Biden: 20 dollarin seteliin saatava mustan aktivistin kuva

Amerikan uusi presidentti haluaa nopeuttaa 20 dollarin setelin muutoshanketta, jonka suunnittelu aloitettiin jo Barack Obaman valtakaudella.

Rotu

Harriet Tubman.

Valkoisen talon lehdistösihteeri ilmoitti hiljattain valtiovarainministeriön aloittavan uudestaan toimet korvatakseen Andrew Jacksonin kuvan 20 dollarin setelissä mustan aktivistin, Harriet Tubmanin, kuvalla.

Idea muutokselle laitettiin jäihin Donald Trumpin presidenttikauden aikana. Trump totesi idean olevan ”puhdasta poliittista korrektiutta”, vaikka hän pitikin Tubmania ”upeana henkilönä”.

Andrew Jackson oli Amerikan seitsemäs presidentti, joka tunnetaan ”tavallisen kansanmiehen” oikeuksien edistämisestä sekä kamppailustaan aikansa finanssieliittiä vastaan.

Valtiovarainministeriö juutalaisten käsissä

Harriet Tubman oli orjana syntynyt musta, joka pakeni omistajiaan. Tubman perusti rikollisverkoston, jonka avulla tuhannet mustat orjat pakenivat etelävaltioista pohjoiseen alueille, joissa orjuus oli jo lakkautettu.

Suunnitellun setelimuutoksen toteuttamisen aloitti Obaman kauden aikana silloinen valtiovarainministeri, juutalainen Jacob Lew. Nykyään valtiovarainministeriötä johtaa juutalainen Janet Yellen.

Lähde: Breitbart

Andrew Jackson Barack Obama Donald Trump Harriet Tubman Jacob Lew Janet Yellen Joe Biden Juutalainen rasismi Juutalaisomisteiset pankit Pankit Poliittiset viholliset Politiikka Raha Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisen historian tuhoaminen Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Niggaz makin' dat cash money

  Vastaa

  Voiko enempää alleviivata sitä mitenkä arvottomaksi valuutaksi dollari on muuttunut kun siihen aletaan painamaan rikollisten neekereitten kasvokuvia?

  Silloin kun dollari oli vielä oikeasti arvokas valuutta, niissä seteleissä oli teksti jossa luki että ne voidaan vaihtaa hopeaksi. Nyt niihin voisi painaa vaikka jotain tällaista:

  ”Wit dis paypa da bank of AmeriKKKa can gibs me dat six hunnit and fiddy dollaz, furrealz yo”

 • Minä

  Vastaa

  Sinänsä kai sama mitä tyyppejä on seteleissä, mutta tuo muutos vaikuttaa siltä, mitä Trumo sanoi sen olevan, eli puhdasta poliittista korrektiutta.

  Epäilemättä tuo Tubman on ollut aikansa sankari, ainakin orjuutta vastustavien parissa.

  Jostain oli lukevinani, että Trump oli harkinnut kyseisen naisen laittamista kahden dollarin seteliin. Sellaista ei nyt ole, mutta sillä tavalla se ei syrjäyttäisi jotain toista poliittisesti korrektin linjan mukaan.

 • Fidel C

  Vastaa

  Yhtenä päivänä huudetaan digirahan perään, toisena vaaditaan lisää seteleitä.

  Yhtenä päivänä sanotaan, että mitään vaalivilppiä ei ole ollut, toisena vaaditaan uutta lakia, että vaalivilppi loppuisi.

  Eikö olisi helpompaa, että jokainen painaisi omat setelinsä juuri sellaisena kuin ne itse haluaa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Ehkä kohta alkaa inflaatio. Silloin syntyy tarvetta uusille seteleille. Tubman voisi olla silloin käyttöön otettavassa 500 dollarin setelissä. Martin Luther King saisi kasvonsa 1000 dollarin seteliin. Hieman myöhemmin julkaistavassa kymmenen miljoonan dollarin setelissä voisi olla Obama. Triljoonan dollarin setelissä voisi olla vaikka Oprah.

 • Aappa

  Vastaa

  EU:n pitäisi olla tässä kohtaa ajan tasalla ja laittaa 50 € seteliin kuvan Pekasta ja Pätkästä tummaihoisina Afrikan alkuperäisväestön edustajina.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Eikö George Floydin kuva setelissä olisi parempi?

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Hän sopinee miljardin eli amerikkalaisittain biljoonan dollarin seteliin. Siitä tulee USA:n yleisin raha, jolla saa liikkellelaskun päivän aamulla ostettua kupilisen kahvia. Iltapäivällä näitä seteleitä tarvitaankin sitten kottikäryllinen samaa ostosta varten.

 • Samuli-leena Iltatorttunen

  Vastaa

  Laittaa mustan miehen uppoavan dollarin mannekiiniksi, aika rasisti tuo Boden.

 • juha.

  Vastaa

  Hyvänen aika! Entäs pylly?

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Rasistista ja alkuperäiskansaa loukkaavaa, ehdottomasti joku amerikanalkuperäiskansojen edustaja kuten Gerenimo tai Istuva Härkä. Ugh olen puhunut ja sanonut mitä valkoisen isän pitää tehdä Washingtonissa.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Nämä mustat setelithän ovat juuri omiaan pimeisiin maksusuoritteisiin ja hämäriin hommiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi