Suomi ottaa vastaan 175 turvapaikanhakijaa Välimeren maista

Sisäministeriön mukaan päätös on tapa osoittaa yhteisvastuuta.

Väestönvaihto

Hallitus päätti torstaina, että Suomi ottaa vastaan 175 turvapaikanhakijaa Välimeren alueen EU-maista. Sisäministeriön mukaan tarkoituksena on helpottaa Välimeren alueen maiden vastaanottojärjestelmien tilannetta.

Maahanmuuttovirasto ja suojelupoliisi väittävät tarkastavansa turvapaikanhakijoiden taustat ennen siirtämistä Suomeen, vaikka oikeasti turvapaikanhakijoiden taustoja ei ole ikinä ennenkään selvitetty.

Sisäministeri Krista Mikkonen (vihreät) ilmeisesti kuvittelee suomalaisten saavan kriisitilanteessa vastaavanlaista solidaarisuutta:

–  Maantieteellisen sijaintinsa vuoksi Suomi voi itsekin joutua tilanteeseen, jossa se tarvitsee muiden jäsenvaltioiden tukitoimia siirtojen muodossa tai muulla tavoin. Siksi pidän tärkeänä, että myös Suomi tarjoaa tarvittaessa tukea muille jäsenvaltioille.

Lähde: Iltalehti

Euroopan unioni Kotimaa Krista Mikkonen Maahanmuutto Rotu Turvapaikanhakija Väestönvaihto

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • jjt

  Vastaa

  mikkonen voisi itse anoa turvapaikkaa ugandasta.ja viedä mukanaan kaikki samanmieliset,veijarit.

 • p.grandell

  Vastaa

  tämä batiikki noita mikkonen voisi itse muuttaa hyvin nopeesti vaikka libyaan, mikä ihmeen sisäministeri, sisäministerin pitää ihan ensitöikseen olla vain ja vain suomalaisten edun tekijänä, ei maailman sosiaali akkana jakamassa veromerkkejämme, häpeisi edes. kyllä riittää kun peppu-haavisto roudaa tänne isiksiä. siinäkin on kyllä niin super suomen vihaaja että hirvittää..

 • Nationalisti

  Vastaa

  Voisko ton Mikkosen ja kumppanit nyt lähettää vittuun täältä ja pysyvästi?
  Rahaa kyllä riittää rotumuukalaisiin, EU:lle ja kaikenlaisille muille haitallisille organisaatioille, mutta sitten kun sitä pitäisi kaivaa suomalaisille lapsiperheille, sairaanhoitajille, varhaiskasvatukseen ym, niin kummasti sitä ”ei ole”.

 • nike gger

  Vastaa

  Vihreät hirteen

 • Teppo

  Vastaa

  Eikös Välimeren maiden (ja koko Euroopan) tilannetta helpotettaisiin parhaiten laivaamalla loisiksi pyrkivä väki takaisin Afrikkaan?

 • TT

  Vastaa

  Tyypillistä viherkommarimeininkiä. Otetaan matuja sisään sillä perusteella, että niitä ehkä Venäjältäkin tulee? Tässä on kaksi harhaa päällekkäin eli Idästä vyöryvät pakolaislaumat sekä Etelä-Euroopan maiden solidaarisuus Suomelle. Oikeasti on vain kyse viherkommareiden innosta tuhota Suomi. Matulaumat EU-reitin kautta sisään ja Vihersiirtymällä energian hinnat taivaisiin. Matujen sähkölaskut maksa Kela ja viherkommarin sähköyhtiö nettoaa. Tämä on aivan uskomatonta p*skaa.

 • pöh

  Vastaa

  ”– Maantieteellisen sijaintinsa vuoksi Suomi voi itsekin joutua tilanteeseen, jossa se tarvitsee muiden jäsenvaltioiden tukitoimia siirtojen muodossa tai muulla tavoin. Siksi pidän tärkeänä, että myös Suomi tarjoaa tarvittaessa tukea muille jäsenvaltioille.”

  Tuohan on ihan höpöhöpöä.
  Juuri nää maanpetturit juhli itsenäisyyspäivää, jos Suomi on itsenäinen niin ei me maantieteellisen sijainnin takia jouduta tilanteeseen jossa laittomasti maahan tullaan joukolla. Siihen tilanteeseen joudutaan vain poliitikkojen ideologian ja kädettömyyden takia.
  Ukrainalaisia on tullut joku 50 000, ja vaikka heitä sinänsä mielummin auttaa kuin valepakolaisia, niin ei Ukraina ole mikään hieno demokraattinen länsimaa.
  Ukrainalaisilla on mafioita ympäri maailmaa, ne on julmempia kuin venäläiset vastaavat.
  Paritus, huumekauppa,asekauppa ja murhat. Ukrainalaiset on vuosikymmenet myyneet jopa omia alaikäisiä tyttäriään lapsiprostituoiduiksi ympäri maailmaa.
  Ja se ukrainalaisten pakolaisten ottaminen maksaa Suomelle aivan järjettömästi tilanteessa jossa ollaan muutenkin kaikinpuolin konkurssissa.
  Edes suomalaisten terveydenhuoltoon ei ole varaa, mutta sen sijaan laittomasti maassa oleville taataan kaikki terveyspalvelut, ilmaiseksi tietenkin..

  • Bella

   Vastaa

   Nimenomaan tuo ukrainalaisten prostituutio, ynna aikuiset ukrainalaiset naiset, jotka myyvat itseaan loisimaan (lue: huoraamaan) postimyyntimorsiamina lansimaihin, on kiinnittanyt huomioni koko viime vuosikymmenen. Etsi mahdollisimman kiero nainen, joka pettaa ja kusettaa joka tilanteessa, niin se on 8o prosentin varmuudella ukrainalainen. Jopa venalainen nainen on luotettavampi kuin ukrainalainen. Ja minulla on tahan kuulkaa ihan kosketuspintaa tyoskentelysta seka venakkojen etta ukrainalaisten (ja monien muiden kansallisuuksien) kanssa. Toki on niin, etta tavallinen ukrainalainen perheenaiti ei yleensa lukeudu naiden naisten joukkoon, mutta toisaalta aaripaat kylla kertovat kansan ongelmista kaiken.

   Ja mafioista: venalainen mafia on usein yhta kuin ”ukrainalainen”. Venajan mafia on multikansallinen. Lisaksi Venajan mafiaan kuuluu ns supermafia, joka koostuu noin 2oo yksilosta ympari maailmaa, joita kutustaan Venajan mafian aatelisiksi, voryiksi. Usan kongressi on nimennyt taman ryhman maailman vaarallisimpien rikollisorganisaatioiden joukkoon mustalle listalle Camorran, Yakuzan ja Los Zetasin kanssa. Myos Suomessa, Suomen kansalaisia, kuuluu tahan joukkoon, ainakin yksi talla hetkella ”kenttatutkimukseni” mukaan. Mafiatutkijat eivat pysty yksiloimaan jokaista noista noin 2oo henkilosta, joiden arvellaan kuuluvan Voryihin.

   • Plääh

    Vastaa

    En usko, että sinulla olisi oikein kokemusta siitä, että ukrainalaiset olisivat huonompia kuin venäläiset. Kaikki todellakin tietävät, että mafia on kansainväälinen kaikkialla. Se on juutalaisjohtoinen eli juutalainen. Ukrainalainen se ei ole

  • Plääh

   Vastaa

   Kuina tiedät Ukrainan mafian julmemmaksi kuin Venäjän? Oletko tutkinut vaiko osa sitä? Tosiasiassahan kaikkia maailman mafioita johtaa juutalainen rahaeliitti ja kyse on Venäjän mafian kohdalla aina ollut oikeastaan juutalaismafiasta, kuten Ukrainankin osalta

 • Bella

  Vastaa

  On helppo Marinin pirihuoran ja lorton maata valtion piikkiin; palkka juoksee kylla, no matter what. Toista se on nyt suomalaisten yrittajien arki; rahaa emme revi toisten selkanahasta tai kay lahimmaisten taskuilla salaa, vaan samme elantomme ankaralla tyolla, mutta kun suomalaisten ostovoimaa nyt kurjistetaan, ja sanotaan suoraan, sita ollaan nyt kokonaan poistamassa hallituksen toimimattomuuden vuoksi, niin ajattelen, etta taman puhuvan anorektisen paan ja kumppaniensa mahdollinen kohtalo ei jaa minua surettamaan.

  Saksassa naita asioita on ajateltu pidemmalle, sanotaan nain. Ja pidan asiaa vallan hyvana.

 • Julli

  Vastaa

  Seuraavaksi pitää ihmetellä, että miten Suomi hyötyisi näistä luku- ja kirjoitustaidottomista ja länsimaisissa yhteiskunnissa itsenäiseen elämään kykenemättömistä kehitysmaalaisista.

  Suomalaiset näkevät ja kokevat nämä vähintään taloudellisina taakkoina ja nämä surkimukset aistivat tämän. Kokevat Suomen ja suomalaiset vihamielisinä. Surkimukset tajuavat yllättävän nopeasti itsekin, että heillä ei ole tarvittavia kykyjä täällä elämiseen. Ymmärtävät olevansa taakkoja ja loisia. Luultavasti tuntevat häpeää tms.

  Molempien tuntemukset ovat täysin oikeat.

  Ihmettelen, että miksi tällaisia negatiivisia tilanteita luodaan tietoisesti ja seuraamukset jo etukäteen tietäen?

  Ilmeisesti ainoat, jotka tästä asetelmasta voittavat ja hyötyvät ovat vihervassarit. Nämä kun saavat hyvänolon tunteen toisten auttamisesta.

  Karua todeta, että vihervassareiden hyvänolon tunne perustuu muille negatiivisten tilanteiden luomiseen.

 • WorldWOHoaxes

  Vastaa

  Voimme osoittaa sormella vain itseämme, ettei meistä löydy rohkeutta ja voimaa syöstä tällaiset maanpetturit vallasta välittömästi. Ymmärtäkää nyt, että Ukrainan selkkaus on kasaarijuuden alullepanema, niin kuin moni muukin selkaus. Ukrainan tilannetta käytetään Suomessa keppihevosena vaikka ja mihin, ei varmaan tarvitse luetella. Tulkaa alas sieltä sotapsykoosista ja miettikään asioiden oikeaa laitaa.
  Hinter den Feindmachten: der Jude! Pitäkää tämä kirkkaana mielessä kokoajan.

 • GLGL

  Vastaa

  Sisäministeri mikkonen: ”Siksi pidän tärkeänä, että…”

  Eli jälleen päätös perustuu mielipiteeseen tai tunteeseen. Järkevyysperustetta ei tarvitse harkita. Kyseisen ministerin tulisi ymmärtää jättää eroilmoitus välittömästi. Vielä tänään.

 • Plääh

  Vastaa

  Näköjään itärajalle joskus tulevan aidan ei ole tarkoitus estää yhtään mitään, jos kerran Suomi voi kuitenkin joutua vastaavaan tilanteeseen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi