Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja uhkailee mediaa ”kurinpalautuksella”

Samalla Sdp-kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä tunnustaa vahingossa, ettei journalisminvapaus ole todellisuudessa samanlaista kuin mainoslauseissa.

Politiikka

Johanna Ojala-Niemelä (sd).

Perustuslakivaliokunnan pj Johanna Ojala-Niemelä (sd) uhkailee mediaa kurinpalautuksella, koska se kehtasi raportoida Vihreiden suhmuroinneista. Poliitikon mukaan mediaa pitäisi rangaista siksi, että se paljasti kulissien takana käytävää kieroilua eli suomeksi korruptiota laajemmalle yleisölle.

Uhkailemalla mediaa kurinpalautuksella tulee Ojala-Niemelä samalla vahingossa tunnustaneeksi, ettei media ole vapaa käsittelemään kaikkia etenkään kiusallisia aiheita vasemmistohallituksen valtakaudella. On epäselvää, mitä medialle annettava kurinpalautus tulee käytännössä pitämään sisällään.

Kulttuurimarxistit ovat vuosien ajan valittaneet Unkarin kaltaisten maiden ”vainoavan” toimittajia ja mediaa siksi, että se on katkaissut tukensa medioilta, joilla onkin nyt hankaluuksia pärjätä omillaan. Samaan aikaan Suomessa uhkaillaan jopa valtamediaa avoimesti, mikäli se kehtaa paljastaa korruptiota.

Lähde: MTV Uutiset

Johanna Ojala-Niemelä Korruptio Kotimaa Lobbaus Oikeuden korruptio Perustuslaki Perustuslakivaliokunta Poliittiset viholliset Politiikka SDP Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Totta se on. Hän käytti sanaa ”kurinpalautus”.

  MTV:n uutisen otsikko:
  ////Johanna Ojala-Niemelä tuomitsee sähköpostivuodon – luvassa on seuraamuksia: ”Kyllä meidän on tarkoitus antaa kurinpalautusta myös lehdistölle”////

  Ojala-Niemelä tuli samalla kertoneeksi, että lehdistö on ollut tähän asti kurissa. Koska perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja puhuu kurinpalautuksesta, se tarkoittaa kyseisen valiokunnan katsovan olevansa oikeutettu pitämään lehdistöä kurissa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Varsin freudilaisesti lipsautettu todellakin. Bolshevistit alkavat käydä vallanhuumassaan huolimattomiksi, jopa niin huolimattomaksi että alkavat uhkailla tähän asti kilttinä toiminutta vallan sylikoiraa joka voi parhaassa tapauksessa muuttua ärsytettynä vallan vahtikoiraksi mikä median alkuperäinen tarkoitus joskus oli tarkoituskin olla. Tai sitten kyseessä on hätäinen huuto syystä että kulissit alkavat rakoilla ja huutajat ovat korviaan myöten kusessa, mitä toki vasemmistolaiset ovat aina olleet, onhan niillä pääkopassa loiskunut jo sen sata vuotta. Noin yleisenä huomiona, ei muuten ole enää edes mikään vitsi että ideologiasta humaltuneen erottaa hullunkiilusta silmissä.

 • tsempalotpärisee

  Vastaa

  Ulos vallankahvasta tuollaiset epäainekset.
  SDP tuntuu olevan pelkkää pahuutta.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   SDP on pelkää pahuutta. Se on ainoa sisällissodan ja kansanmurhan aloittanut taho suomessa.

 • Numento

  Vastaa

  Johannan aivoissa on kerrottu olevan kasvain. Mitähän kohtaa se painaa ja häiritsee ? Miksi hän ei paheksu ja tuomitse vihreän Outsan vaikutusyritystä hallituspuolueiden jäseniin valiokunnassa ? Vain se, että joku vuoti tuon yrityksen medialle ja se, että media julkaisi on kurinpalautuksen väärtti. On melkoinen farssi tämä.

 • Sakea akka

  Vastaa

  Ilmeestä päätellen MK-ultran vaikutuksen alainen…

 • Ihmettelijä

  Vastaa

  Manuaalinen hymy ja psykoottinen katse. Onko tämä joku SDP:n broilerileirien opetusmetodi?
  Pääministerillä on myös samanlaista havaittavissa…

 • Eikka

  Vastaa

  Suomen vapaa lehdistö on pelkkä myytti, kylmää kyytiä siis luvassa Ylelle, Hesarille ja MTV 3: lle, siellä varmaan moukaroidaan taas parasta aikaa jossain kellarin kätköissä muutama tietokone pieniksi murusiksi.

 • juha.

  Vastaa

  Suomen Nancy Pelosi!!!

  Samaan aikaan ruottalainen oikeusministeri retostelee eduskunnan kyselytunnilla kuinka sananvapaus on Suomessa huippuluokkaa maailmassa tilastojen mukaan.
  Jos hallituspuolueiden luokattomaan toimintaan kettuuntunut virkamies vuotaa tietoja. Ei se ole tiedotusvälineiden syytä pimittää mitään, koska sen pitäisi ja pitää kuulua normaaliin länsimaiseen demokratia käsitteeseen!

 • Nimetön

  Vastaa

  Vihervasemmisto eroaa muista puolueista siinä, että heitä ei sido mitkään moraaliset säännöt oikeasta ja väärästä. Tavoitteeseen eli valtaan pääsemiseen ei kaihdeta mitään keinoja. Kun valtaan on päästy, aloitetaan välittömästi valmistelut oman selustan turvaamiseksi. Aatemaailmaa vastustavat puolueet kriminalisoidaan tai niiden mahdollisuus päästä päättävään asemaan muutoin estetään. Vastakkaiset mielipiteet hiljennetään vihapuhelailla ja tiedonsaantia rajoitetaan sensuurilla. Media otetaan haltuun ja aloitetaan aivopesu kotona ja koulussa. Omaa toimintaa ja asemaan edistäviä lakeja runnotaan läpi pikavauhtia. Päättäviin asemiin ja virkoihin nimitetään henkilöitä aateveljien ja sisarten joukosta. Kuulostaako tutulta? Suomi on matkalla kohti kommunistista diktatuuria. Eikö 70 vuotta Neuvostoliittoa, kulakkileirejä ja kuolemaa riittänyt ihmisille?

 • Nimetön

  Vastaa

  Joku voisi ihmetellä, miten vihervasemmisto kehtaa toimia näin avoimen röyhkeästi! Kyllä ne kehtaa. Vallan kahvasta pidetään kiinni kynsin ja hampain. Mitkään ”pikku skandaalit” ei saa vasemmisto poliitikkoja eroamaan, saatika myöntämään virheitään.

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  ”Kuulostaako tutulta? Suomi on matkalla kohti kommunistista diktatuuria. Eikö 70 vuotta Neuvostoliittoa, kulakkileirejä ja kuolemaa riittänyt ihmisille?”

  Tulee uusia sukupolvia, jotka eivät ole saaneet annostaan totalitarismista. Siksi nämä kuoleman ja vääryyden ideologiat toistuvat. Muodot vain vaihtelevat. Tämä on ihmiskunnan perimässä. Olemme lajina viallisia.

  Yleismaailmallisesti käynnissä on kehitys kohtia totalitarismia. Nyt se on vihervasemmistolaista ”hyvyyttä”. Yhdysvallat on hyvä esimerkki samasta muutoksesta, jossa sosiaalisen median toimijoiden harjoittama sensuuri on yksi oireista. Kiinassa on käynnissä sosiaalinen pisteytys. Saksassa pistetään 92 vuotiaita vankilaan. Ranskassa Macron ei näe islamia ongelmana. Ruotsissa ollaan täysin hulluja. 

  https://pt-media.org/2020/12/09/suvaitsevaisto-sai-syntax-errorin-ja-asettui-solnan-hautausmaakiduttajien-puolelle/

  Suomessa vihervassaripääomaglobalistit näkevät edustavansa kaikkea hyvää. Samoin lienevät ajattelleet heitä edeltävien diktatuurien kannattajat. Aate vaihtuu, mutta pahuus pysyy.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi