11-vuotias muslimi uhkasi leikata opettajaltaan pään irti Berliinissä

Islamistin murhaamalle ranskalaisopettajalle Samuel Patylle pidetyt muistotilaisuudet Euroopan kouluissa ovat saaneet muslimilapset näyttämään todellisen luonteensa.

Väestönvaihto

Kuvituskuva.

Berliiniläisen ala-asteen rehtori kertoi saksalaismedialle, että 11-vuotias muslimioppilas oli uhkaillut opettajaansa tämän pään irti leikkaamisella tämän tuomittua ranskalaisen opettajan Samuel Patyn murhan islamistin käsissä.

”Teen sinulle saman, mitä sille opettajalle tehtiin Pariisissa”, oppilas oli sanonut opettajalle.

Sama oppilas oli aiemmin koulussa Patylle pidetyn minuutin hiljaisuuden aikana sanonut toiselle oppilaalle, että ”on OK tappaa se, joka pilkkaa profeetta Muhammedia”. Hän oli joutunut tästä paikalla olleen imaamin puhutteluun sekä myöhemmin vanhempiensa kanssa koulun puhuteltavaksi.

Myös Ranskassa monet muslimilapset osoittaneet hyväksyntänsä Patyn murhalle

Myös viranomaiset Ranskassa ovat kertoneet ottaneensa jopa 8‑vuotiaita lapsia tutkimuksen alle näiden puolusteltua Patyn murhaa muistotilaisuuksissa.

Ranskan sisäministeri Gerald Darmanin kertoi hiljattain, että maassa on aloitettu jo 66 Patyn murhaan liittyvää tutkintaa terrorismin tukemisesta, joissa epäilty on alaikäinen.

Lähde: RT

Ääri-islamismi Islam Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Muhammed Murha Muslimit Politiikka Ranska Ranskan muslimiyhteisö Rikos Rotu Saksa Saksan muslimiyhteisö Samuel Paty Terrorismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Tämä asia on moninverroin korkeampaa tiedettä suvakeille kuin yli 50-vuotta sitten tehty lento kuuhun käytännöllisesti katsoen Singer polku-neulomakoneella!

 • Aappa

  Vastaa

  Se on tietysti kätevää kun on näitä lapsisotilaita, jotka eivät ole rikosoikeudellisessa vastuussa ja voi olla ettei sossutätien päänsilitykset toimi totaaliaivopestyjen kohdalla.

 • Seppo-Sisko

  Vastaa

  Nyt halaamaan alikehittyneet muslimit yhteiskuntakelpoisiksi. Kyllä se tästä iloksi muuttuu…

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Ranskassa on vastaava tapaus Pariisin eteläpuolella olevalla paikkakunnalla nimeltään Savigny-le-Temple. Siellä 14-vuotias muslimipoika on ilmoitti irrottavansa pään opettajaltaan, joka oli näyttänyt oppilaille kuvia Charlien Hebdo ‑iskuun liittyvistä mielenosoituksista. Opettaja, 33-vuotias nainen oli järkyttynyt uhkauksesta.. 

  Pojalta löydettiin sähkölamautin, jollaisen pitoon hänellä ei ole lupaa. Hänen isänsä mukaan poika ei ole radikalisoitunut.

  Uhkaus tapahtui 2020-11-12 torstaina.. 

  France: 14-year-old Muslim boy tells his teacher ‘I’m going cut you like Samuel Paty’
  https://www.jihadwatch.org/2020/11/france-14-year-old-muslim-boy-tells-his-teacher-im-going-cut-you-like-samuel-paty

 • N.N.

  Vastaa

  Pitää antaa lisää rahaa, lisää kunnioitusta, lisää valtaa, suurempia asuntoja,
  suurempia ja kalliimpia autoja, ym. ym.
  Onko teillä ylimääräistä rahaa, mitä verottaja ja sähköyhtiö ei vielä ole ehtineet viedä, lähettäkää ne hutikselle. Hän on hyvyyden ja pyhyyden perikuva ja saa ensi vuonna odottamaansa Nobelinpalkinto.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi