Maahantunkeutujien lauma yritti ryöstää kaksi poikaa Helsingissä – uhria puukotettu

Rikokseen osallistui poliisin mukaan noin kymmenen maahantunkeutujaa, joten heillä oli viisinkertainen ylivoima uhreihin nähden.

Rotu

päivitetty

Maahantunkeutujat ovat jälleen hyökänneet viattomien sivullisten kimppuun Helsingissä. Monikulttuurisen kehityksen myötä pääkaupunkiseudun katurikollisuus on alkanut saada entistä väkivaltaisempia piirteitä nuorten keskuudessa.

Helsingin poliisi tutkii viime lauantaina suoritettua törkeän ryöstön yritystä. Rikoksen aikana suuri lauma aseistautuneita rotumuukalaisia hyökkäsi kahden alaikäisen pojan kimppuun.

”Toista pojista lyötiin tilanteessa puukolla. Hän on saanut hoitoa vammoihinsa”, totesi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Helsingin ryöstöyrityksen uhri.

Viisinkertainen ylivoima

Rikokseen osallistui poliisin mukaan noin kymmenen maahantunkeutujaa, joten heillä oli viisinkertainen ylivoima uhreihin nähden. Hyökkääjät olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin ja osa heistä oli naamioitunut hupulla.

Hyökkääjät puhuivat poliisin mukaan uhreille murtaen suomea, mikä tarkoittanee sitä, että uhrit olivat suomalaisia. Hyökkääjien kielitaidosta voi myös päätellä, että he olivat toisen tai kolmannen polven maahantunkeutujia.

Poliitikot väittävät usein valheellisesti, että maahanmuuton ongelmat katoavat sukupolvenvaihdosten myötä. Tilastot kuitenkin osoittavat, etteivät toisen tai kolmannen polven siirtolaiset ole kantaväestön kannalta lainkaan edeltäjiään vaarattomampia.

Lähde: Yle

Helsinki Kotimaa Maahanmuutto Marko Forss Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Puukotus Rikos Rotu Teräaseet Törkeä ryöstö Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Nyt jos koskaan olisi aika ja hetki…tunnuksettomalle katupartioinnille. Poliisi ei kykene/tahdo valtatyhjiötä täyttämään ja joku sen lopulta tekee…

  • Übersturm

   Vastaa

   Tosiaan helsinkiläisnuorten ja vähän vanhempienkin pitäisi ehkä näyttää ”kaapin paikka” maailmalta tänne marssineille eläteille. Ei kai pieni loiselättivähemmistö voi alkaa rötöstelemään ja määräilemään pääkaupungissamme?

   • Nimetön

    Vastaa

    Loiselättivähemmistö?

    Ime dikkiis pelle.

  • Simo Hollanpää

   Vastaa

   Hotelli Tornin katolta olisi hyvä tehdä matukatupartiota, 12x optiikka ja Sako Trg-42.

 • Minna

  Vastaa

  Goyimit saa mitä välinpitämättömyydellään tilaa!

  • Nimetön

   Vastaa

   perseest

 • Sergei

  Vastaa

  Ovatko mielestäsi kaikki Suomessa asuvat ulkomaalaiset maahantunkeutujia?

  • Übersturm

   Vastaa

   Ei!

   Pääsääntöisesti MaTu:un liittyy taikasana ”asyl”. Paljon ulkomaalaisia tulee tänne töihin ja jokainen heistä on tervetullut.

  • Simo Hollanpää

   Vastaa

   Kaikki ei-eurooppalaiset ovat, eurooppalaiset pieninä kerta-annoksina ovat sulautettavissa, jos haluavat omaksua suomalaisuuden. Mitään poliittis-etnisiä maahanmuuttajaenklaaveja missään muodoissaan ei tänne tarvita.

  • Numento

   Vastaa

   Kyllä ovat. Heillä on oma kotimaa jonne palata. Mihin suomalainen voi paeta ulkomaalaisten perseilyä ?

   • Sergei

    Vastaa

    Minä olen kotoisin Venäjältä. Puolet elämästäni asunut siellä, puolet Suomessa. Ikää on 43 vuotta. Kaikki omaisuus, kesämökki, asunnot, auto, peräkärryt ym., siis koko elämä, on Suomessa, Venäjällä on enää jäljellä purkukuntoinen mummonmökki. Olen myös Suomen kansalainen.
    Kaikista oleskelu- ja työluvista, myös kansalaisuudesta, on pitänyt maksaa satoja euroja. Piti ostaa oma asunto, piti tienata rahaa ilman lomia, piti puristaa itsestään kaikki mehut.
    Mutta on tänne Suomeen ja muihin Euroopan maihin näköjään paljon helpompikin tie olemassa. Arvatkaa, miltä minusta tuntuu katsella tyylikkäitä nuoria miehiä kauppakeskuksissa, joiden elämän kustantaa Suomen valtio? Minua vityttaa enkä millään voi hyväksyä tätä trendiä.
    Jokainen tervejärkinen suomalainen ja venäläinen ymmärtää, että kyseiset elintasopakolaiset käyttävät järjestelmää, valtiota ja siten koko kansaa hyväksi. Heidän kanssa ei pidä taistella kaduilla. Vain muuttamalla lakeja voi pysäyttää invaasion ja saada loiset pois maasta. Kyse ei ole rasismista tai muukalaisvihasta, vaan oikeudenmukaisuuden ylläpitämisestä. Äänestäkää itsellenne järkevä hallitus ja palauttakaa maan itsenäisyys ja itsemääräämisoikeus.
    Tämä on vastaus kaikille viestiketjuun osallistuneille.

    • VirvaT

     Vastaa

     Sergei, sinä olet kaikesta päätellen ok. Venäläiset eivät ole rotumuukalaisia ja olet myös kaikesta päätellen nationalisti, eli Suomen/suomalaisten puolella.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tiedät varmaan itsekin, mitä tässä tarkoitetaan, kun puhutaan maahantunkeutujista.
  Kyse ei ole ruotsalaisista, puolalaisista tai ranskalaisista, vaan jostain ihan muusta.

 • Svyatoslav

  Vastaa

  ”Ovatko mielestäsi kaikki Suomessa asuvat ulkomaalaiset maahantunkeutujia?”

  Kyllä tässä todennäköisesti tarkoitetaan näitä perseilyyn taipuvaisia yksilöitä/ihmisryhmiä.

 • VirvaT

  Vastaa

  Maahantunkeutujia ja rotumuukalaisia ovat kaikki arabit ja neekerit (ja tulevat aina olemaan). Valkoiset eurooppalaisperäiset maahanmuuttajat eivät ole tunkeutuneet Suomeen suomalaisten riesaksi.

  • ??mitä

   Vastaa

   Jaa mistäs noi ”suomen”ruotsalaiset ovat tänne tulleet varastelemaan ja määräilemään, kyllä sitä aikoinaan yritettiin estää vai meinaatko, että suomalaiset vaati päästä orjiksi ja vaatii edelleen ruotsalaisille etuoikeutta päättää suomalaisten asiosta kyllä se on pieni vähemmistö joka itselleen vaatii jokaisen virkamiespaikan tai muun elätin paikan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Onneksi täällä asuu paljon ulkomaalsia ja lisää vain tulee.
   Päivä päivältä täällä on enemmän Turkkilaisia. Meillähän on suuri yhteisö jo täälläe.
   Mitäs siihen ajattelit sanoa?

 • 421 god bless

  Vastaa

  Suomalaisten tulee herätä ja kollektiivisesti taistella tällaisia ryhmittymiä vastaan. Vasemmisto haluaa niitä tuoda lisää ja lisää sillä he ovat heidän parhaita äänestäjiä.

 • Julli iso ulli

  Vastaa

  Mitä jos matuja katoaisi jäljettömiin yksi kerrallaan… Äänettömästi. Jälkiä jättämättä.

  Tasaisesti ja varmasti. Ympäri Suomen.

  Iällä tai sukupuolella ei ole väliä. 

  Abdirahman ei enää palaisi illalla kotiin.

  Muhammed ei enää palaisi kouluun.

  Jos olisi täysin hiljaista eikä kukaan tietäisi mitään, niin todennäköisesti syynä olisi, että ovat kyllästyneet oloihin täällä ja matkustaneet kotimaihinsa…

  • Tekijämies

   Vastaa

   Jos laittomasti maassa oleva matu katoaa, niin kuka häntä osaa edes kaivata täällä? Jos matu löytyisi hukkuneena, niin luokiteltaisiinko tämä tavanomaiseksi hukkumiskuolemaksi, koska on hyvin tiedossa, että matut eivät osaa uida.

   • Tuuli Puisto

    Vastaa

    Matu, jota kukaan ei kaipaa…

    Saisiko tällaisen esimerkiksi töihin kohtuullisilla ehdoilla? Näin pääsisi osaksi järjestelmää ja näkyväksi.

    Mitä sitten jos tällainen katoaa esimerkiksi koeajan kuluessa? Kenelle käteisenä maksettava palkka maksettaisiin?

  • Juha Pekkala

   Vastaa

   Suomessa on vielä paljon käsittelemättömiä soita.…

  • Johannes

   Vastaa

   Matulla on yhdeksän henkeä. Jos yksi häviää, jää Euroopan unioniin ja eri kuntiin silti kahdeksan henkilöllisyyttä nostamaan sosiaaliturvaa.

   Takavuosina tämä sama ilmiö näkyi Ruotsinlaivoilla, kun kantasuomalaiset reissasivat Suomen ja Ruotsin väliä edestakaisin.
   – Samaan perheeseen / klaaniin kuuluvat henkilöt jatkuvasti vaihtoivat asuntoa keskenään. Kuulumiset vaihdettiin satamassa (koska eihän kaikki olisi millään mahtuneet samaan asuntoon).

  • Alfons Jokinen

   Vastaa

   Saattavat käyttää myös suonensisäisiä huumeita, joiden piikittäminen on epäonnistunut. Kuplia saattanut joutua mukaan. Ainekin voi olla ties mitä valehuumetta.

 • Rotusota käynnissä

  Vastaa

  Mm. juuri tämän vuoksi me tavitsemme kaikki ulkosuomalaiset takaisin maahamme. Plu niin paljon pohjoisen valkoista geeniperimää kuin vain voimme saada. Jos nuo 10 luuseria olisivt nähneet kolme tai neljä valkoista, niin olisivat lähtenet sandaalit läpsyen karkuun. Ja osittain juuri tämän vuoksi, suomalaistenkin pitäii lisääntyä mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman paljon.

 • sotatila

  Vastaa

  Perustetaan roturahasto joka maksaa verottomasti kaikille valkoisille suomalaisille rahaa jotka lisääntyvät. Kuitenkin on täytettävä tietyt vaatimukset. Tosiaan ei riitä että on Suomen passi. Täytyy olla valkoinen suomalainen. 

  Roturahasto kasvaa nopeasti ja se palkitsee anteliaasti omansa.

  RACEFUND

 • markku lehtonen

  Vastaa

  Näitä maahantunkeutujia tänne haalivat eivät käsitä että työ ei lopu siihen että antavat asunnon,joskus kantasuomalainen voi jäädä ilman,sekä kuukausirahan. Siitä se vasta alkaa kun pitäisi saada tulijat hoitamaan itse omat asiansa ja myös elättämään itsensä sekä mahdollisen pesueensa. Kyllä nämä” katulampun kivittäjät” pitäisi saada hallintaan jo heti tullessa ja tiukasti opettaa käytäytymissääntöjä, paikallista tapakulttuuria ja tietenkin pääasiassa Suomen kieltä. Mitään ei tulisi antaa ilman omatoimista vastinetta, sillä hehän ovat tulleet tänne uuden elämän luomista varten ei täysihoitoon kuten nyt on käynyt. Vanha totuus on että ilmaisen rahan ottajia on aina yli tarjonnan ja niin paljon ei pysty jakamaan että kaikiei menisi, tätä meidän mimmiklaani ei ole sisäistänyt ja homma saa jatkua maksoi mitä maksoi.

 • sotatila

  Vastaa

  Tilanne on nyt jo erittäin vaikea. Erityisesti Länsieuroopan maissa missä on paljon matuja. Ruotsin tilanne on hälyttävä.

  Mitkään pehmeät ja kivat toimet eivät tule tätä ongelmaa ratkaisemaan.

  Tilanne tulee vain pahenemaan tästä eteenpäin. Uskaltakaa ajatella että joudutte itse käyttämään aseita.

  Meidän valkoisten eurooppalaisten on pidettävä huoli siitä että meillä on oma tukialue joka on meille turvallinen. Puola, Unkari ja ehkä Tsekki ja Slovakia muodostavat yhtenäisen vyöhykkeen jossa yli 90 prosenttia on valkoisia. Tähän vielä Baltian maat ja iso osa Itävallasta ja Saksan itäisestä puolesta sekä Suomi ja pohjoinen Ruotsi ja Norja ovat käytännössä lähes kokonaan vapaita matuista.

  Me tarvitaan kartta jota koko ajan päivitetään josta yhdellä silmäyksellä nähdään ajantasainen tilanne.

  Tätä yhtenäistä matuista vapaata valkoista vyöhykettä on puolustettava ja laajennettava.

  • Dilbert

   Vastaa

   Asennoituminen aseiden käyttöön on hyvä. Käytännössä tämä tarkoittaa kuitenkin äärimmäistä tilannetta, kuten sisällissotaa. Silloin puhdistukset onnistuvat myös helpommin.

   Nyt jo pitäisi olla hiljaisia keinoja, joilla haitallista ainesta poistetaan suuren yleisön huomaamatta.

   Miten? Joku yksin alusta loppuun? Ryhmässä, jossa jokainen tekee pienen osan tietämättä kuitenkaan muiden osien toteutuksesta?

 • H Ojala

  Vastaa

  > oma tukialue joka on meille turvallinen.
  > Puola, Unkari ja ehkä Tsekki ja Slovakia

  Se on Intermarium, Suur-Puola eli Kolmen meren konsepti.

 • Dumari

  Vastaa

  Myös kokoomus ja työnantajaleiri on mielellään tänne hommaamassa halpatyövoimaa tavallisen vasemmistolaisen duunarin riesaksi ns. paikallisten palkkaneuvottelujen varjolla. Kuunnelkaapa vaikka Häkämiehen tai Orpon ajatuksia asiasta.

  No joo, tarvitaanhan me tännä työläismuurahaisia että saadaan myös ns. pullalla kasvatettujen herkkuperseidenkin tulevat eläkkeet tienattua. Mutta ei ns. tapademarin siitä huolimatta tarvitse heittäytyä ”persuksi”, tai rasisistiksi (tai uskonnon ja ihonvärin perusteella ihmisiä lajittelemaan), vaikka kaikenkarvaiset ongenonkijat ja vetelykset voisi palauttaa sinne mistä ovat tulleetkin; olis maakunta kunta sitten Savo tai Tunisia.

 • Arjis

  Vastaa

  Itsepuolustusoppia on saatava nuorillemme(kantasuomalaiset) pakolliseksi oppiaineeksi. Nämä ns. orvot pakolaiset ovat saaneet sotilaskoulutuksen lähes joka iikka. Jos itsepuolustustaitoja ei ole, niin kättä pidempää pitää olla aina mukana.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi