Amnesty USA: Alkuperäiskansojen oikeus omiin maihin turvattava – Ei tosin koske valkoisia

Toisin sanoen Amnestyn mukaan valkoisilla ei ole oikeutta omiin maihin, mutta mustilla on. Amnestyn perustivat aikoinaan juutalaiset Louis Blom-Cooper sekä Peter Benenson.

Rotu

Kulttuurimarxismin ja valkoisten vastaisen vihan nimiin vannova ”ihmisoikeusjärjestö” Amnestyn Yhdysvaltain jaosto kummastuttaa kansalaisia Twitterissä. Amnestyn mukaan alkuperäiskansoilla tulisi olla oikeus omiin maihinsa. Tämä oikeus ei tosin koske valkoisia.

Järjestön virallisessa mainoskuvassa on kuva mustasta miehestä ja kuvassa on teksti ”Suojelkaa alkuperäiskansojen oikeutta omiin maihinsa.” Jo päivityksen julkaisuvaiheessa oli selvää, ettei Amnesty koe kuitenkaan tarvetta suojella valkoisten oikeutta omiin maihinsa.

Heti seuraavana päivänä samalla tilillä julkaistiinkin kuva tekstillä ”Valkoisen ylivallan lopettaminen on ihmisoikeusteko. Lopettakaa valkoinen ylivalta.” Valkoinen ylivalta tarkoittaa siis Amnestyn kaltaisten järjestöjen mukaan sitä, että valkoisilla on valtaa maissa, jotka he ovat itse rakentaneet.

Toisin sanoen Amnestyn mukaan valkoisilla ei ole oikeutta omiin maihin, mutta mustilla on. Amnestyn perustivat aikoinaan juutalaiset Louis Blom-Cooper sekä Peter Benenson.

Lähde: Twitter (1, 2)

Alkuperäiskansat Amnesty Kulttuurimarxismi Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jns. Man

  Vastaa

  No eikös neekereillä ole valta Afrikan maissa? Sieltä kai tuo kuvituskuva on? Käsite ’alkuperäiskansa’ on outo, ainakin YK:n mukaan. Siinä alkuperäinen on aina myös vähemmistökansaa edustava. Mikäli siis saamelaiset perustaisivat oman valtion, he eivät yhtäkkiä olisikaan ’alkuperäiskansaa’! Kuten eivät ole myöskään mm. Tanskalaiset tai liettualaiset, YK:n määritelmän mukaan.

  • Alkuperäiskansa

   Vastaa

   Myös suomalaiset ovat alkuperäiskansaa, siinä missä saamelaisetkin.

 • JFK

  Vastaa

  Eipä tuossa ole ongelmaa. Kuvan henkilöllä olkoon oikeus katseensa suunnassa olevaan maahansa, jonka on näköjään pelkkää autiomaata.

  Amnestyltä kuvottavaa stereotypiointia vihjata, että mustan alkuasukkaan jäljiltä jää pelkkää autiomaata. Miksei kuvassa ole hänen luomiaan vehreitä vainioita ja säihkyviä metropoleja? Onko Amnesty rasistinen?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi