Yliopisto ohjeistaa: kirjoitusvirheiden korjaaminen on rasistista

Syynä uudelle linjalle on se, että kirjoitusvirheiden korjaaminen on ”pohjoiseurooppalaista, valkoista, maskuliinista ja elitististä”.

Rotu

Englantilainen Hullin yliopisto ohjeistaa opettajiaan olemaan korjaamatta opiskelijoiden kirjoitusvirheitä. Syynä uudelle linjalle on se, että kirjoitusvirheiden korjaaminen on ”pohjoiseurooppalaista, valkoista, maskuliinista ja elitististä”. Toisin sanoen kulttuurimarxistit nostavat tahattomasti valkoiset rodullisen hierarkian huipulle.

Yliopiston mukaan opettajien ei tulisi sekoittaa ”omia näkemyksiään” oikeaoppisesta kieliopista mukaan opetukseen. Yliopisto kertoo kannustavansa opiskelijoita ”aidompaan akateemiseen ääneen”, joka ”juhlistaa eikä peitä heidän taustaansa” (paitsi jos he ovat valkoisia).

Kentin yliopiston professori Frank Furedi tyrmää uudet käytännöt ja sanoo niiden rikkovan akateemisen koulutuksen normeja.

”Arviointikriteerien alentaminen vaikuttaa myös opiskelijoiden odotuksiin siitä, mitä he voivat saavuttaa. Heikon luku- ja kirjoitustaidon normalisointi imartelee opiskelijoita kouluttamisen sijasta, ja tämä on vielä pahempaa”, Furedi sanoo.

Lähde: Verkkouutiset

Britannia Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rotu Tiede & luonto Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta Yliopisto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nykymaailma on todella älyvapaa paikka.

  1+1=3, jos muuta väität, olet valkoista ylivaltaa edustava äärioikeistolainen.

 • N.N.

  Vastaa

  Tarviiko meidän sitten edes opetella aakkoset?

 • N.N.

  Vastaa

  Jos me voimme vain yliviikaroida ja ilmoittaa, että on meillä tutkintoja, aika monta, itse asiassa.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Kyllä kyllä, myös matematiikka muuttuu rasistiseksi silloin kun Afrikan Tähti ei sitä tajua. Eli usein jo tasolla 1+1. Saapas nähdä minkälaisia professoreja sitä oikein valmistuu kun opintojen arvostelu sekä tutkinnot suoritetaan ideologisista syistä paskimman nimittäjän mukaisesti.

 • Peku

  Vastaa

  Tuon vain välivaihe! Kohta millään koulutustasolla ei enää saa vaatia lukemis- tai kirjoittamistaitoa. Se on rasismia. 

  Opetuskielen osaamisen vaatiminenkin on rasismia. Tulevaisuudessa olet vain kirjoilla opiskelupaikassa ja saat tutkinnon. Ei tarvitse osata mitään, kun osaamisen vaatiminenkin on rasismia.

 • juha.

  Vastaa

  Tällainen kehitys johtaa loppupäässä siihen, että tästä tulee todellakin ”Apinoiden planeetta”!!!
  Kohta varmaankin sekin on ”rasismia” ettei saa paskantaa housuunsa. Mitäs sitä nyt pytyllä käymään!

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Maailman paskin yliopisto ja mun pitäisi maksaa noille opiskelusta siellä. Jos ne maksavat mulle satatonnia, käyn kirjoittamassa seinään ”äbäläwäbälä, uugabuuga” ja saan tohtorin arvon.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Tähän yhteyteen voinee laittaa videon Harvardin yliopistosta. Edustavat USA:n älyllistä huippua. Käytös ei kumminkaan ole kovin jäyhää. Kulttuurit ovat erilaisia.

  First Ever Black Graduation at Harvard 2017.
  https://www.youtube.com/watch?v=YJ8iAsqIxOE

 • A.A.

  Vastaa

  Kulttuuri merkitsee tavoitteiden ja elämän rikastumista kehittävillä tavoilla. Jos korkeakoulut eivät tavoittele myös kielen käytön kehittyvän, kaipa ne haluavat ruokailutapojenkin palautuvan röhkimiskulttuuriin, kun tankataan kaukalolla. Kaipa kehittyneet ruokatavatkin ovat rasismia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi