Video: Mikko Kemppe haastattelee Tuukka Kurua

Mikäli pidit näkemästäsi, tutustu Sinimustien ehdokkaisiin omassa vaalipiirissäsi ja anna heille äänesi!

Politiikka

Eduskuntaan pyrkivän kansallisradikaalin Sinimustan liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru vieraili Mikko Kempen suositussa keskusteluohjelmassa. Voit katsoa koko ohjelman yllä.

Lähetys sai välittömästi katsojilta suurta kiitosta siitä, että niin juontaja kuin vieras uskalsivat keskustella poliittisista tabuaiheista rauhallisesti ja analyyttisesti. Toisin kuin sionistimedian juontajat, Kemppe ei moralisoinut tai hyökännyt Kurua vastaan.

Yli kaksi tuntia kestävässä perusteellisessa haastattelussa käsitellään muun muassa rotueroja, eri kansakuntien välisiä historiallisia konflikteja, Sinimustien arvopohjaa, päivänpolitiikkaa ja Maailman talousfoorumin kaltaisten vihamielisten globalistijärjestöjen vaikutusvaltaa.

Mikäli pidit näkemästäsi, tutustu Sinimustien ehdokkaisiin omassa vaalipiirissäsi ja anna heille äänesi: https://sinimustaliike.fi/vaalit/

Aktivismi Eduskuntavaaliehdokkaat Eduskuntavaalit Filosofia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Maahanmuutto Maailman talousfoorumi Maailmankatsomus Mikko Kemppe Politiikka Rotu Rotuerot Sinimusta Liike Tuukka Kuru Vaalit Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Hyvää oli Tuukan vakuuttavuus etnonationalismin järkiperäisyyden puolustamisessa ja huonoa oli viherintoilu. Kemppe on kohtalaisen avomielinen haastattelija ja toiminut ilmastopelleilyn ja rokote-huuhaan kriitikkona. Jospa voitaisiin yhdistää Tuukan vakuuttava etnonationalismi sekä Kempen tietyt mielipiteet.

  • Että näin

   Vastaa

   Oli kyllä erinomainen haastattelu, Kemppekin yritti pientä miinaa, mutta Tuukka ei siihen mennyt vaan jatkoi asiasta.
   Kempellä on hyviä haastatteluita, hän oikeasti haastaa vastapuolen puhumaan, pysyen asialinjalla.

 • crus31

  Vastaa

  Video on sensuroitu vihapuhesääntöjen rikkomisesta.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kemppe saisi ladata sen silloin Rumbleen, Tokentubeen yms.

   Itse ehdin aamulla napaamaan talteen.

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Kyllä video on yhä katsottavissa. Vai onko siitä menty osia sensuroimaan pois? Pitää katsoa koko video, kun ehtii. Toivottavasti on vielä silloin katsottavissa.

   • Nimetön

    Vastaa

    Ei ole sensuroitu mitään.

    Vain kommentit, mitä videoon ehti tulla ennen sen hetkellisestä jäädyttämistä, katosivat.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Hyvää ja asiallista tekstiä rauhalliseen tyyliin. Aika meni katsoessa ihan huomaamatta, kun keskittyi kuuntelemaan. Puhetta Villistä Lännestä ja ympäristöstä alkaen. Kannattaa katsoa.

  • Amalek

   Vastaa

   Kempe on Suomessa tunnettu juutalaissuku.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Tuukan kommentit rasismia koskeviin kysymyksiin oli ASIALLISIA. Se on valitettavan harvinaista nykyään. Suvakkien fanaattista meuhkaamista ja raivoamista nollatoleranssista sun muusta on sen sijaan kuultu ihan tarpeeksi.

 • Että näin

  Vastaa

  Ainakin itsellä näkyy edelleen normaalisti klo.22:11.

 • Columbus

  Vastaa

  (((Columbus))) 18:28 kohdilla mainittu. Juutalaiset olivat niitä orjuuttajia. Vain parilla prosentilla valkoisista oli neekeriorjia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Upeaa Tuukka

 • Vapaa energia

  Vastaa

  Hiilidioksidi ei ole myrkky eikä öljy fossiilinen polttoaine. Ja eetteri on täynnä vapaata energiaa jota ottaa käyttöön. Kuru ei lainkaan ota huomioon noita. Nikola Teslan keksinnöillä voisi ratkaista kaikki energiapulat. Ja sähköauto on hulluutta niin kauan kun niissä ei ole tuollaista Tesla käämiä energialähteenä tai ns. zero point energialähdettä jota saksalaiset kehittivät lentäviin lautasiin jo 30–40 luvulla. Sitä ennen biokaasu on paras. Tuo keinotekoisen niukkuuden ajaminen on juutalaisvapaamuurarilaista Rooman Klubin sivilisaation tuhoagendaa, eli Agenda 2030.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Viherhumppaa. Ei kiitos!

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Muuten hyvä, mutta ydinvoiman kanssa pelehtimisen voisi jättää agendalta pois. Menee nimittäin uskottavuus kaikelta muultakin, jos ei ole käsitystä siitä, miten likaista ja korruptunoitunutta sotateollisen kompleksin pyörittämä ydinvoimateollisuus on.

 • jari turpeinen

  Vastaa

  Hyvä haastattelu. vastaukset perusteluineen olivat selkeitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi