BLM-johtaja vaatii julkista henkilörekisteriä ”rasisteista”

Henkilörekisteri toimisi samalla periaatteella kuin Yhdysvalloissa käytössä oleva seksuaalirikollisten rekisteri.

Rotu

Sasha Johnson.

Black Lives Matter ‑liikkeen Englannin keulahahmo Sasha Johnson vaatii julkista rekisteriä ”rasisteista”, jotka ”kohdistavat mikroaggressiota syrjittyjä vähemmistöjä kohtaan”. Rekisteri toimisi vastaavalla tavalla kuin julkinen seksuaalirikollisten rekisteri, johon päätyminen estää ihmisiä esimerkiksi saamasta työtä.

Johnson kuuluu mustien vetämän Taking the Initiative Party (TTIP) ‑puolueen johtoon. Puolueen manifestissa vaaditaan rekisterin perustamista.

Rekisteriin päätyminen esimerkiksi estäisi ihmisiä työskentelemästä tai asumasta alueilla, joilla asuu paljon ”vähemmistöjä”. Rekisteriin päätyminen tapahtuisi tietenkin kulttuurimarxilaisen tulkinnan kautta: Mikä tahansa asia, jota ei vielä tänään tulkita ”mikroaggressioksi”, voidaan huomenna sellaiseksi tulkita, mikäli siltä sattuu tuntumaan.

Syyttää valkoisia mustien ongelmista

Kulttuurimarxistit riitelevät jatkuvasti keskenään ideologisesta oikeaoppisuudesta, termistön oikeinkäytöstä ja muista vastaavista yhteiskunnallisesti ”merkittävistä” asioista, joten rekisteriin päätyisi ennen pitkää jokainen valkoinen kulttuurimarxistikin.

Johnson kuuluu myös Mustiin Panttereihin, joka on rasistinen ja aseellinen järjestö.

Johnson vaatii lisäksi Britanniaa maksamaan mustille korvauksia orjuudesta verraten asiaa holokaustikorvauksiin. Hän syyttää myös kapitalismia mustien kollektiivisesta epäonnistumisesta talouselämässä.

Lähde: UMV

Afrikkalaiset Black Lives Matter Britannia Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Mustat Pantterit Mustat viharyhmät Poliittiset viholliset Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minäkin vaadin

  Vastaa

  Minäkin vaadin julkista rekisteriä Anarksiteista, Varisverkoston jäsenistä, Takku-sivuston käyttäistä ja BLM-aktivisteista. Mutta ei taida kuummankaan vaatimukset täyttyä.

  Muuten, onko mustilta helpompi ottaa sormenjäljet kuin valkoisilta?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Mitä BLM-liike aikoo tehdä väkivaltaista rotuerottelua harjoittavan Israelin kanssa?

  Ettei vaan tämä hyvin ruskettunut BLM-johtaja tarkoita ”rasisteilla” valkoisia, jotka ei suostu polvistumaan neekerin edessä?!!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kukapa mustaa tulevaisuutta haluaisi? Itsellä oli toki Musti niminen koira, ihmeteltävää on että virallinen linja on viedä neekereiltä ”ihmisarvo” nimittelmällä heitä nykyään ”mustiksi” = verrataan koiriin?
  Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2021
  https://Mustille-murkinaa.blogspot.com

 • juha.

  Vastaa

  ”Tänne vain syy parka. Täällä sitä on entistäkin!” (wanha suomalainen sanonta)

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Näille simpansseille on annettu ihan liikaa liekanarua…luulevat jo voivansa asetella ehtoja ympäri eurooppaa(kin) Savi-ihmiset tulisi laittaa ojennukseen ja näyttää se heidän paikkansa..joka loppupeleissä olisi afrikka

 • Pete

  Vastaa

  Oulussa on jo käytössä whatsup tms. rekisteri ihmisten kuvilla terästettynä, jonka avulla ’rasisteja’ maalitetaan ravintoloissa yms.
  Nämä ’sivistyneet’ hakeutuvat provosoimaan ihmisiä, joukossa on väkivaltaa vastustavia ihmisiä, paitsi silloin kun kohteena on väitetty rasisti tai persu. Porukkaan kuuluu akateemisesti koulutettuja kaupungin työntekijöitä opettajista insinööreihin, muusikoita, vihreiden ja vasemmiston äänestäjiä, sekä muuta huumemyönteistä porukkaa.
  Tämä rekisteri on fakta, tiedän koska olen itse tämän rekisterin uhri. Tällainen rekisteri on kait laiton, mutta todellinen. Mitä tässä voi tehdä.

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   Voit tehdä rikosilmoituksen tai tutkintapyynnön laittomasta henkilörekisteristä.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Junes Lokkahan on perehtynyt lakiasioihin vainon kohteena. Hänellä voisi olla ajatuksia mitä voisi tehdä.

 • Danny

  Vastaa

  BLM on rikollinen ja kotimainen terroristi järjestö Amerikassa, Suomessa jne.

  Kyllä, aika tule kun pettureita rangaistustaan!!!
  Patriootit nousussa ✌️❤️🇫🇮❤️👍

  Persialainen ateisti Danny!

 • Sei-Sei Jaervilehtoe

  Vastaa

  Neekerit, nuo ikuiset vapaamatkustajat, keksivät edelleen tapoja välttää omaa työtä oman asemansa parantamiseksi..

  Afrikassa on ihmiselle suotuisin ilmasto, rikkaat ja monipuoliset luonnon varat, mutta edes näissä olosuhteissa siellä ei ole vuosituhansien kuluessa syntynyt muita korkeakulttuureita kuin egyptiläisten kulttuuri. 

  Yhtään neekereiden korkeakulttuuria ei ole ollut ja tuskin tuleekaan, koska se vaatisi itsenäistä ja pitkäaikaista työtä ja toimintaa.

  Neekerit osaavat vain tuhota ja lisääntyä. Muuhun kyvyt eivät vain riitä.

  BLM-liike on oikein hyvä esimerkki neekerien osaamattomuudesta ja kyvyistä. BLM on pääosin juutalaisten ja valkoisten vassareiden johtama ja ideoima järjestö, jonka idea perustuu jo luodun riistoon pääosin valkoisilta (neekereille) tai olemassa olevan tuhoamiseen. Mitään omaa ja itsenäistä neekereiltä ei voi odottaa.

  Kysymys neekereille, joita tuskin tältä sivustolta löytyy, miksi aasialaiset eivät koe samoin eli tulleensa valkoisten hyväksikäyttämiksi, vaikka ovat rakentaneet Yhdysvaltoja riistettyinä?

 • Nimetön

  Vastaa

  Kohta myös Suomessa.

  • nahkatakki

   Vastaa

   asiaa puhut.nahkatakki

 • Nimetön

  Vastaa

  ”estäisi ihmisiä asumasta alueilla, joilla asuu paljon ”vähemmistöjä”.”

  No mutta tossahan on jo mahdollisuuksia. Tarpeeks kattava lista niin joutuvat luovuttamaan kokonaisia kaupunkeja tavallisille ihmisille.

 • Useful eaters

  Vastaa

  Jokin päivä nämä ihmiset huomaavat kuinka heitä on vain käytetty työkaluina. Obaman presidenttiys oli hiukan samansuuntaiseen manipulaatioon perustuva asia. Kukaan ei mustien asemaa heikentänyt niin nopeasti ja tehokkaasti. 

  Tuolla liikkeellä on vähiten tekemistä minkään ”mustien” kohottamisen saati tasa-arvon kanssa. Tai sitten näille kuvissakin näkyville ilmeisesti maksetaan niin hyvin että vähät välittävät joten jatkavat valhetta ja väkivaltaa vain. 

  BLM tarkoitus on ihmisten vastakkainasettelu ja sen kautta rakenteiden tuhoaminen. Moni ”musta” onkin tälle jo herännyt. Transsi ja heidän ”korostamisensa” on ollut pitkän aikaa prameilla ja nyt herätään karuun totuuteen. 

  Ja ns. aasialaiset vaikuttavat lähinnä seuraavan hämmentyneinä vierestä kuinka nämä ”mustat” ja ”valkoiset” sekoilevat keskenään kuin pahan vallassa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ihan sama idea tuossakin on kuin vasemmistoaatteissa yleensäkin; pitää vaalikarja sopivasti kurjuudessa niin että ne pysyvät katkerina ja tarvitsevat aatetta joka lupaa vapahduksen ja koston päivän vielä koittavan, aina jossakin tulevaisuudessa. Jos karja päästettäisiin oikeasti nousemaan kurjuudesta, tulisi koko aate tarpeettomaksi. Ja tämähän olisi painajainen ideologisen pyramidin huipulla loisivalle intelligentsijalle.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Nämä ovat rehellisen ihmisen verta imeviä loisia, jotka pyrkivät terrorismin keinoin alistamaan kovalla työllä rakennetun yhteiskunnan itsensä elättäjäksi, kuten kunnon loisten kuuluukin. Vasemmistoideologian helmi: kun ei itse kyetä mihinkään tai osata mitään, otetaan sitten kykeneviltä valta ja osaavilta raha väkivalloin tasa-arvon nimissä.

  Ei kun hetkinen, eihän se niin voi olla, koska BLM-liikettä on kannatettu maamme korkeimmalta taholta, ihan pääministeriä myöten; eihän pääministeri voisi kannattaa terroristeja ja loisia… eihän?

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”Vasemmistoideologian helmi: kun ei itse kyetä mihinkään tai osata mitään, otetaan sitten kykeneviltä valta ja osaavilta raha väkivalloin tasa-arvon nimissä.” – Näinhän se menee ja on mennyt kaikissa sosialistisissa utopioissa. Ja se aiheuttaa puolestaan sen että kykenevätkään eivät viitsi tai uskalla yrittää ja erottua paskamassasta koska tietävät että järjestelmä ottaa kykyjen hedelmät pois ja antaa ne kyvyttömille ja laiskoille. Tämä taas puolestaan aiheuttaa koko yhteiskunnan lamaantumisen ja kurjistumisen eikä siihen tilaan ajettua yhteiskuntaa voida millään ideologisella hengennostatuksella enää tekohengittää toimivaksi. Tähän faktaan ovat kaikki sosialistiset yhteiskuntakokeilut kyykähtäneet, eikä siinä ole auttanut edes toisinajattelijoiden ja totuuden toteajien murhaaminen jonka homman saldo sosialismin kohdalta on noin sata miljoonaa tapettua ihmistä 1900- luvulla.

 • EV

  Vastaa

  Eli siis koko BLM-lauma julkiseen rekisteriin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi