Video: Valkoiset miehet palasivat Yhdysvaltain armeijan rekrytointimainokseen

Halutaanko valkoiset miehet takaisin armeijan palvelukseen mahdollisen Lähi-idän konfliktin eskaloitumisen takia?

Rotu

”Moninaisuuden” haalinnasta riveihinsä palvelemaan viime vuosina tunnetuksi tullut Yhdysvaltain armeija julkaisi uuden rekrytointivideon, missä miltei kaikki näkyvät sotilaat ovat valkoisia miehiä ja kameran huomio on kohdistunut heihin. Käskyn antava aliupseeri tosin näyttää ”rodullistetulta.”

Monet ovat kiinnittäneet huomiota videon poikkeuksellisuuteen rodullisen edustuksen suhteen, sillä nykyään valkoisia miehiä näkee Amerikassa yhä harvemmin mainoksissa. Kärjistyneen Israelin konfliktin on teorioitu olevan syy muutokseen, sillä jos juutalaisvaltio tulee tarvitsemaan sotilaallista apua Amerikalta, he haluavat ammattitaitoisten valkoisten miesten tulevan kuolemaan puolestaan sähläävän ”moninaisuuden” sijaan.

Video on vähintäänkin poikkeuksellinen, sillä viime vuosina Yhdysvaltain armeijan rekrytointimainokset ovat näyttäneet tältä:

Israel Rotu Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • pekka

    Vastaa

    Mustat sotilaat eivät halua kuolla Israelin puolesta ja sen hyvin ymmärtää kun tietää mitä rotua edustivat orjakauppiaat!

    • TT

      Vastaa

      Suhteeton ja järjetön Israel-rakkaus vaivaa erityisesti valkoisia. Neekeriä ei voisi vähempää kiinnostaa koko Israhell.

    • Mekin ollaan idiootteja

      Vastaa

      Juuri tämä on historiasta vaiettu totuus: orajkauppiaat, laivanvarustajat ja jälleenmyyjät jälkimarkkinoineen.

      Mutta en minäkään halua uhrautua nykyisen suomen puolesta. Siinä ei ole mitään pelastettavaa. Edessämme on sama tilanne kuin ukrainassa, paitsi että sellaista maata rajoineen kuin Ukraina ei ole olemassa. Sitä ei ole koskaan kansainvälisesti hyväksytty valtioksi. Mutta niin vain Suomeen tulee NATO-joukkoja NATO-kiimaisten avulla. Ja me olemme kohta sodassa itänaapurin kanssa. Ja mikä pahinta, kansamme enemmistö haluaa hyökätä Venäjälle ja ”Näyttää ryssälle”. 

      No, Suomesta tulee taistelutanner ja jälleen kerran Ruotsi on varuskunta- ja huoltoalue. Joka määrää mitä Suomeen lähetetään ja kertoo paljonko se maksaa. Ja me tyhmät tapellaan taas kerran muiden puolesta.

      Emmekä ole oppineet historiasta tai nykyisyydestä mitään. Opittaisiinkohan tulevaisuudesta?

      • Arjis

        Vastaa

        Tiedoksi:Pahimmat orjakauppiaat olivat kyllä arabit.

  • Jännää nähdä miten käy

    Vastaa

    Rupeekohan urpot nyt sitten värväytymään. Joillekin toi riittää.

  • pöh

    Vastaa

    Transuja ja seksuaalivähemmistöjähän ne on viime aikoina sinne vain houkutellut.
    Mutta tainnut tulla vaan ongelmia kun ei voi edes käskyjä antaa tai tulee syyte ja miljoonakorvaukset maksettavaksi syrjinnästä.

  • Jones

    Vastaa

    Näin valkoisia aivopestään tappamaan toisia valkoisia ja johtaja-aines taitaa olla ”sitä itseään”.

  • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Kerrankin Suomi ei matki Jenkkilää. Meillä halutaan pitkätukkahipit ja partajihadistit riveihin, Ameriikassa valkoiset tosimiehet. (Väitetään toisaalta mustien lentäjien kunnostautuneen toisen rähinän aikoihin näyttöhalujensa johdosta. Silloin ei ollutkaan gängstäräppiä.) Jotakin niillä lie mielessä, sillä woke tuskin on vielä edes alkanut. Nykyrähinään ei taida ehtiä ammattisotilaita kouluttaa, olisikohan pidemmän ajan suunnitemat kyseessä. Transuillahan voi tietty hämätä, rättipäät nauravat ittensä tärviölle ja sitten tuleekin se varsinainen isku, kaikista päästään eroon.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi