Suomen Sisu: Avustuksia vain isänmaan asialle

Kansallismielinen järjestö Suomen Sisu julkaisi sivuillaan vetoomuksen poistaa valtion avustukset järjestöiltä, jotka suhtautuvat vihamielisesti puolustusvoimiin.

Politiikka

Henri Hautamäki on Suomen Sisun puheenjohtajana toimiva turkulainen.

Kansallismielinen järjestö Suomen Sisu julkaisi sivuillaan vetoomuksen poistaa valtion avustukset järjestöiltä, jotka suhtautuvat vihamielisesti puolustusvoimiin. Järjestön mukaan esimerkiksi Aseistakieltäytyjäliitolle annettavat avustukset ovat käytännössä rahoitusta laittomuuksien lietsomiselle.

Alla Sisun kannanotto kokonaisuudessaan:

Avustuksia vain isänmaan asialle
Samalla kun vietämme puolustusvoimain lippujuhlan päivää, haluaa Suomen Sisu nostaa esille nykyisen hallituksen alaisten ministeriöiden arvovalinnat valtionavustuksissa erinäisille yhdistyksille. Järjestö näkee, että vielä muutama vuosi sitten epävarmassa rahoitustilanteessa olleet puolustukseen vihamielisesti suhtautuvat järjestöt ovat päässeet nyt nauttimaan uutta kukoistuskautta rahoituksen osalta.
Esimerkkinä nykyisistä avustuksista, antimilitaristiset järjestöt Rauhanpuolustajat ja Sadankomitea ovat saaneet vuodelle 2021 oikeusministeriöltä runsaat avustukset, mikä ensimmäisen kohdalla käsittää 177 000 euroa, jälkimmäisen kohdalla 96 000 euroa. Erityisen vastenmielisenä Suomen Sisu kokee Aseistakieltäytyjäliiton opetus- ja kulttuuriministeriöltä saaman 63 000 euron avustuksen, minkä Suomen Sisu näkee olevan rahallista tukea laittomuuksien lietsonnalle ja puolustuksen sabotoinnille. Edellämainittuihin verraten, varsin laajaa toimintaa harjoittava Varusmiesliitto saa kokoonsa nähden avustusta vaatimattomat 85 000 euroa.
“Puolustus on meidän kaikkien asia, eikä yhteiskuntamme pidä suvaita toimintaa jolla maamme aseellista voimaa ja puolustuskykyä pyritään rapauttamaan. Poliitikkojen ja virkamiesten on aloitettava ryhtiliike sen suhteen mihin kohteisiin julkisia avustuksia annetaan”, toteaa Suomen Sisun puheenjohtaja Henri Hautamäki.
Suomen Sisu kehottaa valtiovaltaa jäädyttämään kaikki rauhantyöhön sekä suvaitsevaisuuskasvatukseen tai vastaavaan epämääräiseen nuorisotyöhön myönnetyt avustukset, sekä käynnistämään tutkinnan sen selvittämiseksi, esiintyykö näissä järjestöissä vieraan vallan asiamiesten vaikutusta. Suomen Sisu myös katsoo, että jäädytetyt ja takaisinperityt varat on siirrettävä täysimääräisenä maanpuolustuskasvatuksen edistämiseen.
Suomen Sisun käräjät
Lisätiedot:
Puheenjohtaja Henri Hautamäki
puheenjohtaja@suomensisu.fi

Lähde: Suomen sisu

Aktivismi Kotimaa Politiikka Talous Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Aijaa, että pitäis vaan nuoleskella NATO/USA-vehkeilijää? Meinaan muuten jatkossakin kritisoida globalistiohjauksessa olevaa Suomen maanpetturi armeijaa, niin kuin olen tähänkin asti kritisoinut. Olen muutenkin eronnut reservistä, koska en ole millään tavalla käytettävissä globalistien pelinappulana. Tulepa Sisu sitten esittämään ”vaatimuksiasi” uudelleen, kunhan tästä maasta on ensin ajettu vieraiden valtioiden sotajoukot ulos!

 • Arvoasteikko

  Vastaa

  Ööö… tämä nyt ei johda mihinkään ja sen tietävät tämän tekijät jo. Tämä ei ole kansalaisaloite eikä eduskunnassa tehtävä lakialoite. Tämä on lausunto joka kumpuaa mielipahasta. Tämä olisi voinut kirjoittaa toiseen muotoon, paljastuksena tai kysymyksenä ”miksi”. Mutta näin vaalien alla pitää olla vaalikelpoinen ja silloin tällainen tunteisiin vetoava vetoomus tekee parhaiten vaalikampanjaa. 

  Elämä maan päällä on rajallinen aika. Ja aina kun tekee jotain, kannattaa miettiä mistä on eniten hyötyä ja muutosta omalle agendalle. Sillä jokainen päivä joka on eletty, sitä ei saa takaisin. Tyhjänpäiväisten ja esim. krapulaan hukattujen päivien määrä saattaa harmittaa kun vetää viimeisiä henkosia ennen kuolemaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi