Tiedote: Sinimustan Liikkeen puoluekokous teki henkilövalintoja ja linjasi eduskuntavaaliohjelmaa

Partisaani julkaisee Sinimustan Liikkeen lehdistötiedotteen tuoreeseen puoluekokoukseen liittyen.

Politiikka

päivitetty

Sinimusta Liike piti sunnuntaina 21.8.2022 ensimmäisen puoluekokouksensa Varsinais-Suomessa. Liikkeen kannalta historiallisessa kokouksessa tehtiin täydennyksiä puolueen johtopaikoille ja selkeytettiin linjauksia tuleviin eduskuntavaaleihin liittyen.

Puolueen kokoontuminen osoitti nosteen, joka aidolla kansallismielisellä puolueella maassamme on. Uusia jäseniä tulee tasaiseen tahtiin, ja heitä yhdistää aito halu tavoitella puhtaasti suomalaista Suomea jota asuttaa tulevaisuudessakin suomalainen kansa. Vahvuutemme on politiikassa ryvettymätön, rehti ja tervehenkinen nuorekas jäsenistö, josta löytyy ainesta vaalivoittoon.

Kokouksen yhteydessä käytiin läpi eduskuntavaaliohjelmaa laativien työryhmien esityksiä. Ohjelma tulee olemaan ratkaisuhakuinen ja perusteltu, kattava kokonaisuus Sinimustalle Liikkeelle tärkeistä yhteiskunnallisista tavoitteista, jotka liittyvät vahvasti suomalaiseen kulttuuriin, ympäristöön ja kaikenikäisten suomalaisten hyvinvointiin. Ohjelma ottaa kantaa niin ajankohtaisiin kysymyksiin, kuin ikuisuusongelmiin, joita Eu:lle ja monikulttuurisuudelle pokkuroivat valtapuolueet eivät ole pystyneet ratkaisemaan, vaikka jokainen vuorollaan on siihen saanut tilaisuuksia useiden hallituskausien aikana.

Kokouksessa kuultiin puheenjohtaja Tuukka Kurun linjapuhe, joka avasi puolueen syntyä ja sen vaiheita, jotka alkoivat paljon ennen sen rekisteriin merkitsemistä, sekä motiivia sen perustamiselle. Hän kuvaili puolueen aktivisteja, joille kansallismielisyys ei ole steriili ideologinen oppikokonaisuus, vaan elämäntapa, jota eletään todeksi joka ikinen päivä.

”Liikkeemme ei voi samaistua liberaalidemokraattisen maailman rasismihysteriaan. Meidän näkökulmastamme meidän oma perheemme on tärkeämpi kuin meille tuntemattomat ihmiset. Me olemme valmiita taistelemaan ja tarvittaessa kuolemaan oman kansamme puolesta, muttemme koe mitään velvollisuutta tehdä sitä meille vieraiden rotujen ja kulttuurien vuoksi. Meidän näkökulmastamme meidän oma kansamme, ja laajemmin katsottuna meidän oma rotumme, on arvojärjestyksessä muiden ryhmien yläpuolella. Me myös arvioimme poliittisia ja yhteiskunnallisia muutoksia siitä näkökulmasta, miten ne vaikuttavat suomalaisiin. Meidän kansamme olemassaoloa ei tarvitse hyväksyttää yhdenkään vieraan kansan kautta. Me emme myöskään menetä olemassaolomme oikeutta siksi, koska joku meille tuntematon kansa saattaisi kärsiä poliittisten linjaustemme vuoksi. Me emme myöskään ulkoista suomalaisten olemassaolon puolustamista yhdellekään toiselle kansalle, sillä kovan paikan tullen suomalaiset ovat ainoita, jotka ovat valmiita käymään eloonjäämistaisteluansa viimeiseen hengittävään sieluun asti. Nykyisessä ilmapiirissä nämä mainitsemani linjaukset ovat varmasti rasistisia, ja sen perusteella meitä pidetään osittain oikeutetustikin rasistisena liikkeenä. Kysynkin tähän väliin – mitä sitten vaikka olisimmekin sitä? Systeemin on aivan turha yrittää syyllistää meitä rakkaudestamme omaa kansaamme kohtaan,” Kuru linjasi.

Sinimustan Liikkeen maailma on sellainen, jossa valkoiset suomalaiset voivat kasvattaa uusia suomalaisia jälkeläisiä osana itsenäistä isänmaata, jonka luonnosta ja sen kantokyvystä pidetään kollektiivisesti huolta, ja joka toimii häikäilemättömästi niin sisäisiä kuin ulkoisiakin toimijoita vastaan, jotka pyrkivät toiminnallaan heikentämään suomalaisen kansakunnan vakaata perustaa.
Vapautuneelle varapuheenjohtajan paikalle puoluekokous valitsi kuluvalle kaudelle yksimielisesti pirkanmaalaisen Lauri Hokkasen, joka on toiminut puoluehallituksen jäsenenä ja viestintävastaavana. Hokkasen siirryttyä uuteen rooliinsa, valittiin edelleen yksimielisesti uudeksi puoluehallituksen jäseneksi satakuntalainen Tapio Rantanen jäljellä olevaksi kaudeksi.

Puoluehallitus on nimennyt ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa: Lauri Hokkanen, Pirkanmaa; Suvi Hokkanen, Pirkanmaa; Toni Jalonen, Helsinki; Meri Kartta, Häme; Terhi Kiemunki, Pirkanmaa; Antero Kivisaari, Varsinais-Suomi; Pasi

Kuronen, Lappi; Tuukka Kuru, Häme; Tapio Rantanen, Satakunta; Miro Sarola, Lappi; Milka Ojala, Pohjois-Pohjanmaa; Aleksi Veikkola, Pirkanmaa;
Puheenjohtajan puhe julkaistaan kokonaisuudessaan www.sinimustaliike.fi

Lisätietoja:

Tuukka Kuru
tuukka.kuru@sinimustaliike.fi

Terhi Kiemunki
terhi.kiemunki@sinimustaliike.fi

Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Bravoo. Tulen äänestämään jotain muuta kuin nykyisiä puolueita. Itse olen ollut muutaman kerran ehdolla Satakunnassa. Kerännyt itse äänet. Viimeksi ajoin itsenäistä ja suomalaista Satakuntaa pienillä veroilla.

 • Tuli mieleeni

  Vastaa

  En nyt haluaisi olla pilkuntarkkailija mutta miten puolustetaan suomalaisia olematta samalla puolustamatta muita rotuja?

  Mikäli konflikti olisi aseellinen niin sandaalinläpsyttelijät ja sekarotuiset ulisisivat nurkissa heti armoa ja apua. Jolloin selkärankaiset suomalaiset puolustaisivat niitä tahtomattaan.

  Äkkiseltään tulee mieleen vain keskinäinen avunanto ja arjessa tapahtuva auttaminen. Vain se keskittää avun suomalaisille tarpeen mukaaan. Niin ruoka‑, vaate‑, korjaus‑, lahjoitus- ja taloudellisen avun suhteen. Äkkiseltään mietittynä kaikki muu apu valuu suomalaisten ulkopuolelle, vaikka sen vuoksi veroja maksankin.

  Onko nyt niin että Suomalaisapu pitää nostaa se toiminta uuteen merkitykseen? Juuri muunlainen toiminta (ovelta ovelle) ei ehkä tavoita sitä kohderyhmää mikä Suomalaisavulle on vuosien saatossa tullut. 

  Tietysti kaikki apu on aina tervetulutta, mutta miten sen kohdistaa vain suomalaisten hyvinvointiin?

 • TT

  Vastaa

  Reilu ja rehellinen kansallinen ja rodullinen itsekkyys pitää ottaa jälleen politiikan teon johtavaksi periaatteeksi. Tämä yhdessä muiden kansojen terveen itsekkyyden kanssa muodostaa parhaan mahdollisen maailmanjärjestyksen. Hyvesignaloinnin, anteeksipyyntelyn ja vieraiden kansojen edun ajamisen on loputtava, koska ne johtavat erittäin kieroutuneisiin lopputuloksiin. On oikeastaan sama, päädytäänkö oikeistolaiseen tai vasemmistolaiseen talouslinjaan, jos nämä tehdään kansallisen itsekkyyden ja edun ehdoilla. Keskustalainen talouslinja yhdistelee molempia ja siitä on Suomessa hyviä kokemuksia. Voidaan yhdistää jonkinlainen hyvinvointivaltio ja toisaalta vapaa markkinatalous. 

  Itsekkyys on ruma sana, mutta sen voi ottaa voimavaraksi, kun se ajaa kollektiivista edunvalvontaa. Itse suosittelen jopa avointa sikamaista röyhkeyttä tässä suhteessa. Internatsi-kommunismia ei murreta periksiantaen. Anteeksipyytelemisen aika on ohi. Ole vain reilusti vaikka ”rasisti”, jos siltä tuntuu. Suomalaisilla ei ole juurikaan enää menetettävää ja on aina parempi kaatua saappaat jalassa kuin maahan poljettuna orjana.

 • Santeri

  Vastaa

  Minoon rasisti ja fasisti ja kansallissosialisti. Minä synnyin ‑50 luvulla ja tämä maa oli paras paikka pallolla, Moon kiertäny meriä ja nyt kunoon tullu vanhaksi niin en tunnista tätä maata omakseni. Pääministerinä on pirihuora ja ohimosuoni räjähtää kun kuuloo uutimet, Aion äänestää sinimustia mutta aion myös ottaa torrakon kouraani ja kurmottaa jumalattomia, Perskeles!

  • society

   Vastaa

   based

 • Julli

  Vastaa

  Hienoa. 😊

  Teette arvokasta työtä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ajatus kaunis ja toivottavasti kansalaistensilmät ovat riittävästi auenneet kuinka Suomea ja Suomen nykyisiä päättäjiä maamme rajojen ulkopullelta todellisuudessa hallitaan.

  Tähän on saatava muutos mikäli haluamme suomalaisina, suomessa elää ja olla.

  Ikävä, todellinen puoli uuden ja nykyisen yhteen hiileen puhaltavan ja valtaa pitävien puolueiden haastajana olevan puolueen kohdalla kuitenkin on, että äänestystulos Suomessa, päätetään todellisuudessa jossain muualla kuin äänestyskopeissa.

  Suomi ja demokratia sekä vilpittömät vaalit, tällä illuusiolla luodaan harha jotta kansalaiset voivat elää siinä uskossa että voivat itse äänestämällä asioihin vaikuttaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kannattaa kuitenkin yrittää, ääni Sinimustille!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi