Haastattelussa Sinimustan Liikkeen Milka Ojala

Sinimusta Liike valmistautuu vaaleihin. Partisaani haastattelee puolueen ehdokkaita vaalien alla näiden mietteistä. Milka Ojalaa voi äänestää Varsinais-Suomen vaalipiirissä numerolla 209.

Politiikka

päivitetty

Esittelisitkö itsesi ja taustasi lukijoille?

Olen 29-vuotias kirjanpitäjä. Kotini on Oulussa, mutta vietän paljon aikaa myös Uudessakaupungissa. Ehdokkuus Varsinais-Suomessa on siis ihan luonteva valinta. Harrastuksiini kuuluu kuntosali, lukeminen ja ruuanlaitto.

Onko sinulla aikaisempaa poliittista kokemusta mistään puolueesta tai kansalaisjärjestöstä?

Ei ole. Liityin puolueeseen kesäkuussa 2022 käytännössä tyhjästä.

Minkälaisia teemoja tulet ajamaan eduskunnassa, mikäli sinut valitaan?

Kannatan vahvan perhepolitiikan lisäksi luonnonsuojelua sekä maahanmuuton ja kansalaisuuslain rajoituksia. Suomen tulee aktiivisesti tavoitella eroa EU:sta ja eurosta.

Olet aikaisemmin ollut liberaali ja suvaitsevainen. Mikä sai sinut kääntämään kelkkaasi kansallisradikalismin suuntaan? Minkälaisina näet liberaalien sosiaaliset piirit näin jälkikäteen tarkasteltuna?

Muutin pois pk-seudulta Ouluun, ja huomasin asioiden olevan paljon paremmin. Kaikkialla oli turvallista, ja tekemistä löytyi muun kuin kuluttamisen ympäriltä. Hiljalleen etäännyin liberaalista arvomaailmasta. Tuntui, että minulle oli valehdeltu lapsettomuuden ihanuudesta. Monta vuotta oli mennyt hukkaan. Aloin kyseenalaistamaan myös muita asioita, kuten sitä, että miksi Suomen omaisuutta ja päätäntävaltaa siirretään jatkuvasti rajojemme ulkopuolelle. Politiikassa tarvitaan sekä tunnetta että järkeä, mutta nykytilanteessa ei näytä paljon järkeä olevan. Lähdin politiikkaan mukaan, koska sitten voin ainakin sanoa yrittäneeni kaikkeni, ja parhaassa tapauksessa asiat muuttuu. Näin jälkikäteen katsottuna liberaalit piirit vaikuttavat pinnallisilta. Aitoa ystävyyttä en ikinä sieltä löytänyt.

Kerrot hakevasi eduskuntaan puolustaaksesi suomalaista luontoa, kansaa ja elämäntapaa. Mitä tämä tarkoittaisi käytännössä?

En ole politiikassa rahan tai oman urakehitykseni vuoksi. Tekemistäni ohjaa vahva kansallisidentiteetti ja rakkaus Suomea kohtaan.

Perustele, miksi sinulle tulisi antaa ääni.

Eduskunnasta puuttuu kansallisradikaali nainen. Nyt on tilaisuus korjata asia.

Aktivismi Eduskuntavaaliehdokkaat Eduskuntavaalit Kansallismieliset Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike

Keskustelu

50 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Suomen Azov

  Vastaa

  \o

  • Kattellaan...

   Vastaa

   Meinasin juuri sanoa samaa että tässä meillä on ihka oikea siionisti, Azovin natzi. Lippu ja kaikki. Ja vielä Suomi-vihamielinen kun näköjään Venäjän kanssa ei voida palata entiseen. No, nuoret on aina särmikkäitä. Ja jos se nyt on huomannut että sinkku-elämä on valehtelua, niin mitähän mieltä se on lausunnoistaan Putinia ja Venäjää kohtaan esim. 20 vuoden päästä?

   Vai että Oulu turvallinen ympäristö… Kaikkine raiskausrinkeineen ja huumeongelmineen sekä lestadiolais-mafioineen… kyllä ei ole tyttelillä vielä silmät auenneet.

   No, mutta hiljaa hyvä tulee. Ehkä tuokin vielä aikanaan herää. Tosin, jos olisi pitänyt korvansa auki historian tunneilla niin nykymeininki ei ehkä tuntuisi niin sekavalta.

   • Ryssiä pitää vetää turpaan

    Vastaa

    Siellä taas yksi keski-ikäinen alkoholistireppana kirjoittelemassa hyödyttömiä kommenttejaan aivan kun olisit joku jolla on varaa sanoa yhtään mitään mihinkään.

    Pidät varmaan Saksalaisia kansallissosialistejakin siionisteina kun he menivät nimittelemään sinun ryssä-sukulaisiasi ”idän villi-ihmisisksi” ja taistelivat niitä vastaan.

    Suomen kansallismielisessä kentässä on tällä hetkellä liikaa omassa elämässään epäonnistuneita alkoholisteja ja ne kaikki ovat vieläpä ryssien palvojia. Ei hyvä juttu ollekaan.

    • Kattellaan...

     Vastaa

     Juuri tätä tarkoitin, ei oppi ojaan kaada. On kaksi eri asiaa olla kansallissosialisti ja natzi. Minä olen kansallissosialisti.

     Tekisi mieli kysyä maantiedon ja historian kouluarvosanoja, mutta en taida. Enkä sitäkään kuinka korkealle reservin upseeristossa olet kohonnut.

     Mutta että lukuvinkeiksi annan ennen toista maailmansotaa olevaa saksankielisiä historiankirjoja. Ja jos muut kielet ei luonnistu niin ”Suomi myrskyn silmässä” osat 1 ja 2. Vaikka se kakkososa sensuroitiinkin ”munattomaksi”. Ykkösosa sentään oli osaltaan totuudenmukainen.

     Mutta että kattellaa… Minä taidan kuvauksen mukaisesti lähteä hakemaan keskikaljaa ja tupakkaa…

    • Sanna Mirella

     Vastaa

     Itse asiassa saksalaiset 1800-luvulta asti pitivät suomalaisia mongoleina, idän ”villi ihmisinä”. Tuostahan tehtiin useita tutkimuksia siihen aikaan ja tultiin lopputulokseen, että näin on.

   • Ansio

    Vastaa

    Ihmeellisiä aikoja elämme kun osasta oikeistoa on tullut ryssämielistä väkeä, joka jaksaa luottaa venäjän hyviin aikomuksiin.

    • Uli Uli

     Vastaa

     Ja uusnassukoista siionistejä kumartaen ukrainan kuuluisimmalle juutalaisnenälle. Menkääs nyt neonasset sinne tranny-armeijaan ukroppien hameen alle kun on niin kova uho puolustaa isänmaataan.

     • Nimetön

      Ukrainan väestöstähän on edelleenkin se 0,2% juutalaisia, eli se siitä sionismista.

 • Topi

  Vastaa

  Olikohan Kuru ehdolla Uudellamaalla? Puolue on oikea ja mieskin, mutta Tuukka taitaa saada ääniä melko paljon. Ihmiset voivat miettiä jotakin toistakin ehdokasta. ”Nuorten vaalikone” toimi erään suosituksen mukaan hyvin ja sen olivat SML:n miehet & naiset täyttäneet. Sillä voi kaivaa esiin sopivia ehdokkaita itselleen. Helpottaa tutustumista puolueen riveihin, kun vaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Mielestäni Kuro on pohjoisesta (Oulusta?) kotoisin. En tiedä. Eikä ole mitään hajua, miten tuo vaalipiirin valinta menee. Ilmeisesti sen voi vain päättää? Ennen piti oli jonkinlainen asumisside eli vanhat muistavat Väyrysen ja jalasmökin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Olisipa asia näin yksinkertainen. ”Putin on homo” ja lippu salkoon Ukrainan puolesta. Juuri tällaiset mielenilmaukset osoittavat täydellisen ymmärtämättömyyden maailman politiikasta. Mielikuva Putinista, Trumpista, Hitleristä, kenestä tahansa, on se minkä media haluaa meille antaa. Medialla ohjataan kansaa haluttuun suuntaan säätelemällä tiedon määrää. Joka antamalla tai sensuroimalla sitä. Tutkivaa journalismia ja puolueetonta mediaa ei ole enää olemassa.
  Maailman tilanne on juuri nyt täysin sama, kuin 1920-luvulla. Maahanmuuttokriisi, rahan arvon romahtaminen, työttömyys, moraalin täydellinen rappio ja eskaloituvat kriisit. Lopputulos olikin maailmansota. Historia toistaa tässä itseään.
  Oma kansa tulisi aina olla etusijalla. Ukrainan sota ei kuulu meille millään lailla ja sinne ei olisi pitänyt, eikä pidä lähettää senttiäkään verorahaa.

  • Topi

   Vastaa

   Mediahan sen aikalailla päättää ketä saa äänestää ja mistä saa puhua. Pikkupuolueet keräävät mitä keräävät ja neljän vuoden päästä sitten yrittävät uudestaan, jos ovat mukana taas uusien pienpuolueiden kanssa. Aika jännä että vain tänään pienpuoluetentissä olevat vastustavat EU:ta, NATO:a, homotusta, ”pakolaisia” jne. Kaikki seitsemän hallituskelpoista (+Hjalliksen super-Kokoomus) ovat eri mieltä näistä asioista, mutta keskenään täysin samaa mieltä. Erikoinen sattuma? Ei, eihän se sattumaa voi olla. Eli hallituskelpoisissa puolueissa on selvästi päätetty ja sitten saneltu ehdot siitä mitä mieltä saa olla. Jonkinlaisena vaihtoehtona tai hätäuloskäyntinä yksittäisillä edustajille on sitten henkilökohtaisella tasolla tyhjän äänestäminen (joka on edustajalle vaarallista ryhmäkurin kannalta) tai äänestyksestä poisjättäytyminen.

   • Alan

    Vastaa

    Ihmisten aika menee Twitterissä tappelemiseen. Jos PS joskus oli oppositiota, on se nyt kosheria. Sinimustia jmv. on hienoa ja jaloa äänestää, mutta eipä niistä taida mitään tulla. Toivotaan että olen väärässä tuossa. Mutta kyllähän kaikkea kontrolloidaan niin hyvin, että näennäispuuhasteluun kaikki ihmisten tarmo ja tyytymättömyys ohjataan. Äänestät muutosta vuodesta toiseen, muttet sitä saa. (((Systeemi))) siis toimii.

  • Heikki Salama

   Vastaa

   Tilanteemme 1920 ‑lukuun muutoin sama, mutta nyt meillä on luettavana kirja.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ukrainan sota kuuluu koko sivistyneelle valkoiselle lännelle, jota Suomikin muuten edustaa. Yksin ja itsekseen Suomi ei sellaista pysty tässä maailmassa edustamaan eikä pitämään yllä.

   • Nyt ollaan mukana

    Vastaa

    Ei kuulu. Suomi ei ole ollut mukana Ukrainan kanssa provosoimassa Venäjää. Ei ennenkuin anoime sinne R‑materiaalia.

  • Kattellaan...

   Vastaa

   Tästä juuri on kyse: ymmärtämättömydestä. Kun Bonnier-media antaa meille vain yhden käsityksen asioista ja itseään journalisteiksi kutsuvat valehtelevat tietoisesti, mitä muuta voi kansalta odottaa?

   Pienpuolueet laitetaa tappelemaan keskenään ja päälle vielä ärsytetään tupakka- ja alkoholiveron korotuksilla, niin yleinen tappelu kansalaisten kesken on valmis. Pari myyrää siihen kommentoimaan somessa ja koko Suomen kansaa hallitsee 15 000 ihmistä. Pitää meitä pantivankeinaan.

   Nuoret ovat särmikkäitä ja siksi ne helpost nousevat vanhempiaan ja auktoriteetteja vastaan. Itä-Saksassa on oikein kirjoitettu oppikirjakin tästä aiheesta: Einführung in Die Psykologie. Ja samaa oppia sovelletaan Suomessakin massojen (kansan) hallintaa. Ja hyvin se näyttää toimivan pakolois- ja LGTBNAP-levityksessäkin. Nuoriso on noussut vanhempia ja auktoriteeteja vastaan, hormoonien jyllätessä voimakkaimmillaan. Ja tämä ukrainamielisyys sekäryssä-viha ovat vain yksi esimerkki siitä.

   Kai tuo nuoriso pitäisi pistää jonnekkin ”naiskenteluleirille” kolmeksi kuukaudeksi. Sen jälkeen suuremmat paineet olisi laskettu pihalle ja se mikä kiehtoi ennen onkin jokapäiväistä. Ehkä sitten olisivat vastaanottavaisempia ja viitsisivät edes kuunnella mitä sanotaan.

 • Suomitonttu

  Vastaa

  Haha. Putin homo.
  Tässä taas todellisuuden nurinkurin kääntämistä.
  Missä maassa homous on laissa kielletty ja missä taas ei?
  Ei hirveästi azovia, krakeneita sun muita oikeisto järjestöjä kiinnosta Ukrainassa homo lakien edesajaminen.
  Olikohan Suomessa julkihomoja koko pylvästalo täynnä ja ns. heteroita jotka hyväksyy homoilun ihmisoikeutena.
  Ja ennenkuin joku alkaa vinkumaan että pidän Putinista, niin ei en pidä. 

  Naurattaa vain tämmöiset kuumat ylä-aste ajan mielipiteet.
  Ei hyvä luoja.

  • Nimetön

   Vastaa

   Jep, ei niitä kiinnostakkaan noiden homolakien edesajaminen, siksi he eivät niitä ajakaan. Vastustavat toki.

   Mikäli ryssä ei olisi hyökännyt, voisivat nationalistit keskittyä sisäpolitiikkaan. Nyt heidän kädet on sidottuina sotaan – josta sitten palataan sodan jälkeen vahvempana sisäpoliittisena voimana.

  • Bill The Butcher

   Vastaa

   Azov ja Kraken sekä muut kansallismieliset tahot kyllä ajavat sateenkaaripropagandaa vastustavia lakeja samalla tarmolla kuin sinunlaisesi uusbolsevikit ajavat putinin pientä ympärileikattua ja rotanjärsimää kikkeliä omaan suuhunsa. Juuri nyt vaan Ukrainaan hyökänneet vieraan vallan mongoolijoukot saattavat vaatia näiltä ryhmiltä nyt huomiota, sillä kotimaan asioita on vaikea saattaa kuntoon kun miehittäjän luodit viuhuu pään päällä.

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Kyllä se siitä vielä kypsyy ja järkiintyy. Ehkä. Pikkuisen kannattaisi alkaa kärkevyyttä vähentää. Nykyään on mennyt kummaksi, kun 29v käyttäytyy ja puhuu kuin 19v. Monesti on kerrottu murrosiän aikaistuvan nykyisillä nuorilla, mutta se on outoa, kun murrosiän loppuminen siirtyy 15–20 vuotta myöhemmäksi. Uusikaupunki on ihan täynnä matuja, kun kävin siellä. Autotehdas kuulemma houkuttaa. Ehkä siksi Oulu tuntuu myös kodikkaalta. Se on kanssa toinen matu kaupunki.

 • TT

  Vastaa

  Järkevän ja terveen näköinen ihminen. Ihan toista kuin vaikkapa vihervasemmiston psykoottiset lehmät. Putler-mielipiteissä mennään valtamedian ehdoilla. Venäjän federaatio on monietninen luomus ja monille tyly diktatuuri, mutta ei siellä neekeriä näe ja perusarvot ovat kohdillaan. Paras ratkaisu toki olisi venäläisille ja muille idän etnisyyksille ihan omat kansallisvaltiot. Mutta siten tulisivat USA/EU ja vasurijuutalaiset muuttaisivat nämä Suomen kaltaisiksi uusliberaali-kolonioiksi. Putlerilla on länsikollegoihinsa nähden hyvät puheet ja Venäjän toimia Ukrainassa voi ymmärtää, jos tutustuu taustoihin. Mutta kauhean näköistä touhua se on ja Ukraina kansallismieliset on ajettu erittäin pahaan tilanteeseen, jossa väkeä menehtyy suurvaltojen masinoimassa sodassa. Zelenskyi on peto ja huijari ja monin verroin Putinia pahempi mies. Todellinen persläpi. Azovin olisi pitänyt hoidella tämä ja heimoveljensä heti ensimmäiseksi.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei Venäjän federaation muslimivaltioista koskaan tule liberaaleja, ei pelkoa. Eikä nyt edes sillä, että Venäjä ylipäänsä olisi missään suhteessa ihailemisen arvoinen paikka.

 • Dekadenz

  Vastaa

  Kertoo vähän ihmisen älyllisestä degeneraatiosta jos vastaa että Putin on homo kun kysytään Venäjän ja Suomen suhteista Putinin vallassa.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Olisikohan tässä käynyt niin, ettei sanan homo käyttäjä ole kirjaimellisesti tarkoittanut homoa, vaan yleensä halveksuttavia ominaisuuksia omaavaa ihmistä. Siis sanalla homo olisi kaksi merkitystä, 1) homoseksuaali ja 2) paska tyyppi.

 • Vastarinta on realismia

  Vastaa

  Se mitä valkoiset todella tarvitsevat on Eugene Terreblanchen ja J B Campbellin kaltaista johtajuutta. Tätä on monen kovin vaikea ymmärtää ja pelkkä ajatuskin voi pelottaa. Euroopassa ja Pohjois Amerikassa on edessä kova sisäinen kamppailu vallasta. Varsinkin suomalaisten jotka ovat lapsenuskoisesti äärettömän valtio ja viranomaisuskovaisia, on vaikea asia ymmärtää että tätä tilannetta ei ratkaista enää askartelukerho politikoinnilla. 

  Pistäkää vähän tulta ja sielua niihin esiintymisiin. Jos ei onnistu, on turha lähteä heinäpaalitäytteeksi politiikkaan.

  Pieni ja sievä näpertely ei riitä.

  PS. En ole katsonut yhtäkään vaalikeskustelu ohjelmaa koska kaikki ovat petollisia niljakkeita joissa on kumileimasin hyväksyntä.

  Kaikki päätäntävalta Suomen kansanterveydestä ollaan luovuttamassa lääketeollisuuden kaappaamalle WHO-järjestölle. 

  Tätä kautta valta siirtyy globaalille tyrannihallinnolle jota johtaa ihmishirviöt, psykopaatit. Aidot, oikeat natsit ovat kilttejä kuoropoikia näihin hirviöihin verrattuna.

  Vastarinnan ääni:

  Eugene Terreblanche:
  https://m.youtube.com/watch?v=QbvzZTB9O0k&feature=youtu.be

  JB Campbell:
  https://extremism96.rssing.com/chan-8228086/index-page1.html

 • JFK

  Vastaa

  Vielä on aikalailla deltaa ulostulossa siihen, mitä voisi odottaa parlamentaarikolta, mutta pääasia on, että intoa on. 20 vuotta lisää kokemusta vyölle ja sitten eduskuntaan. 

  Ehdokas Ojalan kaltaiset ehdokkaat ovat kuitenkin hyvin tärkeitä, sillä on paljon äänestäjiä, jotka eivät juuri vanhoja jääriä äänestä ja nuori hiomaton ehdokas saattaa ”puhua samaa kieltä”. Yrittäkää saada näkyvyyttä tällekin ehdokkaalle mahdollisimman paljon.

 • Jawuul

  Vastaa

  ”Mikäli ryssä ei olisi hyökännyt, voisivat nationalistit keskittyä sisäpolitiikkaan. Nyt heidän kädet on sidottuina sotaan – josta sitten palataan sodan jälkeen vahvempana sisäpoliittisena voimana”.

  Sodan jälkeen olemme puhdistautuneet juutalaisten esinahan leikkaajista ja denatsifikaation täydellinen toteutus vapauttaa meidät totaalisesta kontrollista unelmoivista nazionalisteista.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ai nationalistit ovat nyt jotain ”sionisteja” ja samaan aikaan ”natseja”, erittäin kummallinen tapa hahmottaa maailmaa sinulla.

 • Julli

  Vastaa

  Pakko arvostaa, kun nuori kasvaa ja jättää taakseen höpöhöpöarvot ja siirtyy realismin piiriin.

  Menestystä elämääsi ja vaalityöhön.

  • Vanhat tavat

   Vastaa

   Putinille pitäisi antaa Nobelin lääketieteen palkinto, hävitti koronan hetkessä. Koko sota tarkoitus on peittää kansanmurha joka rokotteilla tehdään kokoajan. Kun vale paljastuu, pitää vaan suurempaa valetta saada se peittämään. Se on tilanne vaaleissa nytkin..

 • Nimetön

  Vastaa

  Azovin lippu seinällä, sehän on hyvää mainosta. Ihmiset ripustelevat kaikennäköistä seinilleen ymmärtämättä asioiden merkitystä. Kommentti sektio jakautuu ryssittelijöihin ja päivittelijöihin. Suomalaiset on vitun tyhmää sakkia.

  • JFK

   Vastaa

   Juurikin noin. Muistan aikoinaan, kun nousi suuri skandaali siitä, kun joku käytti hakaristilippuja kerrostaloasunnon verhoina. Azov-liipu ei sitten aiheuta mitään reaktiota. Eihän se kerro muusta, kuin täydellisestä ymmärtämättömyydestä ja kaksoisstandardeista. Lähettäkää Kirsi Pihalle Azov-lippu ja katsokaa, saako paniikkikohtauksen, vaiko ripustaako seinälle.

   Kiitos Partisaanille, että voi vielä kommentoida kirjautumatta. Kaikki muut julkaisut sitä jo vaativat. Joku kampanja selkeästi taustalla. Älkää kirjautuko mihinkään. Se sama instanssi, joka vaatii kirjautumispakkoa, vaatii myös kirjautumistietojen luovutuksen.

 • Heinrich

  Vastaa

  Mitenhän nämä kotiryssät löytävät jatkuvasti tiensä Partisaanin kommenttiosioon? UMV-Lehti lienee näille sopivampi keskustelualusta. Milkalle onnea vaaleihin!

  • Nimetön

   Vastaa

   MV tai Kansan Uuutiset sopii näille ryssämielisille paremmin, siellä voivat jakaa omituista – tai oikeastaan käsittämätöntä – sekasoppaideologiaansa, joka näyttää koostuvan venäjämielisyydestä, antisemitismistä, antinatsismista sekä islamofiliasta samassa paketissa

  • Bill The Butcher

   Vastaa

   UMV:ssa pitäö maksaa siitä että saa kommentoida. Mikä nyt ei yllätä kun herra Anus Pötkösen etäisyyttä miettii. Mustalaiselta et saa mitään ilmaiseksi.

 • Jones

  Vastaa

  Missään nimessä ei pidä olla Ukrainan puolta, sillä Ukrainaa hallitsee Zelenskyi, joka ei ole lainkaan eurooppalainen vaan ennemminkin lähi-itäläinen. Lähi-itäläisten asiaa hän ajaakin, kuten meidänkin päättäjät ottamalla sieltä tekopakolaisia. Näin he valloittavat pohjoisen siirtolaisuudella. Henkisenä aseena käytetään holokaustilla syyllistämistä ja sääliinkerjäämistä. Kaiken huipuksi lähi-itäläiset itse tekivät holokaustinsa, polttamalla keskitysleireillä sekarotuiset pois, koska eivät huolineet heitä Israeliin. Valkoisiakin he polttelivat, mutta koko asia on kokonaan unohdettu ja rikollisista polttajajuutalaisista on vieläpä tehty muka uhreja.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
  Ukrainaa johtavat juutalaiset:
  https://www.partisaani.com/news/zionism/2023/03/02/sionistijohtaja-ukrainaa-tuettava-koska-puolet-hallituksesta-juutalaisia/
  Ukraina hakaristipataljoona vieraili Israelissa:
  https://nationalvanguard.org/2022/12/ukraines-azov-regiment-visits-israel-mariupol-is-our-masada/
  Ukrainan kansanmurha tapahtui juutalaistaustaisen Lazar Kaganovitsin johdolla.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lazar_Kaganovit%C5%A1
  ‑On arvioitu, että vuosina 1932–1933 ukrainalaisiin kohdistuneessa hyökkäyksessä kuoli noin 7–10 miljoonaa ihmistä. Suurin osa heistä kuoli nälkään, ja näitä tapahtumia kutsutaan ukrainalaisten holokaustiksi eli holodomoriksi. Häntä ja hänen puoluetoveriaan Vjatšeslav Molotovia pidetään Ukrainan nälänhädän pääarkkitehteina.
  Ukrainan juutalaiset:
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009067461.html
  ‑UKRAINA on ollut läpi historian yksi merkittävistä juutalaisten asuinsijoista Euroopassa.
  Juutalainen rahoittaa Azovia:
  https://yle.fi/uutiset/3–12366403
  ‑Juutalaistaustainen oligarkki Ihor Kolomoiskyi oli Azovin pataljoonan alkuaikojen merkittävä rahoittaja. Hän toimi Dnipropetrovskin kuvernöörinä ja rahoitti myös muita vapaaehtoispataljoonia. Rekawekin mukaan Azovista ei olisi koskaan tullut nykyisenkaltaista organisaatiota ilman Kolomoiskyin tukea.

  • Nimetön

   Vastaa

   Vuonna 2014 Ukrainassa oli enää 67,000 juutalaista. Kauas on menty noista ajoista kun juutalaisia oli siellä vielä 2,5 miljoonaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Aivan. Lisäksi Amerikka käyttää Ukrainaa hyväkseen minkä ehtii. On biolabroja, omistavat isoja aloja viljelysmaata mm GMO viljaa kasvattavat. Unohtamatta huhuja Punaisen Ristin sekä Lääkärit Ilman Rajoja harjoittamasta laittomasta sisäelinkaupasta. Haavoittuneita löytynyt ilman sisäelimiä ja kokonaisia lastenkodillisia lapsia kadonnut. Punainen Risti vaikenee minne on evakuoitu. Eräs lääkäri myönsikin että sisäelimiksi ovat päätyneet mm Amerikkaan. Luulisi pikkuisen hälytyskellot soivat kun joka mediassa ylistetään Ukrainaa ja että rahaa pumpataan sinne surutta. Naurattaa kun ns kansallismieliset näyttää hyvin vähän tajuavan kriittisen ajattelun tärkeyttä..

   • Nimetön

    Vastaa

    Arvoisa ”18.3.2023 klo 22:13”, eihän sinun tarvitse kuin todistaa nuo väitteesi tosiksi niin saat kyllä pyörät pyörimään pelkän tiedon voimin. Hiukan vain epäilen noita sinun faktojasi.

 • ryssä ja jude on sama

  Vastaa

  Tuukka esiintyi loistavasti heti kun tilaisuus vaan annettiin. Tottakai se menee näille punikeilla ihon alle ja niin pitääkin. Jo niiden naamojen vääntyminen vitulleen tekee meitsille gutaa. Se eläinpuolueen ressukka oli sen näköinen ja kuuluinen, ettei tiennyt millä hetkellä se alkaa parkua. Femakko taas oli ku rippikoulusta lintsannut rebel ja ihminen joka ei tajunnut mistään mitään. ”Marokon sauhu” koettaa tsempata meitä Tuukan äänestäjiä, mutta voi olla, että toi ryssien hulvaton kehuminen ja koko Ukrainan dissaaminen voi olla vika arpa. Vaikkei judeja voikkaan hyväksyä, ei sit missään asiassa, niin ei toi Putlerin ja yleensä ryssien loputon kehuminen ole kenellekään hyödyksi. Ymmärrän toki, että June haluaa näkyvyyttä asialle, mut … Junes ei tiedä historiasta, tai Suomen historiasta tarpeeksi ryssien suhteen, joten toi Putinin lipoajana oleminen alkaa suomalaisia (jotka ovat menettäneet omaisia sodissa ryssien kanssa) vituttaa. Kenties olisi hyvä ”Sauhulle” mainita? Tuukka pidä sellanen nopee Suomen historian oppitunti Junelle. Ja kato, että se kuuntelee. – ”Mä teen aina kaiken oikein ja tiedän kaiken meininki” ei välttämättä uppoo suomalaisiin kansallismielisiin.

 • Sinivihreäliike

  Vastaa

  Unohtuiko laittaa vastaukset Iltalehden vaalikoneen kysymyksiin 14. (kannattaa autoilun kallistumista ”ilmaston nimissä), 15. (kannattaa myös järjetöntä hiilineutraalius 2035 tavoitetta), 16 (haluu tuhota metsäteollisuuden ja metsät luonnonsuojelualueiksi). Kyllä osuvin nimi olisi sinivihreäliike kaikkein parhaiten. Jos tällaista ilmastoutopiaa kannattaa tämäkin puolue, en varmasti äänestäisi sellaista. Sama kuin äänestäisi Vihreitä.

 • Anonymous

  Vastaa

  Ihana nainen! Arvatenkin nämä syöpäläiset, nämä saastaiset maanpetturit ja ryssätrollit jotka Partisaanin sivuilla jatkuvasti yrittävät puolustella näiden ali-ihmisten mongoloidien invaasion Eurooppaan. Mitä helvettiä te yritätte saavuttaa tällä? Ketään ei kiinnosta teidän paskiaisten mielipiteet! Menkää Venäjälle tai Ukrainaan tykinruuaksi! Heti ryssätrollit älähtivät kun näkivät, että kansallismielisellä kauniilla naisella on Azov lippu. Te ryssät ja niiden hännystelijät, pelkurit teistä ei ole ikinä samaan kuin Azovin sankarit! No keskustelua, mitä ryssätrollit yrittävät saavuttaa täällä, Partisaanin keskustelupalstalla vaikka hyvin tietävät että kaikki vihaa heitä eikö heitä tänne tai minnekkää kaivata? Silti nämä Janus Putkosen ryssät yrittävät kokoajan vaikuttaa NS yleiseen mielipiteeseen mitä täällä sivustolla on.

  • Nimetön

   Vastaa

   Annatko reppana munasi puhua. Milka on aika uusi ns kansallismielinen, vaikuttaa myös lapselliselta. Elämänkokemustakaan taida kovasti olla.. Lähinnä naurattaa.. Näköjään sionistikin.

   • Nimetön

    Vastaa

    Minkäköhän perusteella tuo Milka nyt on joku ihmeen sionisti?

    • Suomen soturi

     Vastaa

     No varmaan kun kannattaa jotain juutalaisrahoitteista Azovia. Väittää että Oulussa on turvallista ja mielipiteet Putinista niin samalla lailla median ohjaamia.

 • Anonymous

  Vastaa

  Jaahas tuolla joku kerkesi ensin, ihmetteleen samaa asiaa kuin minä, että miksi kotiryssät eksyy tänne. Niin no ehkä siksi että MV-lehteen et ilmaiseksi kommentoi 😬

  • Nimetön

   Vastaa

   Eivätkö nuo Putkosen desantit voisi tosiaankin mennä jonnekin Kansan Uutisten sivuille häröilemään?

 • naiset

  Vastaa

  Putin on homo? Eikö niinistö, biden, marin tai klaus swchabb ole sitten homo? Miten vammanen pitää olla että pitää putinia suomen isoimpana uhkana

 • Ismo Meinander

  Vastaa

  Minen sano mitään muuta kuin että GO MILKA! Saa varmasti 888 kertaa enemmön aikaiseksi jo pelkällä olemuksellaan kuin ne satatuhatta incel-nazia, jotka jaksaa länkyttää internetissä, mutta eivät ole koskan todella ylpeydeksi rodulleen. Jos meillä olisi satatuhatta Milkaa tässä maassa, niin ne naiset jo pelkällä energiallaan hakkaisi ählyraiskarit maan mutaan tai olsivat puukkoja yön pimeydessä silloin, kun sissaret kaipaisivat. 

  Täälläkin saatana jotkut jaksaa haukkua Milkan kaltaisia naisia, jotka sentään uskaltavat olla omalla nimellään ja naamallaan mitä ovat. Ei puutu enää kuin tuo Azov ‑lippu vaihtuu Kalevalaiseen tasaristiin ja suomen symboleihin – meihin tuliväkeen – niin tässä on teille nainen, jonka kaltaisia tarvitsemme enemmän tähän maahan. Milka tuo minulle lämpimästi mieleen aikani 800 ‑luvulla, jolloin Sheildmaidenit olivat enemmän äijiä kuin kukaan heistä, jotka Milkaa ja hänen kaltaisiaan HERÄNNEITÄ ARJALAISIA NAISIA kritisoivat.

  Haistakaa vittu ja pistäkää paremmaksi. Kirjoittakaa saamattomat laiskiaiset edes omalla nimellänne.

 • sekroituisiako?

  Vastaa

  …mietin että ovatko nuo niitä ”täysjuutalaisia” vai ”puolijuutalaisia”? Siis puolijuutalaisilla tarkoitan niitä joiden toinen vanhempi ei ole juutalainen.

  Sen verran usein näkee luonteenpiirteet omaavia kallon/kasvojen muotoja että luulisi niitä olevan yli 67 000kpl. Sen sijaan donbasilaisten slaavilaiset kasvojenpiirteet eroavat kuin yö ja päivä ukrainalaisista. Ihan samoin kuin suomalaisten ruotsalaisista. Tosin, ajan kuluessa ruotsissakin on koko ajan kasvamaan päin trendi poskipäättmistä ihmisitä joiden hiusraja pakenee kuin Sara Parikalla. Eikä korvannipukoitakaan ole ruotsalaisilla entiseen tapaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi