Pfizerin rahoittama suomalaislääkäri: Lisää koronarokotuksia entistä nuoremmille!

Lääkeyhtiöt ovat vuosikymmenten ajan korruptoineet lääkäreitä, viranomaisia ja lainsäätäjiä tekemällä näille naamioituja lahjoituksia.

Yhteiskunta

Eeva Ruotsalainen.

Juutalaisen Albert Bourlan johtaman Pfizer-lääkejätin rahoittama suomalainen lääkäri vaatii koronarokotusten lisäämistä ja kohdistamista yhä nuorempiin ihmisiin. HUS:n apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalaisen mukaan rokotusikärajoja on laskettava ”pikaisella aikataululla”.

Ruotsalainen totesi Yleisradiolle, että ikärajan laskeminen mahdollistaisi neljännen piikin antamisen huomattavasti nykyistä suuremmalle osalle suomalaisia. Vaikka valtamediaan luottavat kansalaiset ovat ottaneet jatkuvasti uusia kokeellisia koronarokotuksia viime kuukausina, on positiivisten koronatestitulosten määrä pysynyt korkealla. Lääketeollisuus lobbaa tästä huolimatta rokotusten lisäämisen puolesta.

Syy Ruotsalaisen rokotusintoon voi piillä hänen rahoittajissaan. Suomen Lääkärilehden julkaisemien sidonnaisuustietojen mukaan ”Eeva Ruotsalainen on osallistunut lääkeyrityksen (Pfizer) kustannuksella kansainväliseen koulutukseen kotimaassa”.

Kansainvälistä korruptiota

Koronahysterian huippuvuonna 2021 Pfizer tienasi lähes 37 miljardia dollaria myymällä koronarokotteita. Korona kaksinkertaisti yhtiön liikevaihdon.

Asiantuntijoiden mukaan koronahysteria on tehnyt Bourlasta maailman vaikutusvaltaisimpiin lukeutuvan miehen, joka kykenee käskyttämään päättäjiä aina pääministereistä presidentteihin. Muun muassa Yhdysvaltojen presidentti Joe Biden kutsuu Bourlaa nykyään ”hyväksi ystäväkseen”.

Lääkeyhtiöt ovat vuosikymmenten ajan korruptoineet lääkäreitä, viranomaisia ja lainsäätäjiä tekemällä näille naamioituja lahjoituksia. Tulotasoa roimasti nostavan täydennyskoulutuksen tarjoaminen lääkeyhtiön piikkiin on vain yksi korruption muodoista.

Lähteet: Yle, Suomen Lääkärilehti, The Guardian, Financial Times

Albert Bourla Eeva Ruotsalainen HUS Joe Biden Koronavirus Korruptio Kotimaa Lääketeollisuus Lahjonta Lobbaus Pfizer Poliittiset viholliset Politiikka Rokotteet Sionismi Talous Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Pfizer on tuomittu USA:ssa järjestäytyneen rikollisuuden harjoittamisesta. Miksi minkään maan hallitus on tekemisissä tuollaisen firman kanssa?
    https://sitruunakustannus.fi/products/tappavat-laakkeet-ja-jarjestaytynyt-rikollisuus-nain-laaketeollisuus-on-turmellut-terveydenhoidon

  • TT

    Vastaa

    Piikit on todettu jo pelkäksi vaaralliseksi roskaksi. Miten nämä kehtaavat tyrkyttää näitä lisää!! Ihmisistä on tullut käsittämättömiä roistoja ja palkkamurhaajia. Minä ainakin itse likvidoin omin käsin jokaisen, joka yrittää tyrkätä myrkkyjä ihoni alle.

  • Filantropit asialla

    Vastaa

    Ja vasta pari päivää sitten Pfizer tunnusti julkisesti että heidän rokotteellaan ja sydänkohtauksilla on selkeä yhteys.

    Eli, se teki saman kuin tupakateollisuus joka myönsi että tupakoinnilla j syövällä on selkeä yhteys. Nyt Pfizerin ei tarvitse maksaa kenellekkään korvauksia kun tuo tieto on julkistettu kokeellisten kliinisten testien aikana. Myyntilupaahan ko. rokote ei ole saanut. 

    No, mikäs se koukkunokilta kerralla onnistuisi. Bill Gates varmaan hykertelee kun sen sijoitus rokoteteollisuuteen tuottaa 20:1. Eli, miljoona poikii 20 miljoonaa.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tuo tyyppi piikittäisi vaikka kuinka monta annosta vuodessa, mitähän palkkioita hän saa myös näistä lausunnoistaan…?
    Ruotsalainen vastusti myös maskisuosituksen poistamista.

    Minä kannatan Ruotsalaisen lääkärinoikeuksien poistamista, Suomi ei tarvitse tuollaisia ”lääkäreitä”, jotka pyrkivät käytännössä jokaisella lausunnollaan toimimaan monikansallisten lääkeyhtiöiden kassavirran nostattajana.

    • Saakeli mikä noita-akka

      Vastaa

      Joo noi varastossa olevat piikit pitäis kaikki pistää tohon syntymärumaan noitaan.

  • Anonymous

    Vastaa

    We get to keep you here for more experiments. The decline of civilization continues, and your lives will end with it. If not today, then soon. We are on this business to get paid. Yes, that is how we do it, my friends.
    ‑Pfizer, Research unit

  • Käsittämätöntä touhua

    Vastaa

    Paljonkohan noi lahjukset yleensä on? Koulutuskonferenssi hyvine tarjoomisineen vai saavatkohan rahaa jonnekkin ulkomaiselle tilille?? ja jos saavat niin kuinkakohan paljon??? Lienee muutamia tuhansia tai kymppitonneja.

    Kyllähän nää meidän poliitikotkin myy kansansa, kun vaan pääsee illallistamaan Brysselin pöytiin ees joskus.

  • Eikka

    Vastaa

    Puola ei ota enää vastaan koronarokotteita, koska tuote on osoittautunut kelvottomaksi tarkoitukseensa. EU pitäköön tunk.…..piikkinsä.

  • Salomon

    Vastaa

    Miten vitussa me selvittiin 10 000 vuotta sitten ilman rokotteita… Aatelkaapas nyt hetki ebolaa, ööh siis tauti lukeutuu maailman tappavampiin ja tarttuvampiin tauteihin… Niin, jos nyt edes on olemassa..? Ilmestyy aina afrikkalaiseen viidakko kylään, sulattaa muutaman neekerin ja katoaa taas viidakkoon, ja aina, poikkeuksetta, joku tutkia ryhmä kuitenkin ennättää paikalle ihmettelemään tapahtunutta. Koskaan se tauti ei ole vaeltanut viidakkoa pidemmälle, miksi?

  • Ristus notta

    Vastaa

    Olen 61v. Koko aikana käyttänyt kerran maskia,lääkärissä. Yhdessäkään testissä en ole käynyt enkä ottanut yhtään piikkiä. Sain ilmeisesti lepakkonuhan kun naisystävälläkin oli, itseäni en testannut.
    Kaksi päivää olin pois töistä, perjantain ja maanantain. Pitkään oli vähän vetelä olo,ei kuumetta. Ja ei kannata vetää hernettä nenään, töissä olen kuorma-autossa (maansiirtoa)yksin ja syön eväät autossa.

  • juha II

    Vastaa

    Murhaaja!!!!

    Voisi kertoa millaista on olla saatanalla töissä!!!

    Lapsen voi laittaa yhtä hyvin muuria vasten ja ”rallatella”!!!

  • Nimetön

    Vastaa

    En ole käyttänyt maskeja, käsidesejä enkä ole pitänyt turvavälejä tuttuihin ja läheisiin. Olen liikkunut sen minkä on täytynyt. Kahden vuoden päästä sain koronan. Se ei ollut flunssaa kummempi. Yhtä lukuunottamatta rokotettu tuttavapiirini on sairastunut koronaan, vaikka he ovat ottaneen jopa kolmekin piikkiä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi