Tuukka Kuru valottaa Sinimustan Liikkeen tilannetta

Suomen virkamiehet pyrkivät parhaansa mukaan hidastelemaan puolueen syntyä.

Politiikka

Tammikuussa julkisuuteen tuotu Sinimusta Liike ‑puoluehanke junnaa tällä hetkellä byrokratian rattaissa, sillä ”demokraattisen” Suomen virkamiehet pyrkivät parhaansa mukaan hidastelemaan puolueen syntyä.

Vasta parin kuukauden odottelun jälkeen oikeusministeriö antoi väliaikatietoja puolueen edustajille, mistä saa käsityksen, ettei liikettä ainakaan tällä hetkellä olla päästämässä rekisteriin, jotta se voisi alkaa keräämään nimiä puolueen perustamiseksi. Kulttuurimarxistit kutsuisivat tätä ”demokratian itsepuolustukseksi”, sillä uuden isänmaallisen puolueen synnyttäminen uhkaa globalistien käsitystä ”demokratiasta”.

Puheenjohtaja Tuukka Kuru kirjoittaa Twitter-sivullaan:

”Moni on kysellyt, että miten puolueprojektimme mahtaa edetä. Tällä hetkellä tilanne on se, että ministeriö on käsitellyt lähettämiämme korjauksia äärimmäisen verkkaiseen tahtiin, emmekä ole näillä näkymin pääsemässä vieläkään hyväksyttyjen hankkeiden joukkoon.

Saamassamme palautteessa kiinnostavinta oli asiaa käsittelevän virkamiehen paljastus, jonka mukaan puolueen linjaukset ovat ristiriidassa ihmisoikeuksien kanssa, eikä kyseisiä linjauksia voi välttämättä koko laajuudeltaan toteuttaa Suomen poliittisessa järjestelmässä.

Tulemme saamaan korjauspyynnöt seuraavan viikon aikana. Sanoin virkamiehelle, että ministeriöllä tulee olla selkärankaa sen linjaamiseen, minkälaisia mielipiteitä se on sallimassa ja mitä kieltämässä. Tämän kaltaisia linjauksia on turha yrittää piilottaa byrokratiaan.

Eli kaiken kaikkiaan ministeriö voi vielä jonkin aikaa roikottaa puoluettamme ’korjaustarpeiden’ perusteella telakalla, mutta lopulta heidänkin on linjattava, että onko toimintamme sallittua vai ei. SML tulee olemaan monilta osin ennakkotapaus Suomen poliittisella kentällä.”

Partisaani seuraa tiiviisti puolueeseen liittyviä käänteitä ja raportoi aina, kun on raportoitavaa.

Lähde: Tuukka Kuru

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Poliittinen vaino Politiikka Sinimusta Liike Tuukka Kuru Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  On todella naurettavaa, että puhutaan jostain ”ihmisoikeuksista” ja samalla harvaa tuntuu enää kiinnostavan suomalaisten oikeudet.
  ”Demokratian suojeleminen” on kyllä surkeimpia argumentteja, mitä kulttuurimarxisteilta on kuultu ja kaikessa ironisuudessaan he ovat alkaneet käyttää sitä ”argumenttia” yhä enemmän.
  Sinimustan Liikkeen pääsy puoluerekisteriin ei pitäisi olla kovinkaan hankalaa, mutta siitä on tahallaan tehty vaikeaa, toivottavasti hakemus nyt kuitenkin menee läpi lähitulevaisuudessa.

 • Ei voi vain alistua odottamaan

  Vastaa

  Tällä välin voisi pitää puhekiertueita, nyt ilmat aina vain parantuvat ja ihmisille on suurin määrin valjennut missä mennään. Moni pitää esim. maskia vain siksi koska ei halua erottua joukosta tai eripuraa. Ulkoa käskytetty ja rahoitettu valtamediamme on siis tehnyt valheidensa kautta tehtävänsä. ”Kaikki” tietävät jo, että mitään viirusta ei ole eristetty. Rokote sisältää aivan muuta. Sen tarkotusperä on aivan muu. Valtiot ostavat tätä ”cocktailia”. Miljardibisnes. Samalla eräät toiset pääsevät lähemmäksi unelmaansa vähentää väestöä ajan kanssa siellä täällä. Sanotaan että rokotteen ottavat kuolevat useimmat KAHDEN vuoden sisällä suunnitellusti. 

  Eli puhekiertueita tms. vain odottamisaikana (ja varsinkin tilanteen ratkettua kehiin)! Tämä aika kannattaa käyttää hyödyksi. Ihmiset arvostavat kasvokkain puhumista.

 • juha.

  Vastaa

  Ministeriö tutkii Sinimustaa liikettä/puoluetta kellosepän tarkkuudella, koska se ”tikittää” aivan väärällä tavalla näyttäen ”wanhaa” aikaa, Joka on ”uhka” yhteiskunnalle, joka siirtelee EU:n ukaasilla ”kellon” viisareita sinne tänne. Perustellen sitä järkisyillä, mutta joka on pelkän itsetarkoituksellisen mielivallan ja ihmisen mittaamattoman itserakkauden tuotosta..

 • Meneekö tarmo hukkaan

  Vastaa

  Voiko järjestelmän omilla ehdoilla muuttaa mitään? Edeltäviä yrittäjiä on vaikka kuinka paljon. Vai onko tavoite muuttaa itse järjestelmää? Miten se onnistuisi? 

  Vai olisiko paras lähestymistapa muutokseen poliittisen kentän ulkopuolella. Vastaavia puolueita ei tulla milloinkaan kohtelemaan tasapuolisesti. Ei tenteissä eikä uutisoinnissa. Ei missään. 

  Lisäksi hallituspuolueiden tulisi ilmeisesti koostua KOLMESTA hyvin isänmaallisesta puolueesta. Mitkä nämä olisivat? Kuinka pitkä aika menisi arviolta siihen, että tämä saavutettaisiin? 20 vuotta? Paljon enemmän?

  Paras ja nopein tapa muuttaa asioita on suoraan kansan kautta ja poliittisen kentän ulkopuolella. Se vain vaikuttaa huonolta vaihtoehdolta, koska olemme niin mukautettu ajatusmalleissamme tämän nykyisen mallin kautta. Olemme siinä kasvaneet. Itse poliittisen kentän voi suuren muutoksen JÄLKEEN sitten rakentaa alusta alkaen uudestaan…

  Mitä tekee maalla jossa ei ole kansanvaltaa? Suoraa kansan päätäntävaltaa? Sveitsin malli on hyvä lähtökohta esimerkkinä.

 • Iikka Kivi

  Vastaa

  http://www.suomenislamilainenpuolue.fi/puolueohjelma.html

  ”Vihreän vallankumouksen tavoitteena on terveempi ja turvallisempi islamiin perustuva suomalainen yhteiskunta”.

  Islamilainen puolue on hyväksytty suomalaiseen puoluerekisteriin, vaikka se on selkeästi ilmaissut ja julkituonut tavoitteensa: vallankumouksella toteutettava islamiin perustuva suomalainen yhteiskunta.

  Eli suomalaisen yhteiskuntajärjestyksen kumoamista vallankumouksella tavoitteleva puolue on rekisterissä, mutta suomalaisuutta korostavaa puoluetta sinne ei päästetä?!

  Mädätys etenee pikavauhtia..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi