Puolassa yhteenottoja kansallismielisten ja vasemmistolaisten välillä pitkin viikkoa

Puolassa on tapeltu pitkin viikkoa kansallismielisten ja vasemmistolaisten välillä.

Ulkomaat

Puolassa on viime viikkoina nähty laajahkoja vasemmistolaisia mielenosoituksia, jotka saivat alkunsa paikallisen aborttilain muuttamisesta. Feministiset järjestöt vetivät asiasta herneen nenään ja pian koko maan liberaali väestönosa jalkautuikin kaduille.

Kuten muuallakin maailmassa kuluvana vuonna tapahtuneissa liberaalien mellakoinneissa, käytetään tässäkin lakimuutosta vain keppihevosena katutasolta lähtevälle kulttuurimarxistiselle vallankumoukselle. Malli on käynyt tutuksi esimerkiksi Yhdysvalloista lähteneestä Black Lives Matter ‑mellakoinnista.

Varsin pian liberaalit alkoivatkin vaatimaan laajempia muutoksia konservatiivisena tunnetun Puolan yhteiskuntaan sekä alkamalla levittämään avoimemmin LGTB-agendaa ja vandalisoimaan puolalaisille tärkeitä monumentteja, kuten kirkkoja. Tämä herättikin tulisina tunnetuissa paikallisissa kansallismielisissä vastareaktion.

Useita yhteenottoja ja lisää odotettavissa Puolan itsenäisyyspäivän lähestyessä

Jalkapallokannattajat sekä muut toimintaan valmiit nationalistit jalkautuivat kaduille turvaamaan monumenttejaan. Tämä johtikin varsin pian siihen, että vasemmistolaiset joutuivat juoksemaan karkuun pitkin Puolan katuja kohdatessaan miesjoukkoja, joiden yleiseen kulttuuriin kuuluu treenaaminen sekä isänmaallinen asenne.

Viikonlopuksi Puolaan odotetaan äärivasemmistolaisia mellakkaturisteja myös Saksasta. Perjantaina heitä oli saapunut jo useita satoja, ja he ottivat yhteen ainakin poliisin kanssa.

Puolassa on alle kahden viikon päästä itsenäisyyspäivä, jota perinteisesti on juhlittu jättimäisellä kansallismielisellä marssilla. Se oli tarkoitus jättää järjestämättä tänä vuonna koronarajoitusten vuoksi, mutta viimeisimmät käänteet ovat saaneet järjestäjät ilmoittamaan, että tapahtuma järjestetään vastalauseena vasemmistolaisten toiminnalle.

Kansallismielisyys Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rappiokulttuuri Ulkomaat Ultras Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Yleisesti ottaen sympatiani ovat Puolan, Unkarin ja parin muunkin maan nykypolitiikalle, mutta tässä aborttiasiassa kyllä mennään metsään ja pahasti.

  • pelle

   Vastaa

   Onhan se ongelma kun huvitteluliberaalin elimistössä vieras siemen alkaa itää. Pitäähän ne rikkaruohotkin kitkeä kasvitarhasta.

  • Totuuskomissio

   Vastaa

   ”mutta minun täytyy saada harrastaa suojaamatonta seksiä vieraiden kanssa”
   Ei todellakaan tarvitse ihan vitun degeneraatti hommaa. Abortti laittomaksi ja samalla e‑pilleri. Myös kaikki tuet pois sekarotuisia kakaroita puskevilta sekä YH-äideiltä. Naiset ovat seksin portinvartijoita joten mikäli nainen jää yksin kakaroineen syyllisen nainen löytää aina peilistä.

 • pelle

  Vastaa

  Jos huvitteluliberaalin elimistössä vieras siemen alkaa itää, onhan rikkaruoho kitkettävä, vaikka ei ole minkäänlaista tietoa miten erinomainen tulokas olisi tulossa maailmaa parantamaan ja iloa tuottamaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Niin, itse asissa esim. epämuodostuneiden sikiöiden abortointi olisi erittäin tärkeää eugeniikan kannalta. Samoin eutanasian salliminen. Tässä kohtaamme hyvin erot kansalliskonservatiivisen ja kansallissosialistisen ajattelun välillä.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Epämuodostuneen sikiön tilannetta pitäisi mielestäni arvioida lähinnä lapsen tulevan elämän laadun perusteella, ei eugeniikan tai eettisten/kansallisten arvojen perusteella.

 • Katariina L

  Vastaa

  Uskoton vaimo saa usein keskenmenoja

  Feromonit jylläävät. Yksi yllättävien kesken­menojen syy saattaa olla Brucen efekti. Kun raskaana oleva hiiri altistetaan ei-isänä olevan uros­hiiren hajulle, se lähes varmasti saa kesken­menon. Näin se tekee tilaa paremmille geeneille.
  – Sama ilmiö esiintyy myös ihmisillä.
  Repeated pregnancy loss may be tied to the olfactory system says new study

  Suurin osa tällaisista kesken­menoista tapahtuu jo niin varhaisessa vaiheessa, että sitä ei edes huomaa.
  – Tätä ilmiötä pitäisi tutkia ihmisessä. Ehkä poliittis-sosiaalisista syistä asian tutkiminen on tabu.
  – Voi olla, että tällä ilmiöllä on vahva yhteys siihen miksi perinteisissä ja nykyisissä ihmis­yhteisöissä on erittäin tärkeä osa toinen toisensa kyttäämisellä. Ihmisiä jopa kunnia­murhattiin, jos he poikkesivat normista.

  Ennen asian hoitivat juoru­ämmät, nyt sosiaalinen kontrolli on siirtynyt iltapäivälehdille.
  – Tästä on kuitenkin ollut seurauksena se, että kontrolli on on hävinnyt paikallis­tasolta johtuen siitä, että se on siirtynyt valta­kunnalliselle tasolle; julkkis­uutisiin: „kuka on kenen kaa“.
  – Eihän siinä sinänsä vielä mitään, mutta yhteis­kunnan jäsenet saavat havainto­maailmaansa virheellisen viestin, että kontrolli toimisi, vaikka se onkin vain täysin virtuaalista ja agendan mukaan käsi­kirjoitettua tuotantoa.

  Yhteiskunnan jäsenten saamista virheellisistä signaaleista johtuen väestönkasvu lakkaa ja „väki vähenee“.
  – Jos keskuuteemme tuodaan alaryhmä toisesta kulttuurista, jonka sosiaalinen kontrolli perustuu edelleen „perinteisiin menetelmiin“, meistä „nyky­ihmisistä“ näyttää siltä kuin he „lisääntyisivät hillittömästi“.
  – (Vaikka ongelma onkin meissä itsessämme ja virtuaalisen sosiaalisen kontrollin antamissa virheellisissä signaaleissa.)

 • Tk

  Vastaa

  -Joo se onkin pirun marksilaista sallia abortti. Kyllä tuo valtiolle pakko synnyttämine ennemmin sitä on. Pöpit lait tuolla sillä saralla ja paavin takia on eteläamerikassas julmettu ylikansoitus, helvetin hypökraatit.

 • john smith 30232

  Vastaa

  Onko tämä ”kansallismielisyys” konservatiivi kristittyjen yhteiskunnan mädättämis ja tuhoamis joukko.

 • juha.

  Vastaa

  Toisin kuin muualla Euroopassa. Puolassa saavat konservatiivit ja kansallismieliset jalkautua kaduille puolustamaan tärkeiksi katsomiaan arvoja, joita ne TODELLA ovat!

  Se, että nk. ”liberaalit” – lue kommnunistit kaikessa pahuudessaan – pyrkivät homoineen päivineen mädättämään Puolankin, joka on kautta historiansa aikojen vastannut Euroopan historian kannalta suojaten sitä kaikelta pahalta sen eri muodoissaan on näitä perinteitä kunnioittaen vastustettava ritarin miekalla oikeuden puolesta vääryyttä vastaan. Oliko liian pateettista? Puolan historia on todella komea, johon sisältyy paljon katkeria aikoja ja suoranaista kärsimystä, jota sen kansa on joutunut kokemaan jo yksinomaan WWII aikana ja sen jälkeen kylmän sodan aikakaudella!

  Puola on aliarvostetu maa, johtuen komministisesta menneisyydestään ja syystä, että lähihistoriaa tuntevien korviin on jäänyt soimaan se ylenkatse ja pilkka, jota Saksan diktaattori Adolf Hitler rasistisesti syyti Puolan niskaan jakaen sen toisen rtövärin Josif Stalinin kanssa kuin paloitellun eläimen. Eikä Länsiliittoutuneet olleet yhtään sen parempia! Ranska ja Iso-Britannia pettivät Puolalle annetut ”Turvatakuunsa” hidastellessaan länsirintamalla sillä aikaa kun Saksa ”erotti lihan luista” Puolassa. WWII jälkeen Länsivallat jättivät Puolan pakolaishallituksen, joka oli Lontoossa tyhjän päälle luvaten Puolan Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalinin etupiiriin. Näin isänmaallisilta konservatiiveilta katosi maa jalkojen alta samalla kun Ison-Britannian asevoimissa ja ilmavoimissa erillisinä osina taistelleet urheat ja rohkeudellaan itsensä tunnetuiksi tehneet sotilaat kaikilla Saksaa vastaan olevilla rintamilla kovkivat saman kohtalon. Stalin vaati näitä puolalaisia ”omaan” Puolaansa, jossa heidän ”satunsa jäi lyhyeksi”. Miellyyttääkseen Neuvostoliittoa Iso-Britannia karkotti nämä isänmaattomat TODELLISET voimavarat maastaan kylmän kiittämättömästi suomatta heille lievästi sanottuna ansaittua turvapaikkaa ja maan kansalaisuutta. Ja taas Katynin metsästä kuului pyssyn pauketta kun näille sankarillisille puolalaisille maksettiin lopputili!

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Keskeinen syy tähän oli Trumanin saamattomuus Jaltan konferenssissa. Saksan suhteen tärkeä yksityiskohta oli että Saksassa oli kaksi samannimistä jokea; Stalin tarkoituksella sumutti ja länsiliittoutuneet eivät halunneet menettää kasvojaan. Lokakuun vallankumouksen vastareaktiona Itä-Euroopan pienempiin valtioihin tuli oikeistolainen hallinto ja tämä oli suomalaisillekin edistyksellisille ikävä historian yksityiskohta. Nykyään monet Länsi-Euroopan valtiot eivät tiedosta sitä että entisiltä itäblokin valtioilta jäi yli 40 v demokratiaa kokematta, ja heillä on vieraasta komennosta ikäviä kokemuksia. Varhemmassa historiassa monella maalla on edelleen paha trauma turkkilaisten invaasiosta ja aiheestakin vastustavat muslimien maahanmuuttoa. Nyt on viimeinkin Ruotsissa ja Ranskassakin herätty tähän jopa virallisella tasolla ihan oman kokemuksen perusteella, britit tekivät oman päätöksensä. Suomessa kansallismieliset pääsisivät paremmin vaikuttamaan jos pahimmat kahelit pidettäisiin aisoissa. Holokaustin kieltäminen on typerää, mutta sekin pitää suhteuttaa maailman muihin 1900-luvun ihmisvainoihin joista useimmat ovat tapahtuneet kommunismin nimissä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi