Tuukka Kuru esiintyi Leveli-podcastissa

Podcastissa käsiteltiin muun muassa juutalaiskysymystä, rotueroja sekä suomalaisuuden määritelmää.

Politiikka

Tuukka Kuru.

Sinimusta Liike ‑puolueen puheenjohtaja Tuukka Kuru esiintyi tiistaina Leveli-podcastissa. Hän kertoi puolueesta sekä sen aatteellisista vaikuttimista.

Leveli on paremmin Slim Mill ‑artistinimellään tunnetun internet-ilmiöksi nousseen iranilaismuusikon juontama podcast, jossa selvästikään kontroversaalitkaan asiat eivät ole sensuroituja.

Voit katsoa lähetyksen tästä:

Filosofia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Puolueet Rotu Sinimusta Liike Sionismi Tuukka Kuru Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Mahtava Podcast, Kuru latoo faktaa tiskiin, jokainen joka on tuominnut Kurun ja Sinimustan liikkeen perustuen HS:n hevonpaskauutisiin, tulisi katsoa koko tämä podcast. Kaikki mitä Kuru kertoo ja kuvailee, tapahtuu koko ajan silmiemme edessä ja Kurun kaltaiset ihmiset ovat varoitelleet jo vuosikymmeniä mitä tulee tapahtumaan.

 • Ville-V

  Vastaa

  Markku Siira:

  Loppujen lopuksi sinimustien lapualaishenkinen larppi kiinnostaa suurta enemmistöä yhtä vähän kuin työväenpuolueen tunkkainen punalippuanakronismi. Onnistuakseen paremmin, nationalistien ja kommunistien tulisi paitsi päivittää julkisuuskuvaansa ja sanastoaan, myös tuoreella tavalla keskittää huomionsa länttä hallitsevan eliitin suomalaisten(kin) elinoloja kurjistaviin toimiin tässä ajassa.

  On sinänsä vahinko, etteivät kansallismieliset ja suomalaista työväestöä puolustavat sosialistit kykene yhteistyöhön. Sen sijaan, että keskitytään eroavaisuuksiin ja vanhentuneiden ismien korostamiseen, anti-imperialistinen ja antiglobalistinen rintama kaipaisi yhdistymistä ja uutta ilmettä.

  https://markkusiira.blogspot.com/2021/02/sinimustat-ja-kommunistit-toisiaan.html

 • Akvavitix

  Vastaa

  Hienoa, koska toi yleisölle paljon asioita positiivisesti pohdittaviksi.

  Kuru kuitenkin ilmeisesti pitää hyvää tuottavien luonnontuotteiden käytön totaalikriminalisointia pelkästään hyvänä asiana, koska ajattelee että kaikki mikä vaikuttaa (positiivisesti) mieleen onkin negatiivista, koska yksittäisillä ihmisillä on ongelmia ja käyttävät synteettisiä ja ehkä luonnon antimiakin väärin? Samaa logiikkaa käyttäen kukaan ei saisi käyttää veistäkään, vehnäjauhoja, sokerista puhumattakaan jne. ad infinitum.
  Siltä näyttää ja se on suuri ongelma ja aukko niin loogisessa päättelyssä kuin terveydellisessä mielessä. Tämäpä harmi.
  Ideologinen puritaanius ja auktoritaarisuus vaanii mielessä, ja luonnonmukainen vapaus ja muunlaiset tarpeet (joita ei itse välttämättä tunne) ovat toissijaisia. Onpa harmi.
  Suosittelen vahvasti uudelleen harkintaa ja eri linjan ottamista.

  • Sori ja anteeksi

   Vastaa

   Tämä. Pitänee myöskin huomata, että niin Tuukka Kurulla, Tiina Wiikillä ja Junes Lokalla, useilla ”syvällisillä” kansallismielisllä ei ole lapsia. Heillä kaikilla on kyllä selvästikin älykkyyttä; jotakin vain (en osaa määritellä sanallisesti mitä) puuttuu.

 • Freemason

  Vastaa

  Leveli taitaa olla vapaamuurareiden juttuja kuten Sinimustakin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä oli erittäin hyvä haastattelu, haastattelijatkin olivat erittäin ystävällisiä, eivätkä alkaneet puhumaan päälle niin kuin Yle tekee normaalisti, jos on edes jostain asiasta vähänkin eri mieltä.
  Tuukka selvensi hienosti puolueohjelmaa ja perusteli näkemyksensä erinomaisesti, tämä on sitä hyvää mainosta ja näkyvyyttä.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Kiitos vinkistä, en ollut tietoinen moisesta podcastista. Nyt olen ja hyvä niin. Kannatan aina vain jykevämmin sinimustia, niin asiallisia ja nykytilanteen korjaamiseksi tarpeellisia on Kurun näkemykset.

 • Eikka

  Vastaa

  Hieno lähetys oli, Tuukka Kurun ulosanti ja tietämys vakuuttivat, kannattaa katsoa !

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Mistään en ole samaa mieltä, kunnes Tuukka perustelee kantansa. Ei oikein löydy vasta-argumenttia. Että mä tykkään tosta projektista. Itselleni puolueohjelma on haitallinen, vaan ei ole tälle kansakunnalle. Kannattaahan sitä silloin jo kummasti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi