Sinimustan liikkeen Tuukka Kuru tänään Ylen pienpuoluetentissä klo 21.00

Sinimusta liike lupailee "keskivertoa radikaalimpaa" pienpuoluetenttiä.

Politiikka

Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru pitämässä linjapuhetta puoluekokouksessa 21.08.2022. Kuva: Nina Metsälä

Kansallisradikaalin Sinimustan liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru esiintyy tänään Yleisradion pienpuoluetentissä klo 21.00 alkaen. Ajankohta on erityisen sopiva juuri tällä viikolla, koska siirtolaisten jengirikollisuuden vuoksi kysymykset maahanmuutosta ja rotueroista puhuttavat nyt kaikkia.

Sinimusta liike lupailee ”keskivertoa radikaalimpaa” pienpuoluetenttiä. Siinä missä muiden pienpuolueiden taakkana on perinteisesti ollut yhteisen ideologisen linjan puute ja epäuskottavat vaaliehdokkaat, Sinimusta liike on tullut lyhyessä ajassa tunnetuksi tinkimättömyydestään ja sanavalmiista jäsenistään.

Partisaani on haastatellut sinimustia vaaliehdokkaita pitkin alkukevättä. Tutustu puoluetta koskeviin uutisiimme TÄÄLLÄ.

Voit katsoa tentin Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1–64958651

Aktivismi Eduskuntavaaliehdokkaat Eduskuntavaalit Fasismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Tuukka Kuru Vaalit Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tsemppiä vaalitenttiin, uskon, että Tuukka erottuu vahvasti edukseen!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuukka artikuloi selkeästi ja perustellusti, erittäin hienoa!
   Ehkä rasittavin oli eläinoikeuspuolueen edustaja, kamala ja ylimielinen ämmä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyllä VKK lyö tuukalle jahout suuhun ja lataa suomen.

 • A

  Vastaa

  Sinimustat tarvitsevat vähintään noin 13 000 ääntä yhdestä vaalipiiristä päästäkseen Eduskuntaan! (Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Keski-Suomi)

  • Nimetön

   Vastaa

   Tarvitaanhan noita enemmän. Uuvatit eli silloinen Sininen menneisyys, nykyinen Korjausliike sai ‑19 karvan alta 30 t. ääntä, eikä sillä yhtäkään paikkaa herunut.

   https://tulospalvelu.vaalit.fi/EKV-2019/fi/tulos_kokomaa.html

   Mikäli SML:n äänimäärä tulee yltämään yli 0,5 %:n, tulee varmasti percelien suunnalta ulinaa, että nämäkin äänet olisivat kannattaneet antaa heille. Eritoten, jos marginaali jää taas muutaman prosentin kymmenykseen voitosta!

   • A

    Vastaa

    Olet oikeassa että Siniset sai ~30 t. ääntä (valtakunnallisella) tasolla. Syy miksi ei herunut paikkoja oli että Siniset saivat n. 2–4 t. ääntä jokaisesta vaalipiiristä mikä ei antanut tarpeeksi suuren vertausluvun yhdestäkään vaalipiiristä.
    Uudellamaalla Siniset sai n. 9500 ääntä mutta Kokoomuksen Pihla Keto-Huovinen pääsi Eduskuntaan (Uudenmaan Vaalipiirin) matalimmalla vertausluvulla 12693,667.

 • Snif

  Vastaa

  ”Sms masokistit. Miten meni niinkuin omasta mielestä?

  https://www.anteryasa.fi/p/sinimusta-liikkeen-ehdokkaat-tukevat

 • TT

  Vastaa

  Tuukka pärjäsi hyvin. Pienpuoluetuntti oli muutenkin asiallista katsottavaa, jos vertaa valtapuolueiden psykoihin. Jopa vetäjä oli yleläiseksi hyvä. Nyt on koittanut vaihtoehtopuolueiden aika, mutta ovatko massat lainkaan heränneet ja rukataanko tuloksia vanhojen maanpetturipuolueiden eduksi?

 • realisti

  Vastaa

  Lopettakaa se Ukrainan sodan ihannointi ja samalla Suomalaisten tuomitseminen samaan tuhoon kuin Ukraina, niin teitä voi äänestää. Te olette hulluja jos kuvittelette Ukrainan voittavan. Teidän sotauhon takia Suomesta tulee oikeutettu ydiniskun ensimohde

  • realisti = sivari

   Vastaa

   Ei kukaan käytä ydinasetta naapurivaltioon.

   • JFK

    Vastaa

    ”Ei kukaan käytä ydinasetta naapurivaltioon.”

    Näillä mennään.…
    Jos Suomeen sijoitetaan siiloja, luuletko oikeasti, että suomalaiset niiden käytöstä päättää? Olisiko aika sulkea televisio ja alkaa käyttämään omia aivoja?

    • JFK = Lukutaidoton sivari

     Vastaa

     Jaa, Venäjä roudaa kärjet ensin tänne ja sitten vasta laukaisee? Näillä mennään…

    • realisti

     Vastaa

     Ydinaseita on eri kokoisia. Ei tarvita isoimpia naapuriin. Suomesta tulee ensi iskun kohde. Miksi ihmeessa Venäjä taistelisi Suomea vastaan kuten Itä Ukrainassa jossa suurin osa asukkaista on etnisiä Venäläisiä? Suomesta tulee puskurivyöhyke Venäjällä ja se voidaan vaan lanata maan tasalle parilla pienellä nukella.

  • Plääh

   Vastaa

   Uskon Bild-lehden tavoin, että Venäjällä ei ole ydinaseita. Ei ainakaan toimivia

 • Punamustaliike

  Vastaa

  Lakeja säätämään pyrkii niitä, joilla on ollut vaikeuksia noudattaa olemassaolevia lakeja. Tämä pätee aivan erityisesti sinimustiin. SML tekisi Suomesta kahden luokan yhteiskunnan, kenties useammankin. Sellainen on Suomessa ollutkin aiemmin ja silloin suomalaisten osa oli olla palvelijoita.

 • realisti = sivari

  Vastaa

  Ei, Venäjä ei käytä ainuttakaan ydinasetta Suomeen, koska Pietari on aivan rajan takana. Ei edes niitä pieniä. Samalla heitettäisiin kankkulan kaivoon Suomen valtaamisen hyödyt.

 • Ismo Meinander

  Vastaa

  Tässä jotain ajatuksia, mitä pienpuoluetentti herätti.

  Olen oikeastaan sitä mieltä, että jos nämä 13 ehdokasta valittaisiin eduskuntaan pelkästään, niin tulos olisi varmasti parempi kuin nykyisellä menolla. Jopa kommunisteilla oli asiallista sanottavaa! En muista puolueiden nimiä niin hyvin, mutta vanha mies vasemmalla oli sen kaltainen mies, kenen ääntä haluaisin itse kuulla enemmän tässä maassa: hän puhui sen Suomen kielellä, jota minäkin ymmärsin. Rauhallisesti ja kuin Väinämöisen itsensä siunaamana. Toki Tuukkakin veti hyvin ja erottui joukosta sanoillaan ”kyllä”.

  Sinimustan liikkeen kannattaisi olla dialogissa ainakin Vapauden liiton ja Kristallipuolueen kanssa. VKK on maanpetturipuolue ja pelastan parhaillaan saman kylän miestäni Venäjän raatelevan karhun kynsistä (Ano). Kristallipuolueen edustaja toi erittäin hyvin esille sen, että koko nykyinen järjestelmä on mätä ja se täytyy uudistaa kokonaan; koko taistelumme kuten itse sen näen, on tätä NWO:ta rakentavaa pseudo-eliittiä kohtaan suunnattu. Multiculturalism is the veritable tower of Babel that Nimrod (Freemasonry) tries to build.

  Ensimmäinen ratkaisu olisi miettiä Suomen rahoitus- ja pankkimaailma kokonaan uusiksi: takaisin kultakantaan ja vaikka kelluvakin markka takaisin. Tehköön Suomi siis Islannit ja ajakoon rahanvaihtajat ulos temppelistä. Tulevalla ajalla pohjoismaiden tulisi vetää yhtä köyttä, kunhan EU:n kommunismista ollaan päästy eroon. Onhan meille luvattu Pohjolan Valtakunta, kun vain itse osaamme nousta sen korkean ideaalin yhteyteen!

  Kaikki tämä on tietenkin vain unelmaa: että valkoinen mies olisi viimeinkin vapaa kaikkivaltiaan, öljyisen ja likaisen heksagrammin alaisuudesta, ja taivaallamme loistaisi viimeinkin Taivaannaula, joka ohjaisi kansojamme kohti riippumatonta ja vapaata tulevaisuutta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi