Lontoon muslimipormestari vaatii yli tuplamäärää ei-valkoisia poliiseja

Muslimipormestari Sadiq Khan väittää Suur-Lontoon poliisitoimen olevan rakenteellisesti rasistinen.

Rotu

Sadiq Khan.

Suur-Lontoon poliisitoimen henkilökunnasta 15 % on ei-valkoisia. Khan on käskenyt poliisia kasvattamaan määrän 40 prosenttiin vuoteen 2022 mennessä, koska kaupungin väestöstä 40 % on ei-valkoisia. Hän on myös aiemmin luvannut ”tehdä Lontoon poliisista lontoolaisen näköisen”.

Khanin mielestä liian vähäinen ei-valkoisten poliisien määrä suhteessa väestöön on todiste poliisiin pesiytyneestä rakenteellisesta rasismista. Poliisi on puolustautunut ilmoittamalla, että heidän laskelmien mukaan heillä kestäisi näillä näkymin 100 vuotta 40-prosenttisesti ei-valkoisen poliisihenkilökunnan saavuttamiseen.

Vaatii myös poliisilta selvitystä ei-valkoisten pysäyttämiseen ja tutkimiseen liittyen

Khanin hallitsema Lontoo on tullut tunnetuksi alati kasvavista puukotuksien määrästä, ja poliisi pyrkiikin hillitsemään tätä pysäyttämällä sekä tutkimalla ”epäilyttäviä” kadulla kulkevia henkilöitä.

Pormestarin mukaan musta pysäytetään ja tutkitaan kadulla neljä kertaa todennäköisemmin kuin valkoinen. Pormestari vaatiikin poliisilta selvitystä asiasta. Ilmeisesti Khan ei suostu pitämään sitä mahdollisena, että luku johtuisi siitä, että poliisi on huomannut mustien kantavan valkoisia useammin mukanaan huumeita ja aseita.

Mikäli poliisi vastedes jättää ei-valkoiset tutkimatta rasismisyytösten pelossa, niin jokainen rodun ja rikollisuuden merkityksestä ymmärtävä tietää, minkälaisia seurauksia päätöksellä tulee olemaan.

Lähde: Daily Mail

Britannia Britannian muslimiyhteisö Lontoo Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rikos Rotu Sadiq Khan Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Albert pike

  Vastaa

  Vittu te teette tyhmiä jälkikasvustanne

 • Minä

  Vastaa

  Pormestari on Fordin linjoilla: ei värillä ole väliä, kunhan se on musta.

  Ford tosin teki autoja ja syy mustaan oli siinä, että sen aikainen musta väri kuivui nopeammin ja sopi siksi tuotantoon paremmin.

  Pormestarille puolestaan väri on pääasia, ei laatu.

 • juha.

  Vastaa

  Tuossapa olisi uusi poikaystävä Ohisalolle. Parinvaihto virkistää kummasti silloin kuin todellisuus kaatuu päälle!

 • Sössökoski

  Vastaa

  Tänäänkin, kaverini lähti hakemaan veljenpoikiansa koulusta omalla autolla Lontoossa, koska ne wanhan karkkimainoksen dösät ei ole niin kivoja kulkuvälineitä nykypäivänä.
  Olen vain kuullut, en ole edes käynyt koko saarella.

 • 421 god bless

  Vastaa

  Vai rakenteellinen rasismi poliisissa 😀 juu kyllä tää on nyt menossa alas nopeaa nää yhteiskunnat. Pian sharia laki siellä käytössä. Kaikki paikalliset muuttaa omiin lokeroihin ja tulee sisällissotia. Valitettavasti

 • N.N.

  Vastaa

  Ei Nasimakaan ajaisi helsinkiläisten asiaa jos pääsee valituksi pormestariksi, se kävi erittäin selvää keskustelleessa Halla-ahon kanssa.

  Kukapa muukaan huolehtii suomalaiste asioista kuin suomalainen oikeisto, isänmaallinen.
  Kyllä rahat, suomalaisten, sais jalat alle jos Nas olisi johdossa!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi