Latino murhasi sivullisia Texasissa – Yleisradio syyttää ”uusnatseja”

Sattuneista syistä Yle ei julkaissut ampujan nimeä saati tämän valokuvaa.

Rotu

Mauricio Garcia.

Yhdysvaltojen Texasin osavaltiossa asunut 33-vuotias latinotaustainen rotumuukalainen Mauricio Garcia murhasi viikonloppuna vähintään kahdeksan ihmistä Dallasissa sijaitsevassa ostoskeskittymässä. Alkuviikosta Suomen valtamedia valehteli, että latino olikin itse asiassa ”valkoista ylivaltaa” edustanut ”uusnatsi”.

Garcia murhasi uhrinsa rynnäkkökiväärillä. Hänellä oli yllään luotiliivi ja mukanaan myös käsiase. Garcia kuoli lopulta itsekin poliisin luoteihin ja hänen autostaan löydettiin lisäksi suuri laaja valikoima aseita sekä patruunoita.

”Viranomaiset ovat julkistaneet miehen nimen ja iän, mutta eivät ole avanneet tarkemmin 33-vuotiaan mahdollisia motiiveja,” Yleisradio kirjoittaa uutisessaan, jossa veriteosta syytettiin ”uusnatseja”.

Sionistinen media valehtelee rodullisen väkivallan taustoista

Sattuneista syistä Yle ei kuitenkaan itse julkaissut ampujan nimeä saati tämän valokuvaa. Se olisi nimittäin vesittänyt veronmaksajien rahoittaman valemedian vääristyneen narratiivin ”valkoista ylivaltaa” ylläpitävästä rotuväkivallasta Yhdysvalloissa.

Poliisin virallisten tilastojen mukaan rotujenvälinen väkivalta Pohjois-Amerikassa on pääosin värillisten väkivaltaa valkoisia vastaan, mutta sionistinen media pyrkii pimittämään tämän kansalaisilta mahdollisimman tehokkaasti. 

Myös Yhdysvalloissa juutalaisomisteinen media on pyrkinyt leimaamaan ”uusnatsit” Garcian suorittaman joukkomurhan syyllisiksi.

Lähteet: Yle, NBC News

Amerikan latinot Latinot Mauricio Garcia Mediakritiikki Politiikka Rikos Rotu Rotusota Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisiin kohdistuva väkivalta Valtamedia Yhdysvallat Yhdysvaltojen latinot Yhteiskunta Yleisradio

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Yle on kova kääntämään ja vääntämään asioita, totuutta sieltä ei näe eikä kuule.
  Ihmettelen, miten ihmiset voivat vakavissaan ottaa Ylen tekemiä juttuja, vaikea erottaa oikeas uutista ja parodiaa.
  Ehkä ihan hyvä, jos Yleltä leikataan rankalla kädellä, muutenkin Yle-veron pitäisi olla vapaaehtoinen.

 • pöh

  Vastaa

  Nykytermein siis ruskea.
  USA:ssa viime viikolla ruskea poliitikko nainen vaati että valkoisten omistamat yritykset alkavat maksamaan ”veroa” joka ohjataan suoraan mustien ja ruskeiden omistamille yrityksille.
  Hänen perustelut oli että kapitalismi on revitty mustien ja ruskeiden selkänahasta.
  Jos tuo hullussa amerikassa menee läpi, niin joku yksinyrittäjä joutuu maksamaan mustille viinakaupanpitäjille vain koska hän on valkoinen.

 • Jones

  Vastaa

  Minulle ”latino” on sama kuin juutalainen, jotka eivät pidä itseään valkoisina. Kyseessä saattoi siis olla natsimurhat valkoisia kohtaan.
  Näyttelijä Whoopi Goldberg sanoi juutalaisia valkoisiksi, jota juutalaiset eivät voineet sietää:
  https://yle.fi/a/3–12298697
  – Nämä olivat kaksi valkoisten ihmisten ryhmää, Goldberg sanoi.

  http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
  ‑Itse asiassa DNA paljastaa, että kansa, joka on geneettisesti lähempänä juutalaisia, ovat kurdit ja eteläitalialaiset

 • Schlageter

  Vastaa

  ”Latinotaustainen rotumuukalainen” – oikea termi. Euroopassa usein unohdetaan, että USA:n espanjankielinen vähemmistö ja maahan laittomasti virtaavat keskiamerikkalaiset eivät ole espanjalaisia, vaan espanjankielisiä intiaanirotuisia. Ja kyse ei ole myöskään niistä kunnioitettavista Pohjois-Amerikan intiaaneista, jotka maahan tunkeutuneet eurooppalaiset valitettavasti alistivat.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Ylen VIHJAILEVA otsikkoteksti meni eilen näin: ”Texasin epäillyn ampujan viestihistoria vihjaa kiinnostuksesta äärioikeistoaatteita kohtaan”. Mistä se kertoo?, no ei se kerro että tekijä olisi välttämättä äärioikeistolainen, koska Suomestakin löytyy ÄÄRIVASEMMISTOLAISIA poliiseja ja ÄÄRIVASEMMISTOLAISIA äärioikeistotutkijoita jotka ovat myös viestihistoriansa perusteella tavattoman kiinnostuneita äärioikeistosta!.

 • TT

  Vastaa

  Valtamedia vajoaa päivä päivältä alemmas. Varsinkin jenkkiläinen valtamedia muuttaa kaiken roturistiriitakysymykseksi kommunistien pelikirjaa noudatellen. Nykyisin siis valehdellaan päin naamaa, jotta agendaa saadaan puskettua eteenpäin. Yksi päämäärä näyttäisi olevan se, että saadaan valkoiset pyyhittyä pois maapallon pinnalta tai vähintäänkin vaille omaa kotimaata.

 • Kartsa Paasio

  Vastaa

  Jenkkiuutisten sivuilla näkyy selkeästi että tyyppi ei ole äärioikeistolainen, hepulla on latinojengien tatuointeja vaikka kuinka, kyllä tämä on aivan äärioikeistolaisen vastakohta, melkoinen valeuutinen taas YLEltä

 • Topi

  Vastaa

  Mies voi olla nainen ja pedofiili voi olla vähemmistötaiteen harrastaja. Nämä muuttuvat aina tilanteen mukan. Onhan tuo amerikkalaiseksi melko vaalea.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Yle on kyllä uskomaton instanssi; yli puoli miljardia veronmaksajilta pakolla kerättyä rahaa upotetaan joka vuosi tuohon mädännäisyyden ruummiillistumaan, jonka pääasiallinen agenda on tuottaa suomalaiselle yhteiskunnalle turmiollista sisältöä monella rintamalla, joita tuskin tarvitsee erikseen luetella.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Moni suvakisti lukee kämyfoorumeita, seuraa kämyjä somessa tms, ilman että kannattaa kansallismielisyyttä. Kuitenkin suvakisti siinä ”osoittaa kiinnostusta” kämyilyyn, opetellessaan tuntemaan vihollisensa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Amerikassa on yleistä, että latinot luetaan rikostilastoissa valkoisiksi. Näin saadaan valkoisten osuus rikoksissa kikkailtua huomattavasti korkeammaksi, mitä se todellisuudessa on.
  STT ja YLE nielivät amerikkalaisen propagandan täysin kritiikittä ja ilman faktan tarkastusta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi