Sinimusta Liike julkisti kesäkiertueensa aikataulun

Kansallisradikaali puolue Sinimusta Liike julkisti vastikään kesäkiertueensa aikataulun.

Politiikka

Ensimmäinen fyysinen katutapahtuma oli jo viime viikonloppuna Lappeenrannassa. Puolue tulee keräämään kortteja sekä tapaamaan ihmisiä pitkin Suomea kesän aikana.

Suosittelemme seuraamaan puolueen sosiaalisen median tilejä tarkempaa infoa varten. Puolue kirjoitti Telegram-sivullaan:

”Sinimustan Liikkeen Kesäkiertue 2021 Sinimustan Liikkeen aktiiveja tavattavissa seuraavilla paikkakunnilla kesän aikana. Paikat ja kellonajat tarkentuvat vielä. Ota yhteyttä, jos voit olla mukana oman kuntasi tai lähiseutusi tilaisuudessa auttamassa.

19.–20.6. Lappeenranta
2.7. Tampere
3.7. Pori
9.7. Tampere
16.7. Kemi
17.7. Mikkeli
17.7. Lahti
24.7. Tampere
31.7. Kuopio
1.8. Jyväskylä
7.8. Vaasa
7.8. Lapua
8.8. Seinäjoki
14.8. Espoo
14.8. Vantaa
21.8. Turun seutu
22.8. Turku
28.8. Tampere”

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Puolueet Sinimusta Liike Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  2.7.2021 aika paikka kun tarkentuu, voin tulla kuvaamaan (+videoimaan) tallentamaan ja jakamaan somessa perinteiseen tapaan
  vapaussoturi@gmail.com

 • Alpo

  Vastaa

  Miksi juuri Tampere noin usein?
  Jotta punaisia vituttaa? – Se on tietenkin hyvä ja kannatettava syy sinänsä, mutta korttien kertymisen kannalta ei ehkä tehokkainta ajankäyttöä.

  • Mikael

   Vastaa

   Mikkeli pitäisi olla useammin. Onhan Mikkeli sentään päämajakaupunki jossa oli myös saksalaisten Nord komentokeskus(vieläkin museona). Kaupunki on myös nimetty Arkkienkeli Mikaelin mukaan, jonka inkarnaatioksi Hitleriä on kutsuttu.

 • Ei kun rekryämään

  Vastaa

  Nyt kun Sinimusta kerää kortteja niin samanaikaisesti on hyvä alkaa rakentaa jo puolueen sisäistä rakennetta. Eli, samalla tavalla kuin ministeriöissä ja lautakunnissa on henkilöitä, liikkeen pitää päättää kuka on kukakin henkilö. Eli, kuka antaa lausunnos sisäministeriä koskevista asioista, kuka terveysministeriä koskevista, kuka vastaa eduskunnan lakiovaliokuntaan liittyvistä asioista jne. Sellainen 130 henkilöä kun on laitettu paikoilleen niin että jokainen tietää/tuntee oman leiviskänsä asiat niin sen jälkeen on helppo sijoittaa omat henkilöt yhteiskunnan rattaisiin. Tai vaikka muodostaa oma yhteiskunta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi