat naisia.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Oot vissiin vähän väärässä paikassa Anu. Voit mennä pitämään noita palopuheita kuinka kamalia ne heteromiehet ovat vaikkapa Prideen. Voi pyhä yksinkertaisuus. 😬

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi