Youtube kieltää kaiken rokotevastaisen materiaalin alustallaan

Aiemmin palvelu on kieltänyt ainoastaan koronarokotteiden kritisoimisen.

Teknologia

Videopalvelu Youtube kieltää kaiken ”haitallisen rokotesisällön” alustaltaan. Tähän kuuluu myös väitteet siitä, että rokotteet olisivat tehottomia tautien leviämisen estämiseksi.

Uusi linjaus ei koske ainoastaan Covid-19 rokotteita, vaan ylipäätään kaikkia tällä hetkellä hyväksyttyjen ja käytettyjen rokotteiden kritisoimista.

Esimerkiksi jos julkaistulla videolla esitetään väitteitä, että rokotteiden valmistamisessa olisi käytetty abortoitujen ihmissikiöiden soluja, tästä seuraa välitön materiaalin poisto Youtuben ylläpidon toimesta.

Youtuben ”Covid-19 misinformaatiokäytäntö” on jo ennestään kieltänyt muun muassa maskien käytön hyödyttömyyden mainitsemisen julkaistuilla videoilla.

Juutalaisomisteinen Youtube on myös aiemmin vuonna 2019 kieltänyt kaiken valkoiseen nationalismiin liittyvän materiaalin levittämisen alustallaan.

Lähde: RT

1984 Abortti Hyvinvointi Internet Kansallismieliset Kansallismielisyys Koronarajoitukset Koronavirus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rokotepassi Rokotteet Rotu Sensuuri Sionismi Sosiaalinen media Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö YouTube

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Aikamoinen masinointikampanja on meneillään ”rokotteiden” lobbaamiseksi. Monesta paikasta sensuroidaan videoita ja kirjoituksia, joissa kyseenalaistetaan tätä touhua ja tuodaan esille viranomaisten, sekä asiantuntijoiden esittämiä epäjohdonmukaisuuksia ja suoranaisia valheita.
  Tämä nykymeno on kuin jotain sirkusta katselisi, sen verran sekaisin ja johdateltavissa ihmiset ovat.

 • Juha

  Vastaa

  Youtuben/googlen/alphabetn suuromistajat ovat samoja kuin rokoteyhtiöiden ja roskamediayhtiöiden suuromistajat. Vanguard, Blackstone etc.. nämä vasemmiston ihannoimat ryöstökapitalistit siis..

 • TT

  Vastaa

  Rokotemaniasta on tullut jo oma sairautensa. Erityisesti 100% kattavuuteen pyrkiminen ei ole tästä maailmasta. Ovat alienit noituneet päättäjämme ja vaativat implanttia kaikille? Lääketyrkyttäjien olemus ei ole enää ihmismäinen.

 • Oma serveri

  Vastaa

  Eihän tässä mitään. Perustetaan videoserveri anti-corona ja ladataan sinne kaikki materiaali. Sitä meinaan mahtuu yhdelle 2TB levyllekkin yllättävän paljon. Eikä maksa paljoa.

  Samaan serveriin voi laittaa mm. e‑mailin.

  • Ilman somea olen onnellinen

   Vastaa

   Kannatetaan. Minkä vuoksi ihmiset yhäkin käyttävät Youtubea, vaikka muissa videopalveluista löytää paljon mielenkiintoisempaa sisältöä? Onko ihmisille todella niin tärkeää päästä seuraamaan omien suosikkitubettajien tyhjänpäiväisyyksiä?

 • Ei voi mittää

  Vastaa

  Neuvostoliitto-DDR 2.0. Ehkä tässä ilmapiirissa alkaa joku nähdä muitakin uskomattomuuksia, kuten sen että ”Sanna Marin” on roolihahmo globaalissa nukkehallituksessa. Rooli on annettu Ruotsin Sofia Hellqvistin vedettäväksi. 

  Hän on tosi-tv(Paradise Island) – ja miestenlehti(Slitz) malli josta tehtiin ruotsin prinsessa avioliiton kautta. Aivan kuin ”Sanna” oli kaupan kassasta pääministeriksi. Feeniks-lintu-ryysyistä rikkauksiin-vapaamuurarien mielitaruja. 

  Kielen voi opetella ja rappari-eduskunnassakin tiedetään että annetussa uudenteknologian selvityksessä on monenlaisia kielenkäänös – ja teknisiä apulaitteita maski päällä istunnossa mumisemiseen.

  Et usko? Ei ihme. Tähän juttu perustuukin. Ei kukaan aluksi usko.

  Katso, jos viitsit, Sofia Hellqvistin etuhammasrakoa nettikuvista ja ”Sannan” oikaistuja etuhampaita. Sehän on sellainen virallisestikin käytetty tapa. 

  Kiitos ja anteeksi.

  Niin…

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Jos korona on niin vaarallinen ja rokote niin hyödyllinen, miksi tällainen sensuuri on tarpeen? Korona on uusi holokausti, jota ei saa kritisoida.

 • Media ja raha

  Vastaa

  Älkää käyttäkö vihollisen alustoja!

  Eikö tämä asia ole selvä kaikille vai mitä vittua!

  Missä helvetissä viipyy Netti TV. Onko niin että kansallismielisillä ei kertakaikkiaan ole tahtoa tai rahaa että saadaan pystyyn Netti TV.

  Meidän on kokonaan irtauduttava vihollisen mediasta ja heti kun mahdollista vihollisen pankki ja rahajärjestelmästä.

  Ei perääntymistä!

 • Late

  Vastaa

  Aikamoista. Siinä missä lääkärit pähkäilee voiko rokotettujen verimössöä käyttää verensiirrossa tai elimiä luovutukseen, ei vieläkään saa ääneen sanoa että k.o injektio on vaarallista ja täyttä paskaa. Henk koht tykitän mielummin vaikka heroiinia hiv neulalla kun otan kokeellisen myrkkyinjektion.

 • P.P.

  Vastaa

  Ehkä hyvä että Levelin kaltainen liete poistuu siten ihmisten silmistä. Tosin taitavat paasata sitten vain jostakin muusta muodikkaasta, jolle katsojia riittää.

 • P.P.

  Vastaa

  Onko Sannan leegot laitettu kuntoon? Muistan joskus kiinnittäneeni huomiota noihin vinksallaan oleviin hampaisiin. Käsienheiluttelijoitahan nämä pellet ovat. Ilman annettua (((käsikirjoitusta))) eivät tiedä mitä pitää sanoa mihinkin. Ja tämähän on aivan ymmärrettävää, sillä NWO-agendan kässäri sotii kaikkea maalaisjärjen rippeitäkin vastaan.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Koronahysteria on muuttumassa uskonnoksi, jossa vääräoppiset hiljennetään. Kun hysteria menee seuraavalle tasolle, koronauskovaiset alkavat kilpailla kuka on oikeaoppisin. Silloin vähemmän oikeaoppiset hiljennetään. Jos tunnustaa uskoaan väärin, joutuu vaikeuksiin. Jos kehuu liikaa tai liian vähän koronapistoksia, joutuu vaikeuksiin. 

  Ehkä kyse ei olekaan virusten kautta leviävästä taudista, vaan kyse on ihmismassoissa leviävästä mielisairaudesta. Virus on vain se pieni tekijä, joka laukaissut ihmiskunnan taipumuksen sairastua järjettömään käytökseen.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Toivottavasti tilanne eskoituu nopeasti pyhäksi vihaksi. Parempi väki toistensa kimpussa on aina viihdyttävää seurattavaa ja niitä kannattaa provosoida siihen. Joku voi aina huomata, ettei haluakaan samaan porukkaan.

 • ASIANTUNTIJA

  Vastaa

  Kyllä tällä palstalla on sitten kieroutuneita ihmisiä keskustelemassa kun puolustetaan pandemian leviämistä. KAIKKI huom toistan KAIKKI suomalaiset saavat Koronan ennemmin tai myöhemmin. Rokotetut selviävät siitä pienellä nuhalla, rokottamattomat sairastavat sen vakavan ja pitkittyneen muodon jossa keuhkot vaurioituvat ja voi jäädä lopullisia vaurioita keuhkoihin. Tätäkö te puolustatte tällä järjettömässä suhtautumisella vakavaan pandemiaan?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi