Derek Chauvinille tuomio mustan huumerikollisen George Floydin kuolemasta

Chauvinin tuomion on arvioitu johtavan siihen, että yhä useampi valkoinen poliisi ottaa lopputilin pelätessään sitä, että hekin joutuvat vastaavan poliittisen ajojahdin uhreiksi tehdessään työtään.

Rotu

George Floyd (vas.) ja Derek Chauvin.

Poliisi Derek Chauvin todettiin syylliseksi kolmeen eri rikosnimikkeeseen liittyen mustan narkomaanin ja taparikollisen George Floydin kuolemaan. Chauvin tuomittiin toisen asteen murhasta, kolmannen asteen murhasta sekä toisen asteen taposta.

Ennen tuomiota valamiehistöä painostettiin sekä katutasolla että aina presidenttiä myöten. Oikeudenkäynnin aikana mustat ovat hyökänneet esimerkiksi todistajien koteihin painostaakseen valamiehistöä. Myös jo vuoden jatkunut mellakointi tapahtuman vuoksi toimii epäilemättä hyvänä keinona painostaa ”oikean” tuomion puolesta.

Painostaminen ei kuitenkaan ollut pelkästään pikkurikollisten toimesta tapahtuvaa uhkailua. Jopa presidentti Joe Biden kertoi julkisuuteen rukoilevansa ”oikean” tuomion puolesta. Toisin sanoen presidentti ilmoitti median välityksellä, mitä valamiehistön tulisi päättää.

Myös useat kongressiedustajat sekä valtamedia ovat painostaneet murhatuomion puolesta.

Chauvinin tuomion on arvioitu johtavan siihen, että yhä useampi valkoinen poliisi ottaa lopputilin pelätessään sitä, että hekin joutuvat vastaavan poliittisen ajojahdin uhreiksi tehdessään työtään. Poliisin virasta päätyminen vankilaan voi olla monille liian kova ajatus, mikä voi johtaa uusiin valintoihin elämässä.

Derek Chauvin George Floyd Huumeet Joe Biden Korruptio Lobbaus Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Mustat viharyhmät Oikeuden korruptio Oikeudenkäynti Politiikka Rotu Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Irmgard

  Vastaa

  Palakoon rikollinen narkomaani George Floyd ikuisesti helvetin tulessa. Only white lives matter.

 • Kari

  Vastaa

  Kurjaa kehitystä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ainoa murha mikä tässä tapahtui oli oikeusmurha.
  Elämäntaparikollinen narkomaani kuolee ja siitä tämä BLM-liike sai niin sanotun ”oikeutuksen” mellakoida, ryöstää ja jopa murhata ihmisiä.
  Floydilla oli aika paljon huumausaineita veressään myös kuolinhetkellä ja siihen lisäksi vakava sepelvaltimotauti, tuollaiseen yhdistelmään kuolee helposti kuka tahansa ilman mitään ulkoisia tekijöItä.
  Floyd oli huutanut jo ENNEN joutumistaan makuuasentoon, ettei mukamas saa henkeä, se kertoo jo hyvin paljon minkälaisessa tilassa mies oli.
  Oikeuslaitosta kohtaan tuli niin paljon painostusta presidenttiä myöten, että tuomio piti yksinkertaisesti vain julistaa, muussa tapauksessa vieläkin pahemmat mellakat olisivat alkaneet välittömästi.
  Onhan tämä ironista, että porukka makasi Suomessakin rähmällään tuollaisen mustan narkkarin takia, ehkä se kertoo tarpeeksi sen maassa makaavan porukan älyllisestä kapasiteetista ja siitä, kuinka helposti heidät voi aivopestä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Aha. No nyt tiedetään sitten taas uusia asioita sen lisäksi että poliittiset tuomiot ovat tulleet osaksi arkipäivää länsimaissa totalitaarisen vasemmiston valtaannousun myötä. A) Neekereillä kaula sijaitsee niskassa. b) Nielemällä tappavan annoksen Fentanyyliä ei voi tappaa itseänsä.

 • Amerikan yhteiskunta romahtaa

  Vastaa

  Tämän tuomion jälkeen ei poliisivoimien edustajat uskalla tehdä yhtään mitään neekereiden rikoksia tehdessä, vaan he tulevat katselemaan vierestä ja odottamaan että ne lähteävt pois. Pelotteena toimii huumepussukka joka tullaan nielemään jos poliisi lähestyvät tai edes yrittävät pysättää niitä. 

  Tämän jälkeen ryöstöt, murhat, raiskaukset, pahoinpitelyt, ylinopeudet jne ovat nekereille normaalia elämää. Jengit ottavat nyyt ghettojen lisäksi kaupunkien keskustoja haltuunsa ja tulevat terrorisoimaan tavallisia kansalaisia. 

  On odotettavissa USA:sta pako muille mantereille ja muihin maihin. Se Mexicokin tuntuu äkkiä kovin turvalliselta paikalta. Kanadasta puhumattakaan. Sillä jo nyt poliiseja on irtisanoutunut joukoittain. Kaikki ne joilla on varaa tai kaikki ne joilla ei ole mitään menetettävää.

 • juha.

  Vastaa

  Jos Biden poikineen jotain ”rukoilee”, On se joko Kiina tai sitten itse saatana! Biden mainitsi taannoin olevansa ”kunnon katolinen”. Johon eräs munansa pitänyt katolilainen isä (pappi) lohkaisi: ”Eipä nyt ihan taida olla!” Enkä ole itsekään vielä nähnyt Bideniä nuuhkimassa Pyhä Vettä.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Bidén on sen sijaan nähty ja kuvattu nuuhkimassa alaikäisiä sukulaistyttöjään.

 • Anni

  Vastaa

  KAMALA MAA TUO USA.
  TÄTÄ MIELTÄ OLIN JO LAPSENA, JA YHÄ OLEN.

  Pitää tehdä kaikki, jottei oma isäin ja äiteimme maa kehity tuohon suuntaan!
  Vierasmaalaiset globalistit ja siihen pyrkivät on pidettävä poissa ja heitä ei tule suosia yrityselämässä eikä yksityiskaupoissa!

  Selvitä aina, ketä ja mitä tuet. Ole omavarainen, pyri siihen, opasta lapsesi ja ystäväsi.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Geneettiset erot.

  Vasemmalla ruskeanahkainen toppahuuli. Oikealla älykäs vaalearotuinen mies!

 • VP

  Vastaa

  En epäile tekstiä, mutta lähteet lisäisivät uskottavuutta. Lähinnä heille, jotka eivät ole tilannetta seuranneet. Onhan se nyt selvää, ettei Chauvinia voitu muuta kun todeta syylliseksi. Ennen tuomiota mustasta taparikollisesta narkkarista ehdittiin jo tehdä marttyyri ja valkoisesta poliisista pahuuden ja ”rasismin” ruumiillistuma kansainvälisellä tasolla. ”Väärästä” tuomiosta olisi valamiehistö vähintään lynkattu ja pahimmillaan yhdysvalloissa olisi syttynyt sisällissota.

 • Ritaja

  Vastaa

  Massalla voittaa, jos massia ei ole.

  Oli sitten 204 ‑senttinen neekeri, vastassaan 180 ‑senttinen pollari.

  Tai 2 000 000 ulvovaa neekeriä.

  Älkää tolkun nimissä päästäkö kotimaahamme nuita sikiämään!
  Tulevaisuutta tehdään nyt!

  Suurten ikäluokkien jälkeen hoiva-alallakin helpottaa, ja se aika koittaa pian,
  joten mitään suur-rekryä ei tarvita!

  Ajattelin jättää äänestämättä, mutta nyt tiedän, etten jätä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi