Rikosepäily Jyväskylässä: Ulkomaalaispedofiili vangittu

Monikulttuurisuuden kerrotaan olevan haitallista lapsille, ja niin on käynyt myös tässä tapauksessa.

Rotu

Jyväskylässä otettiin sunnuntaina 13.12. kiinni ulkomaalaismies epäiltynä useista seksuaalirikoksista. Hänet vangittiin keskiviikkona paikallisessa käräjäoikeudessa.

Mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, seksuaaliseen tekoon pakottamisesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Verkkolehti Kansalaisen mukaan mies puhuu arabiaa.

Miehen epäillään seuranneen uhrejaan päiväsaikaan pitkin Jyväskylää kävellen ja julkisissa liikennevälineissä. Uhrit ovat olleet naisia ja alaikäisiä tyttöjä.

Lähde: Kansalainen

Jyväskylä Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Seppo-Sisko

    Vastaa

    Nyt odotellaan, että valtion johto pahoittelee tätä tapausta, kuten bussista jätetyn rotumuukalaisen tapauksessa tapahtui…

  • Juha Pekkala

    Vastaa

    Missä feministien, tai LGBT-roskaväen raivo asiasta? Kovin on hiljaista, kun karvaranne raiskaa lapsia.
    Vaan annas olla, kun heteromies edes vilkaisee väärällä tavalla ratikassa…silloin koko Suomi kohahtaa

  • OnneaVaan

    Vastaa

    Rikkautta päivään tyttölapsille ja naisille. Ei ennen kaupungilla käynti ollut noin tapahtumarikasta eikä tarvinnut koko ajan katsella selkänsä taakse.

    Outoa ettei Pasilan trollitehdas uutisessaan maininnut mitään tekijän taustasta ja kielitaidosta…

  • Eikka

    Vastaa

    Monikulttuurisuus se vain konkretisoituu Jyväskylässäkin, lapset, tytöt ja naiset joutuvat sen tulilinjalle ensimmäisinä, aivan kuten muuallakin Euroopassa.

    • JouluPossu

      Vastaa

      Pekka Kataja tietää tekijän 100% varmuudella. Kyseinen ihrapallo on facessa julkaissut kuvan kinkusta jota hän on pannut ja sitten laittanut nykyisen ystävättären uuniin. Juo Pekka Paukapää kaljaa joulunakin joka päivä. Onko Pirkka vielä suosikkisi?

  • AllahuPaskaa

    Vastaa

    Oliko allanin snäkbaarin asiakas?

  • SRA

    Vastaa

    Munista hirteen kaikki pedofiilit ja syöttää roippeet variksille.

  • juha.

    Vastaa

    Jyväskylä on samanlainen pommi kuin Oulu, mutta Jyväskylässä ei ole Lokan kaltaista ”haitaketta”, joka puhkaisisi sikäläisen mätäpaiseen suomalaisten tietoon striimeissään. Ja sehän olisi pahinta myrkkyä polpolle ja valtamedialle, jotka ”pidättelevät iki-rakollaan” keltaista nestettä nimkeltä monikulttuurisuuden onni!
    Mitä iloa on raiskauksen uhrille siitä, että matu istuu hetkisen vain tai haukottelee veronmaksajien kustantaman asianajajan kyljessä ylimielisen kyllästyneenä, kun kaikkein pahin on jo tapahtunut ja on pilannut lopullisesti raiskatun naisen / tytön loppuelämän. Eikä edes tuota ”haavoittuvassa asemassa” olevaa kyrvistä kakoteta maasta. Päinvastoin! Hänethän käytäisiin hakemassa tänne diblomaatti lennolla vastavasiten. Vast’ikään noita-hallitus ei tehnyt mitään muutoksia, joita oppositio esitti nimenomaan seksuaalirikoksiin syyllistyneille matuille. Suomessa EI ole vielä koskaan itsenäisen historiansa aikana istunut näin rikollista ja moraalitonta hallitusta kuin NYT!!!

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi