Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja uhkailee mediaa ”kurinpalautuksella”

Samalla Sdp-kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä tunnustaa vahingossa, ettei journalisminvapaus ole todellisuudessa samanlaista kuin mainoslauseissa.

Politiikka

Johanna Ojala-Niemelä (sd).

Perustuslakivaliokunnan pj Johanna Ojala-Niemelä (sd) uhkailee mediaa kurinpalautuksella, koska se kehtasi raportoida Vihreiden suhmuroinneista. Poliitikon mukaan mediaa pitäisi rangaista siksi, että se paljasti kulissien takana käytävää kieroilua eli suomeksi korruptiota laajemmalle yleisölle.

Uhkailemalla mediaa kurinpalautuksella tulee Ojala-Niemelä samalla vahingossa tunnustaneeksi, ettei media ole vapaa käsittelemään kaikkia etenkään kiusallisia aiheita vasemmistohallituksen valtakaudella. On epäselvää, mitä medialle annettava kurinpalautus tulee käytännössä pitämään sisällään.

Kulttuurimarxistit ovat vuosien ajan valittaneet Unkarin kaltaisten maiden ”vainoavan” toimittajia ja mediaa siksi, että se on katkaissut tukensa medioilta, joilla onkin nyt hankaluuksia pärjätä omillaan. Samaan aikaan Suomessa uhkaillaan jopa valtamediaa avoimesti, mikäli se kehtaa paljastaa korruptiota.

Lähde: MTV Uutiset

Johanna Ojala-NiemeläKorruptioKotimaaLobbausOikeuden korruptioPerustuslakiPerustuslakivaliokuntaPoliittiset vihollisetPolitiikkaSDPValtamediaYhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

  • Ensa no Kuka

    Vastaa

    Totta se on. Hän käytti sanaa ”kurinpalautus”.

    MTV:n uutisen otsikko:

  • Lue seuraavaksi