Syyttäjä vaati Kyle Rittenhousen uudelleenvangitsemista – tuomari kieltäytyi

Rittenhousen "uhreina" oli äärivasemmistolaisia rikollisia, jotka hyökkäsivät aseiden kanssa tämän kimppuun.

Yhteiskunta

Kyle Rittenhouse.

Syyttäjä vaati torstaina oikeudessa, että amerikkalainen teinipoika Kyle Rittenhouse tulisi vangita uudelleen, vaikka hän on takuita vastaan vapaalla odottamassa oikeudenkäyntiä.

Rittenhouse ampui kaksi väkivaltaista äärivasemmistolaista hengiltä ja haavoitti kolmatta itsepuolustustilanteessa. Poliittisesti korrekti syyttäjä ei kuitenkaan kunnioita itsepuolustuslakeja, vaan mieluummin syyttää teiniä ”murhasta” senkin uhalla, että se murentaa laajemmin uskoa koko oikeusjärjestelmään.

Syyttäjän mukaan Rittenhouse tulisi vangita, koska hän on vapaalla ollessaan käynyt ravintolassa ja ollut siellä Proud Boys ‑järjestön jäsenten seurassa. Lisäksi hänen takuurahansa (2 miljoonaa dollaria) kasattiin lahjoituksilla, joten Rittenhousella ei syyttäjän mukaan ole henkilökohtaista rahallista riskiä, vaikka hän karkaisikin.

Tuomari kuitenkin kieltäytyi vangitsemasta teiniä uudelleen

Rittenhousen ”uhreina” oli äärivasemmistolaisia rikollisia, jotka hyökkäsivät aseiden kanssa tämän kimppuun. Ainakin yhdellä oli ampuma-ase ja toisella rullalauta, jolla tämä hakkasi vastustajiaan. 

He jahtasivat karkuun yrittänyttä teinipoikaa saaden tämän kiinni ja käyden joukolla maassa makaavan kimppuun. Rittenhousella oli ase, jolla hän puolustautui. Kaksi hyökkääjistä kuoli oikeutetusti.

Toinen kuolleista oli pedofiilirikoksista eli alaikäisten poikien laittomasta koskettelusta aikaisemminkin tuomittu juutalainen Joseph Rosenbaum, jonka yritys päästä lapseen käsiksi ei tällä kertaa onnistunutkaan. Toinen oli tunnettu anarkisti Gaige Paul Grosskreutz, joka jahtasi teiniä laiton ampuma-ase kädessään.

Lähde: Breaking 911

Äärivasemmisto Ampuma-aseet Itsepuolustus Joseph Rosenbaum Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kyle Rittenhouse Politiikka Proud Boys Ulkomaat Vasemmisto Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Viime vuonna suvakit tuhosivat ja häpäisivät amerikkalaisten sankarien patsaita, mutta samalla syntyi uusia sankareita, joille tulevaisuudessa tullaan pystyttämään patsaita.

  Rittenhouse on yksi näistä tämänpäivän sankareista, jotka laittovat oman henkensä peliin vapauden puolesta, joten ei ole mikään ihme, että suvakkisyyttäjä vihaa silmittömästi tätä vapaustaistelijaa.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  No hätävarjelulait ovat yleensä usa:ssa paremmat joten eiköhän vapaudu
  Seppo Lehto

 • Eikka

  Vastaa

  Kyle Rittenhouse ansaitsisi mitalin esimerkillisestä toiminnastaan.

 • juha.

  Vastaa

  No, jos tämä jää tähän, niin oikeus voitti!!! Se on taas toinen juttu mitä mustat kommunisti ilitantit ja valkoinen ”ISIS” eli Antifa tekee tuonnemiten.

 • Irmgard

  Vastaa

  Kyle Rittenhouse on sankari joka pitäisi julistaa pyhimykseksi. Saint Rittenhouse.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi