Brittiläinen korkein oikeus linjasi: Armeijan parakit eivät ole kelvollisia siirtolaisten majoittamiseen

Maahantunkeutujat ovat oikeuden mielestä ansainneet ylellisemmät oltavat kuin brittiläiset sotilaat.

Ulkomaat

Britannian Kentin kunnan päätös majoittaa satoja laittomia siirtolaisia entisiin armeijan parakkeihin julistettiin laittomaksi maan korkeimman oikeuden toimesta kuuden asukkaan tekemän kanteen seurauksena.

Kanteen nostaneet kuusi miestä väittivät, että majoitus ”likaisiin” parakkeihin olisi ”todellinen riski heidän elämilleen.”

Miehiä edustava lakimies sanoi parakkimajoituksen loukanneen heidän ihmisoikeuksiansa ja että nyt on neuvoteltava sisäministeriön kanssa miehille kuuluvista korvauksista. Edustaja ei sanonut summaa, mutta sanoi että vaadittu rahallinen korvaus tulee olemaan määrältään ”vaatimaton.”

Oikeuden mukaan siis on ihmisoikeusrikkomus majoittaa laittomia siirtolaisia olosuhteisiin, joissa lukuisat brittiläiset sotilaat ovat aiemmin ongelmitta eläneet.

Lähde: https://www.telegraph.co.uk/news/2021/06/03/asylum-seekers-win-high-court-challenge-squalid-napier-barracks/amp/

Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Siitoloiset ovat tottuneet korkeampitasoiseen majoitukseen jo kotimaissaan lapsuudestaan asti, joten onhan tuo härskiä vieraiden kohtelua. Aiemmin niitä laitettiin viiden tähden hotelleihin, jotka olivat asiallista, vaikkakin hieman vaatimattomia vieraiden odotuksiin nähden.

 • Satusetä

  Vastaa

  Jos kasarmimajoitus herrojen mielestä vaarantaa heidän elämänsä, kuinka uskottavina voidaan pitää heidän tarinoitaan, joilla perustelevat turvapaikkatarvettaan?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi