Euroopan Unionin virallinen tiedotuskanava: seuraava sukupolvi on sekarotuinen!

Virallisesti kansanvaihto on "salaliittoteoriaa", mutta samaan aikaan EU:n viralliset kanavat juhlivat sekarotuista tulevaisuutta.

Väestönvaihto

Euroopan Unionin komission virallinen Instagram-sivu julisti vastikään epähuomiossa seuraavan sukupolven olevan sekarotuinen. Virallisesti kansanvaihto on ”salaliittoteoriaa” sekä ”äärioikeistolaista vihapuhetta” ja jopa ”terrorismiin yllyttämistä”, mutta samaan aikaan EU:n viralliset kanavat juhlivat sekarotuista tulevaisuutta.

”Ajattele tulevaisuutta. Ajattele EU:n seuraavaa sukupolvea. Uneksi vihreydestä, digitaalisuudesta, joustavuudesta. Uneksi EU:n seuraavasta sukupolvesta”, virallinen kanava kirjoitti IG-sivullaan. Kylkeen oli liitetty kuva mustasta isästä sekä sekarotuisesta lapsesta, jottei viestistä jäisi epäselväksi, mitä sillä haetaan.

Koska kuva sai vastaansa melkoisen palauteryöpyn, päivittivät tilin ylläpitäjät kuvatekstiä sen verran, että he kertoivat ”monimuotoisuuden” olevan Euroopan vahvuus. Samalla myös tuomittiin rasismi.

Suomessa Perussuomalaisten nuorten silloinen puheenjohtaja Toni Jalonen kirjoitti nuorisojärjestön viralliselle tilille suosituksen äänestää Perussuomalaisia, jottei Suomen tulevaisuus näyttäisi mustalta. Kirjoitus johti rikostutkintaan ja sakkotuomioon, jota tosin tullaan vielä käsittelemään hovioikeudessa.

Lähde: Euroopan Unioni

Euroopan komissio Euroopan unioni Globalismi Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Näin kuvan heti julkaisun jälkeen ja ajattelin, että kuinka tyhmiä he voivat olla, jotka vieläkin kiistävät tämän jatkuvasti kiihtyvän väestönvaihdon, vaikka jopa EU hehkuttaa sitä aivan avoimesti.
  EU:n on juuriaan myöten kulttuurimarxistien organisaatio, joka pyrkii tuhoamaan kansallisvaltiot, siitä pitää päästä eroon!

 • Nimetön

  Vastaa

  Kannattaa muuten vilkaista tuota insta-päivitystä. Se on vielä julkinen, vaikka tilin ylläpitäjät yrittävätkin parhaansa mukaan sensuroida vastaväitteitä. Melkoinen tulipalo. 😀

 • Bedduri Orbo

  Vastaa

  Ei taida mennä kauan, kun Suomessa on pääministerinä lastentarhasta tullut tummanahkainen kikkarapäinen transu, joka tunnustaa joko juutalaista tai musu uskontoa. Sitten vaikeroimme, että olishan se aivoton horo kaupankassa osaamisella kuitenkin ihan pätevä jakamaan maamme rahat maailmalle ja myymään kansan vero- ja velkaorjiksi.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Pitää olla harhakuvitelmissa elävien laumaan kuuluva, jos sanonnasta ”jottei Suomen tulevaisuus näyttäisi mustalta” keksii kiihottamista. Vastakohta tietenkin on – Suomentulevaisuus näyttäisi valoisalta.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Instagram ei ei kelpaa lähteeksi ”Euroopan Unionina”, vaikka siellä olisi kuka tahansa sanoinut mitä tahansa. Korjatkaa ja olkaa huolellisia lähteiden ja faktojen tarkastuksessa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kun julkaisun tekee Euroopan Komissio instagram-tilillään, niin kyllä se kelpaa lähteeksi.

 • sotatila

  Vastaa

  Sopii hyvin että EU lippu poltetaan mielenosoituksessa sunnuntaina 18.4 Helsingissä.

  Autoja pyydetään paikalle osoittamaan tukea mielenosoittajille. Suurin vaikutus saadaan aikaiseksi kun ajetaan mahdollisimman pitkänä ja yhtenäisenä saattueena Mannerheimintietä edestakaisin. Jatkuva silmukka.

 • Lisää valkoisia lapsia ja heti

  Vastaa

  Yleensä sekarotuiset (ainakin koirat) ovat lempeitä, terveitä ja tyhmempiä kuin uros ja narttu josta ne ovat syntyneet. Ihmiskokeita ei ole tehty nin pitkään että voitaisiin vetää samanlaisia johtopätäöksiä. Mutta ehkä EU ja syvä-veli verkosto haluaa juuri näitä tyhmiä lempetä lampaita jotka vaan määkii.

  Meidän vastapuolella on kulttuuri-marxilaiset jotka lisääntyvät juuru sillä tavalla joka on tuhoisaa Suomelle. Nyt pitäisi Saksan tapaan löytää isänmaallisuutta sen verran että jos ei muuta niin sitten tehdään ”lehtolapsia”. Pistetään syrjään erimielisyydet ja pienet materalistiset asiat sillä tilanne on nyt se että tässä tullaan kamppailemaan geeniperimän säilymisestä. Siitä että valkoinen rotu säilyy edes Suomessa. Tilannehan muissa pohjoismaissa on ongelmallinen. Ja täsä rodun sekoitushan on jo tosiasia keskieuroopassa koska sielä on sodittu ristiin rastiin aikojen saatossa.

  Suomalainen geeniperimä poikkeaa merkittävästi muista naapurimasitamme. Ja siksi onkin ongelmallista ettei suomalaiset saaneet alkuperäiskansan statusta. Toisaalta, sitähän ei meille voitu antaa koska se olisi tarkoittanut että meidän ei olisi tarvinnut totella EU:ta tai sitä johtavien tahojen vaatimuksia esim. päästöveroista. Ja meidät nimenomaan tarvittiin EU:n maksajiksi. Niinhän Spiegel julisti etusivullaan:”Tervetuloa maksajat” kun Suomi liittyi EU:hun.

 • juha.

  Vastaa

  Näin se ”karavaani kulkee”, vaikka koiria kielletäänkin haukkumasta! Nykyään orwellilainen, valtamedia ja punavihreä monikulttuurisuus agenda on myös raiskannut käsitteen: ”Salaliittoteoria”. Viljellen tuota sanaa kuin väärää rahaa ympäriinsä hengen laiskana ja epä-älyllisenä leimakirveenä niitä kohtaan, joilla on kyky nähdä ”pelin lävitse”! Ja kuten historia on osoittanut monta kertaa todeksi, että epäilyt ovat osuneet oikeaan, vaikka hallinto ja ”turvallisuuskoneisto” ovat ne huu-haaksi leimanneet kuten myös hulluiksi niiden julkituoneet henkilötkin. Ja onpa niitä ”itsemurhiakin” sattunut juuri ”oikeaan” aikaan, sillä ”kuoleman” ”nauris” on – kas vain – käynyt juuri samaa aikaa.
  On aivan selvää, että ns. ”Kalergisuunnitelmaa” EU on ajanut koko olemassaolonsa ajan tarkoitruksenaan pyyhkiä pois ”hankala” valkoinen rotu pois Euroopan mantereelta, joka on muuten kaikkein tiheimmin asutettu manner kaikista.
  Se, että haittamaahanmuuttajat saavat raiskata ja ryöstää eurooppaa mielinmäärin pakolaisstatuksella. Kertoo vain siitä, ettei kysymyksessä ole mikään muu kuin tahallinen ja tarkoituksellinen välinpitämättömyys EU-kansalaisten turvallisuudesta, yhteiskuntarauhasta, taloudellisesta hyvinvoinnista ja ihmisoikeuksista. Millainen ”maa” kohtelee omia kansalaisia tällä rikollisella tavalla? Vastaus löytyy Kiinasta ja historian aikana hallinneista kommunisti diktatuureista. Tämän tietävät varsin hyvin ent. itä-euroopan ”sateliittivaltiot”!

 • sotatila

  Vastaa

  Nyt on viimeistään aika alkaa kokoamaan vastarintajoukkoa joka ymmärtää, että vastassa on niin suuret globaalit viholliset, että sitä ei kyetä kuin hetkellisesti vähän jarruttamaan pienillä tempauksilla.

  Maailman historiassa altavastaajat ovat kyenneet uskomattomiin suorituksiin.

  Älkää pelätkö ajatella että te joudutte itse johtamaan joukkoa tai toimimaan osana vastarintajoukkoa jonka on turvauduttava yllättäviin keinoihin ja ratkaisuihin.

  Toivottavasti kevään mielenosoituksiin osallistuvat soturit löytävät muita sotureita jotka ovat valmiita osallistumaan suureen taisteluun.

 • Hulluudelle stoppi

  Vastaa

  Järkyttävää tää touhu. Millä pirulla sen saisi loppumaan. Sekasikiöt sitten elää läävätulevaisuudessa. Sitä en halua ainakaan meidän tuleville sukupolville.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Mustaa tulevaisuutta eivät varmasti halua neekerivaltiotkaa vaan parempaa valkoista tulevaisuutta
  httsp://Valkoinen-Tulevaisuus.blogspot.com versus https://Musta-tulevaisuus.blogspot.com
  Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere
  Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista

 • Irmgard

  Vastaa

  Näin etenee Euroopan degeneroituminen. Sekarotuisuuden myötä Eurooppalaiset muuttuvat pikkuhiljaa helpommin hallittaviksi ja alhaisen älykkyyden omaaviksi kuuliaisiksi orjiksi. Olisi suotavaa, että yksikään valkoihoinen syntyperäinen Eurooppalainen ei suostuisi olemaan missään tekemisissä tummaihoisen ala-arvoisen ja huonomman aineksen kanssa. Rodun sekoittamisesta pitäisi seurata äärimmäisen ankara rangaistus.

 • Pah

  Vastaa
 • Tekijämies

  Vastaa

  Jos termi ”väestönvaihto” on niin tunteita herättävä termi suvakeilla, niin eikö olisi aika ryhtyä puhumaan massaväestön siirroista ja rodunsekoittamisesta julkisessa keskustelussa?

  Silloin ei jäisi suvakeilla mitään tulkinnan varaa termeistä!

 • Ajattelija

  Vastaa

  Tulijathan on miehiä. Nyt on vain huolehdittava, ettei meidän tyttäret ala seurustelemaan heidän kanssa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi