Unkari pyrkii kieltämään homoadoptiot perustuslakimuutoksella

Perustuslakimuutos sallisi adoption vain naimisissa oleville pareille, estäen lapsia päätymästä homojen käsiin, koska maassa homoliitot eivät ole laillisia.

Politiikka

Unkarin hallitseva konservatiivinen Fidesz-puolue esitti hiljattain maan parlamentille ehdotuksensa muutoksesta perustuslakiin, joka muun muassa linjaa: ”Äiti on nainen ja isä on mies” ja että ”avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, joka on perheen ja kansan selviytymisen perusta”.

Lakimuutokseen kuuluu myös se, että lähtökohtaisesti ainoastaan naimisissa olevilla pariskunnilla olisi oikeus adoptoida lapsia. Sinkut ja naimattomat parit saisivat oikeuden adoptioon ainoastaan valtiojohdon erityisellä luvalla.

Vaikka homoliitot ja homoadoptio ovatkin Unkarissa laittomia, maan homot ovat toistaiseksi pystyneet sinkkuina adoptoimaan lapsia. Uusi lakimuutos läpi mennessään estäisi lasten päätymisen homojen käsiin.

Lisäksi perustuslakimuutos ”edellyttäisi lapset kasvatettavan sukupuoliroolien kristillisen tulkinnan mukaisesti” ja se pyrkisi ”varmistamaan, että koulutus on yhtäpitävä Unkarin perustuslaillisen identiteetin ja kristillisen kulttuurin kanssa”.

Lähde: Europa Terra Nostra

Adoptio Homolobby Kansallismieliset Kansallismielisyys Lapsiperheet LGBT Perhe Perinteiset arvot Politiikka Rappiokulttuuri Ulkomaat Unkari Väestöpolitiikka Valkoinen syntyvyys Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pissed off

  Vastaa

  Taidanpa muuttaa Unkariin.…..

 • Luusalmi

  Vastaa

  Tismalleen sama laki tarvittas myös suomeen.. Täälä kun jatkuvasti useampi ja useampi homo pari joutuu luopumaan lapsestaan kun eroavat.. En usko että homo voi tuntea lastaan kohtaan samoja tunteita kuin heteroparit, sillä heteroparit pitää aina lapsestansa kiinni tuli ero tai ei.. Suomalainen Aiti tai Isä taistelee kuin leijona lapsestansa, homot ei siihen näytä kykenevän..

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on erittäin hieno juttu.
  Mahtavaa, että Euroopasta löytyy maita, jotka eivät polvistu kommunistien ja kulttuurimarxistien edessä.

  • Rahaa tyhjästä

   Vastaa

   Olisiko parempi korvata kulttuurimarxismi internationalismilla tai globalismilla, jotka ovat nationalismin vastakohtia.
   Unkarissa toimitaan biologian tuntemuksen pohjalta eikä LGBTTQQIAAP pohjalta, joka on uusin versio lyhenteestä LGBT.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Hieno maa . Hienot ihmiset. Hyvät poliitikot.

 • juha.

  Vastaa

  Ainakin mies-homoilla on erittäin suuri riski ”umpittaa” ”poikalapsiaan” perin ”setamaisesti”! Mm. Yhdysvalloissa kokonainen tervehenkinen partioliike meni kirjaimellisesti aivan perseelleen muutamassa vuodessa kun sinne sallitiin päästä homo-miesten ”vartiojohtajiksi”. Raiskattuja poikia alkoi kertymään kuin katolisessa kirkossa konsanaan. Partion jäsenmaksut nousivat aikansa nousemistaan, koska raiskausten oikeudenkäyntikulut myös nousivat nousemistaan. Lopulta joskus koko maailman paras ja tervehenkisin järjestö meni lopulta bankrotiin, sillä ainoastaan AIDS voi olla se voima, joka tässäkin asiassa läimii pöytään ”lopullisen ratkaisun”! Ja ”jortikka” ei lakkaa ”oirehtimasta” ennen kuin sen ”kantaja” lykkää koiranputkea. Ihan vain näin yleisellä tasolla, olkoonkin sitten vaikka ”pilkun nussija”!!!
  Ihmisissä On kumma piirre se, ettän ihan kaikki pitäisi aina saada rypemään samaan kuralammikkoon stalinmaisesti. Samaan hengenvetoon tasan samat tahot kiljuvat kitapurjeet lepattaen kuinka ”erilaisuus on rikkautta!”

 • Jones

  Vastaa
 • Anonyymi

  Vastaa

  Hienoa Unkari!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi