Berliiniläisyliopiston työpaikkailmoitus: ”Valkoisten ei tarvitse ilmoittautua!”

Kyseessä on "antirasistiseen konsultointiin" liittyvä suojatyöpaikka.

Väestönvaihto

Saksan Berliinissä sijaitseva Humbolt-yliopisto oli tehnyt työpaikkailmoituksen, missä sanottiin: ”Pyydämme valkoisia pidättäytymään tähän ilmoittautumisesta.”

Yliopisto kertoi, että työnkuvaan kuuluu tilanteet, missä rasismin uhriksi joutunut henkilö voi tulla puhumaan avoimesti kokemuksistaan ja siitä puhuminen voisi olla vaikeampaa jos konsultti on valkoinen.

Ilmoitus aiheutti pienimuotoisen kohun Saksassa ja sen laillisuus on asetettu kyseenalaiseksi.

Yliopisto sittemmin muutti ilmoituksensa kuvausta kertomalla hakevansa ”ihmisiä, jotka ovat kokeneet rasistista syrjintää hakevan paikkaa.”

Todennäköisesti kuitenkin valkoisuutensa tai saksalaisuutensa takia esimerkiksi hakatuiksi tulleet eivät kelpaa kyseiseen virkaan.

Lähde: Free west media

Antirasismi Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Saksa Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoinen rotu Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Värillä ei ole väliä, kunhan se on musta.

 • Voi aikoja...

  Vastaa

  No, yliopistot (nyt en tarkoita korkeakouluja) ovat kautta aikojen kulttuuri-marxilaisten sikiämispaikkoja. Sinne entiset kommunistit soluttutuivat ja pääsivät vaikuttamaan sisältäpäin koko järjestelmään tuottamalla ”tutkijoita” joita Suomenkalitainen maa ei juuri tarvitse. Nämä nollatutkijat sitten pääsevät eri laitoksille töihin ja omalta osaltaan kouluttavat oman näkökantansa uusia kulttuuri-marxilaisia. Kurimus on valmis sillä kun ajatusmaailmasi muokataan numeroilla jotka määräävät loppuelämäsi, heikompi putoaa siihen oravanpyörään ja alkaa itsekkin uskoa ko. agendaaan. Vaatii todella vahvaa selkärankaa ymmärtää että osa opetuksesta on täyttä diipa-daapaa. Kuten miesten kuukautiset.

  Ja nyt kun yliopistoissa halutaan että värillisetkin menestyvät yhtä hyvin kuin valkoiset, pitää rasismia löytää joka paikasta. Tämä video on jo vanha ja moneen kertaan nähty, mutta kuvaa hyvin moista opetuslaitosta ja nykyiaista opetusta/ilmapiiriä:

  https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM

 • pertti grandell

  Vastaa

  ei kukaan ”valkoinen” edes hakisi moiseen umpi kommunistiseen työpaikkaan,saavat karvikset ja yön-timpat hakea suoja työpaikkaansa. e kä moiset lähde ”töihin” kun taikaseinät ovat pullollaan pelimerkkejä..

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jos valkoinen on rasismin uhri, kyseistä yliopistoa tuskin kiinnostaa asia, eivätkä he kuuntele mitä valkoisella olisi sanottavana.
  Miettikää minkälainen kohu olisi noussut, jos ilmoituksessa olisi lukenut ”mustien ei tarvitse hakea tätä paikkaa”.
  Nyt tuo ilmoituksessa ollut teksti tuskin johtaa kenenkään erottamiseen.

 • Jupi

  Vastaa

  Nyt käytänkin saksankielen taitojani hyväksi ja laitan tohon hakemuksen nyyhkytarinan kera, miten rasistinen joukko saksalaisia veti ihonvärin takia pataan. Ja toki lainaan Ahmedin kivaa liitteeksi. Jos tulee kutsu niin lennän paikanpäälle, ja ihmettelen mistä ne on ton kuvan saanut, siinähän se mun hakkaaja onkin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi