Yli puolet Iso-Britannian pakistanilaisten avioliitoista serkkujen välisiä

Pakistanilaisten sisäsiittoisuudesta seuraava terveydenhuoltojärjestelmän kuormitus käy todennäköisesti erittäin kalliiksi brittiläiselle veronmaksajalle.

Ulkomaat

Tutkimusten mukaan noin 55 prosenttia avioliitoista Iso-Britannian pakistanilaisyhteisön keskuudessa on serkkujen välisiä. Samalla, vähemmän yllätyksellisesti, pakistanilaiset kattavat 33 prosenttia maan kaikista syntymävikaisista.

Britannian erittäin monikulttuurisissa kaupungeissa, kuten Bradfordissa, lääkärit ovatkin huomanneet paikallisella nuorisolla esiintyvän noin 140:tä erilaista geneettistä häiriötä, joita esiintyy noin 20–30:tä väestöllä yleisesti. Lisäksi kohtu – ja kätkytkuolemat ovat miltei kaksinkertaisia kansalliseen keskitasoon verrattuna.

Vaikka lähteessä ei lukuja mainitakaan, niin pakistanilaisten sisäsiittoisuudesta seuraava terveydenhuoltojärjestelmän kuormitus käy todennäköisesti erittäin kalliiksi brittiläiselle veronmaksajalle. Sisäsiittoisuus voi olla myös yksi merkittävä syy sille, miksi pakistanilaismiehet ovat niin yliedustettuja maan seksirikostilastoissa.

Lähde: https://www.breitbart.com/europe/2021/06/05/uk-over-half-of-pakistani-heritage-women-being-cousin-marriages-raising-birth-defects-deaths/

Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rotat

  Vastaa

  Noi kuvat ovat ns. ”rottaihmisistä”. Tuo rotu kun on huomannut että vauvaa kun pistetään tiettyyn kohtaan kalloa hetimiten syntymän jälkeen, hän kehittyy epänormaalisti ”rotan” näköiseksi. Ja näitä ihmisiä käytetään kerjäämään koska herättävät sympatiaa. 

  Siis… miten sairas ihminen voi olla että tekee tällaista? No, ehkä sille on syynsä miksi britit kohtelevat pakeja kuin alinta saastaa. Toisaalta, pakit ovat ainakin englanissa itse syypäitä suurimpaan osaan kohteluaan.

 • jani

  Vastaa

  Jännän näköisiä nuo avaruusinsinöörit.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi